76

Анонимен

преди 13 години

Грешка - оставка зашото не е ГОЦЕ.

75

krass

преди 13 години

Още кой не е скочил на правителството ! Май наистина Мафията си има държава.Ако Бойко не ги смаже бързо тази зима,България не ще я има.Тук ще останат само злодеи и лош материал. То май вече е така с малки изключения?

74

Атака

преди 13 години

Защо мислиш, че някога в историята "Вликите сили " са се интересували от нашия просперитет, та и сега да го правят? Те ако може ще направят така, че тук да останат всякаквиу други, само не БЪЛГАРИ, носещи духа на Ботев, Левски и други истински такива. Виж само, че 1/2 от тез не са дори и с чисто българско потекло. Достойните български генерали са ликвидирани още през 44-45 година, от тогава са хора само от агентурата... имащи съвсем други цели и морални ценности пред тях!

73

krass

преди 13 години

Какви разведки,бе ? Хах,ха,ха ! Разузнаха,че Кока-колата не е алкохолна !

72

Атака

преди 13 години

Не вярвам на Младенов защото беше от бившите продажни СДС-ари. Но такива продажници които навремето са вкарали 40 000 българи от Пиринско-Македонския край, само защото по паспорт са искали да се пишат БЪЛГАРИ а НЕ македонци, то немога да съм привърженик и немога да сметначе те защитават БЪЛГАРСКИЯ интерес. Може да защитават Руски, ***, Еврейски, АМерикански, но не интереса на ТРУДОВИЯ БЪЛГАРИН!!!Това е доказано в историята и трябва да си получат заслуженото!

71

zz

преди 13 години

Оставка,защото е некомпетентен и не защитава интересите на България,а на Отворено общество.Откакто ГЕРБ е на власт нито една държава от ЕС не си е отворила трудовия пазар за българи,макар че бече сме 4та година в ЕС.

70

Анонимен

преди 13 години

до 66: не го подкрепям, защото и той е от тях. Цялата му рода са все "бивши"...

69

отдавна вече я няма

преди 13 години

Ти халюцинации ли имаш? България беше единствената страна, която не беше окупирана от Червената Армия!

68

Анонимен

преди 13 години

Николай Младенов е син на бивш посланик в Германия. За да завихря такива *** скандали причината е само една: едните срещу другите, а те си занаят кои са.

67

въздушния мехур

преди 13 години

Пожарникарят раздува въздушния мехур с дипломатите, само и единствено защото иска да потули многобройните скандали около себе си и неговия пудел Цецо - шамара от Германия и от Франция във връзка с Шенген, шестте луксозни апартамента, супер-скандала с лекарите от Горна Оряховица, фалшивата Калинка и вечното последно място на България в Европа по всички възможни показатели!

66

BIG AL ::)))))

преди 13 години

BIG AL ::))))Не бива да се допуска лустрация, категоричен е Първанов.TОВА вече го знаем , Гоце ..:))))))Най- голямата ЦЕННОСТ, богатство, капитал ,Ентелект , светая светих на България са :ДС- мутрите, кримитата от комуно фамилите , руските агенти , свинари и тези от всички отдели на ДС , строителите на комунизЪма- за себе си , тези по списъците с куфарчетата, велчевци , груевци , от института на БКП , от знатните червени фамилии и т.н.Как може изобщо да се споменава думата лустрация за тези почтени хора ??Гоце , има ли граница извратената още ти мисъл и философия ?? :)))).за да се види какво е правил даденият човек като сътрудник на ДС, кадърен ли е ли не, каза Първанов..Гоце,обяснение , като за ***, още НЕ разбрал:ЦЕННОСТНАТА ти система е ДРУГА..Комуно- кадесарска :) На руски агент и ***..На ограничено човече, изучило САМО биографията на Благоев ..Нашата е друга , Гоце..Ценностната система на Демокрацията, на свободните хора, НЕ- на тоталитаризма и на *** , които са му служили ..)Там е малката разлика ..Та, какво и КАК ще преценяваш, като си умствено увреден ??.и ще работя за това България да намери можещ екип с можещ премиер, уточни държавният главаНедей , Гоце, нищо не работи.:)))).В противен случай , може да ни намериш някой , като Садам или Милошевич, или Тошо, или стойковци , или герговци-свинара, или велко вълканов , или шутовете-Велчев или Груев , или Пеко, начо, или тано , или накой от 6-то , или от института на БКП , илиЗа теб НЕ важи поговорката: Залудо работи, залудо не стой ..На тъпотата, на ДС- мутантите, по добре е да бъде ЗАБРАНЕНО да работят въобще ..МНОГО СКЪПО ни струва работата на ДС- криминалните :)САМО загуби инкасираме..Като при строежа)))

65

Имил Боев

преди 13 години

Аз самия исках да стана ДС, но докато порасна дойде "демокрацията" . Тогава не осъзнавах какво вършат и как. Да, такъв беше живота и законите тогава, но последствията и пораженията от Руската окупация ги виждаме всички. Заблуждаваш се, че ДС я няма! Много се заблуждаваш!

64

миризлива партенка

преди 13 години

Поредната миризлива партенка на ББ. Искат да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми на обществото - здравеопазването, безработицата, безпаричието, липсата на перспектива, вездесъщата престъпност, корупцията, вдигането на цените на парното, газта и тока, безхаберието и мутренската същност на режима на пожарникаря. На кой обикновен гражданин ще му се промени живота от това, че мутрите на ББ показно ще сменят други мутри във външно министерство? И че пожарникарят изстрелва поредния си вербален еякулат, по този случай? На кого ще намалят сметките на парното, газта и тока след това героично министерско постановление?

63

Червената помия

преди 13 години

Добре, хубаво.Ще махнат кадрите на ДС, която все пак си е била Българска тайна служба,макар и под крилото на СССР тогава.А кога ще махнат всички агенти на чужди тайни служби от правителството?Като погледнеш-един учил и работил цял живот на запад, издигнал се от нищото, друг-специализирал в Израелската армия, даже и не служил войник в Българската....Тях кога ще ги махат, или Уорлик не дава?Продажници и предатели са всички след 1989 година.Много евтино продадоха родината на дедите си обаче.

62

Анонимен

преди 13 години

а сегашните директори и висши чиновници колкото тебе ли получават?и с какво повече те топлят?

61

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям министър Младенов!

60

ринго

преди 13 години

нормално е да се изчистят посолствата от ДС елементи ама израза слон в стъкларски магазин е много подходящ.Кой го бие по главата това педерастче дето ближеше *** на Надка да вдига врява до небесата.Секс символ бил красив бил ...ала бала просто е поредния *** оронващ престижа на България.Едва ли западните държави правят това толкова шумно и явно с издънилите се свои дипломати .За това се казва дипломация ..ама не Никито се прави на заклет демократ *** му смотан...

59

отдавна вече я няма

преди 13 години

Другарю Боев, всички тези хора са работили по законите на НРБ от тогавашното време! Не можеш да обвиняваш държавни служители, спазвали законите от онова време, че са виновни, само защото, другарю Боев, на теб тези закони, сега, след 22 години ни ти харесват! Защо не отиде да се биеш с ДС, когато тя съществуваше? А не да се цупиш на ДС, когато нея отдавна вече я няма!

58

ДА

преди 13 години

И АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СМЯТАМЕ ЧЕ ТОВА МОМЧЕ НЕЩО ФАНТАЗИИТЕ МУ СА РАЗВИНТЕНИ НЕ ГО ИСКАМЕ ОСВЕН ВСИЧКО Е НАГАЖДАЧ ПОЧУДИ СЕ В КОЯ ПАРТИЯ ДА ХОДИ САМО ДА Е ВЪВ ВЛАСТА ПРЕДАТЕЛ - НЕ ОЧКВАМЕ НИЩО ХУБАВО ОТ НЕГО

57

Имил Боев

преди 13 години

Тука се вихрят някакви страшни ***! Н. Младенов предал, Н.Младенов продал, Н.Младенов тъпотии! Имената на българските дипломати работили за ДС, т.е за КГБ, т.е. за ССДР ги оповести Комисията по досиетата, която работи по Закона за разсекретяване на ... всички руски шпиони в РБългария! Аре стига с тая Ала Пугачова!