7

фанта

преди 13 години

Прав си - сами сме се прецакали. Но и аз не мога да разбера какво да ни мобилизират и за какво? Нали 21 години все ни мобилизира, който седне на трона и все върви мкъм ЕС, НАТО, а като гледам не цъфнахме, кой знае колко? дори негативите поне за много българи са повече, от позитивите. Какво искат да изпълним за да сме част от Шенген? Да измрем и да им подарим къщите ли? Че те *** ги окупираха вече? Какво искат от ЕС за да ни признаят за хора? мисля, че доста сме се саморазрушили?

6

Анонимен

преди 13 години

Те не ни пускат в селото, ние питаме за попа.Тая пък мобилизация - да няма да ги завладяваме с трите танка и кораба!?!

5

Стефото

преди 13 години

Такава ни е орисията приятел. Само погледни, какво ни се е случило до момента и ще се досетиш! Гърците ни ***, турците ни управляват, сърбите ни мразят, политиците ни крадът, имаме около милион и нещо *** и още незнам си колко ***...и така...само позитивизми!

4

КГКО

преди 13 години

БОРИСОВ ВДИГАЙ ЗАПЛАТИТЕ *** ПАРИ ИМА ИМА И ФИРМИ ВСЕКИ РАБОТОДАТЕЛ СТАВА МИЛИАРДЕР НА ГЪРБА НА ИСТРАДАЛИЯ НАРОТ МРЪСНИ ГАДОВЕ.

3

близначка на Калинка

преди 13 години

Тая Весела Чернева да не е близначка на Калинка?

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Подаваме...сами документи за Шенген,в Кривунделово.Най-вероятно ще ниприемат защото сме изпълнили всички...критерии.Останаха само 2-3 тоалетни,даги премести от двора в...обора и таборите на стрина Пена да ги ...заковем ибоядисаме в небесно...синьо.

1

Анонимен

преди 13 години

Защо няма такава истерия и за гладуващият български народ,който робува на черната *** ????