133

коко

преди 13 години

А бе БОЙКО кой ти каза да правиш нов път там бе!!!!.Не виждаш ли кво стана ся.Ами ти си виновен....Сума ти пари се хвърлиха на вятъра.Преди имаше дупки и се караше по-спокойно....А сега хвърчат като луди и се трепят

132

до 137

преди 13 години

Благодаря за "умник". Макар че съм скромен, признавам, че съм такъв, а най-интересното е че мога да чета за разлика от теб. Прочети внимателно отговора ми до 131.

131

Hau

преди 13 години

Exx Тоше, кога дойде от гората кога взе да коментираш софийските квартали !?!?!

130

to6o

преди 13 години

Това е един съвсем нормален ден в жк. Дружба - най-мизерния и скапан квартал в София.

129

dedo

преди 13 години

Аз за това си пъпля из софийски улички с малка скорост, не много висока предавка и дори от долу да е прилично хлъзгаво, мога да предивдя реакциите на предния водач, пешеходци и да спра меко, така че всичко да мине добре. :)А това че ставало в големите градове в Европа - ми да се научат да карат да ги ***.

128

Хейтър

преди 13 години

Патрул на КАТ, пристигнал на мястото, установи, че причината за катастрофата не е липсата на специална добавка в асфалта, за да не се образува лед, не е липсата на опесъчаване, а несъобразената скорост с метеорологичните условия на всички шофьори след първия (devil)

127

Анонимен

преди 13 години

Ако разреши колегара от 137 ще го коригирам малко: НЕ МАЛКО, А МНОГО ПОД ОГРАНИЧЕНИЕТО

126

до 131

преди 13 години

а ти умнико не се ли сещаш, че на мост в студено време и още повече и мъгла, би трябвало да се кара малко под ограничението от 80 км. Ама защото има такива *** като тебе, стават тия работи.

125

валяк

преди 13 години

Нищо ново ... .влажна настилка, мъгла и несъобразено бързо каращи джигити по булеварда... Резултата е виден.

124

Стефан

преди 13 години

"Facebook: 126 души харесват това"?! Що за простотия?!

123

книжка

преди 13 години

до 131Ако си карал шофьорски курс, трябва да знаеш, че караш със СЪОБРАЗЕНА скорост. Може да има ограничителен знак, но караш със СЪОБРАЗЕНА скорост. В некакъв случай не оправдавам служби отговорни за състоянието на пътя.

122

ви

преди 13 години

Възможно е защото мъглата беше такава,че не се виждаше на 5 метра и като караш малко по-бързо става верижна!!!

121

Анонимен

преди 13 години

до Лед от коментар 90:Защо Бойко, Цецко и Фандъкова са ти виновни? Я вземи и прочети закона за движение по пътищата и тогава давай акъл кой да си подава оставката. В България трябва някой да го вкарат в затвора след показно дело и тогава може би ще се отправим към Шенген и Европа. Не може да се карат с коли по 100коня и повече и умствения багаж да е като на мравка. На българина все някой му е виновен

120

xaxax

преди 13 години

Какво означава посредствени шофьори. Ако караш с 80 (разрешеното на Брюксел)... И изведнъж се озовеш на леден филм, какво правиш бе хитрец? Мозъкът осъзнава ли факта, че леденият филм не се вижда? При тази ситуация и повече коли на пътя, един от шофьорите да сбърка и тези зад него няма какво да направят.

119

Shark

преди 13 години

Където щат там да ми се качат, аз каам с 50 и това е. Хич не ги *** тея с клаксоните и фаровете.

118

mda

преди 13 години

аман от безсмъртни!!!карат сякаш гадостите се случват само на другите, не на тях!

117

Анонимен

преди 13 години

Летните шофьори отдавна прибраха колите в боксовете! (все пак вече е зима от днес разбирасе)

116

БГ

преди 13 години

Алооо, има си закон за движение по пътищата... В него е писано: Забранява се използването на клаксони в градски условия, освен в случаите, когато е необходимо да се предотврати ПТП, същото се отнася и до "залепянето" Та, описаното поведение не е нищо друго освен не спазване на правилата за движение.

115

Анонимен

преди 13 години

Аз да ви кажа само КостуФ е виновен за катестрофата а ,ако не може да се докаже най вероятно са комунистите.Нито софиянците нито селяните са виновни,че карат със 100 и 120км.

114

DiM

преди 13 години

Ама половината *** дето много знаят и квалифицират всеки със "селянин" и "посредствени шофьори" като започнеш да караш с 50 и се залепят за теб и се почва,фарове,клаксони..ще ти се качат на главата още малко