85

Анонимен

преди 13 години

Ти си един сляп и ограничен другар, щом не виждаш че всички уж скандали са толкова изсмукани от пръстите и смехотворни, че чак са жалки. Да не говорим, че са съчинени и разпространени от БСП предимно. Какъв скандал е това, че не ходили един ден на работа депутати, щото им били обещали телефон. Че докато управляваха гея и бея, Праламента беше ПЕРМАНЕНТНО празен и всички си пиеха уискито в околните ресторанти..Или какъв скандал е, че Вежди отишъл на разноски на някаква си до Италия. Скалъпени комунистически малоумия. За мен това не са никакви скандали. Не знам само как успяват да ги раздухат чак до такава степен другарите, направо ми е непонятно, при положение, че нищо не се е случило

84

Анонимен

преди 13 години

ами външния министър той на кого е син и внук?

83

до 82

преди 13 години

доколкото знам, отказал е да се деполитизира. това е достойно за уважение.

82

Анонимен

преди 13 години

Ми аз и него не го харсвам. И не съм гласувала за ГЕРБ.

81

ха

преди 13 години

ГЕРБ-машината за скандали,която надмина всички *** и демократи взети заедно!

80

до Анонимен

преди 13 години

Ами и Бойко е бил член на БКП! Нещо да кажеш?

79

Анонимен

преди 13 години

Не разбирам как може някой да гласува за бивши комунисти и да иска да живее добре. Бил ли е член на БКП, това е белегът, по който ще познаете какво щеправи. Няма изключения. Никакви. Ту номенклатурата, ту децата им и внуците - и така нататък. Важно е да са верни на Партията. Може помежду си разните кланове да се плюят, но това е само за пред простолюдието.

78

Българин

преди 13 години

Напред, Бургазлии - в последните години вие винаги сте се показвали достойни Българи.Докажете на престъпната партия ГРОБ, че БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ГИ ИСКА !!!

77

Шибащ

преди 13 години

Божо може да е дърт, но е безподобен гамен! ***, вулгарен, дърт похотливец, който не помни кога за последно му е рипал и крачолите! Беше подходящ за министър в България! С нищо не е по-лош от Моро крадеца! Или от другият мисловен колос Веждито! Или от Цвък Цвък! Усмихвам се, би казала Анна Мария - Борисова! А Маргарита дето ходи неумита? За Попова говоря! Вопиюща, свещенна простота лъха от нея! Да са ни на власт илядо години! Скоро ще управляват само роми. Друг няма да остане в родината на Ботев

76

Анонимен

преди 13 години

Стига сте хвърляли камък в плитко блато--нищо няма да се случи,защото тези мъже се уважават и не търсят сензации.Щял туй-щял онуй--пълни глупости,само търсите какво да драскате

75

Селянин

преди 13 години

КАКВО ОБЩО ИМА ЦСКА С КОМУНИСТИТЕ.МАЙ СИ ПРЕКАЛИЛ С ПУШЕНЕТО НА ТРЕВИЧКА.

74

Анонимен

преди 13 години

От твоите уста в Божиите уши!

73

муспи

преди 13 години

Точно така Деполитизиран. Но сега се сбъдва пророчеството, че след закриването на ЦСКА ще паднат комунистите.

72

Селянин

преди 13 години

нЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ХУМАНЕН ТОЗИ ТВОЙ ПРИЗИВ.И АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ЦВЕТАНОВ АМА ЗА ТОВА НЕ МИ Е ВИНОВНО ДЕТЕНЦЕТО МУ НИТО ПЪК И СЪПРУГАТА МУ.ТЕ НЯМАТ ВИНА,ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е *** И ***.

71

Анонимен

преди 13 години

Хора, как можете да защитавате тази фурнаджийска лопата Б. Димитров? Първо беше в БСП, после стана Гербер... не се тревожете за него на следващите избори и от АБВ-то ще стане, ако има изгода! Не виждате ли, че това е човек без принципи, но винаги пръв когато може да извлече полза.

70

шматка

преди 13 години

Да ни е здрав цв цв и да ни радва! Само така Цецо! Обичаме те! България има нужда от теб и делата ти!

69

Селянин

преди 13 години

А ГЕРБ НА ТЕБЕ КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ?

68

до 57

преди 13 години

Брей, аман от простотии. Боже, прибери си версиите! Какъв си ти, че да призоваваш лекарите, бе *** БЕЗХАБЕРНО. Колко пъти си раждал, а? *** НЕЩАСТНА!

67

Чичи

преди 13 години

Чудя се БСП колко пари дава на Инвесторбг АД. Добре си вършите работата

66

Деполитизиран

преди 13 години

Каквото кажат от партията (БКП), това ще стане. Да не мислите, че зависиот Божко и Бойко?