693

MARCHEVA

преди 13 години

EKSPERTIZATA E NAGLASENA,ZA DA BADAT OPRAVDANI LEKARITE UBIIZI.

692

име

преди 13 години

доктор докторо око не вади (утре нали могат да се разменят)

691

БОГ

преди 13 години

АБЕ ДОБРЕ ЧЕ ТИА СА ЛЕКАРИ И НЕМА КАК ДА ГИ ИСКАРАТ ПСУХИЧНО БОЛНИ И ЧЕ СА БАЛНУВАЛИ И НЕ СИ СПОМНЯТ, АКО ИСЕГА ГИ УНЕВИНИ САДА...........ТИЯ СА ЦАРЕ БРАТО,,,,,,,,,,,,БАЯ НАРОД ШТЕ СЕ ОБЛАЖИ АМИ Е ЖАЛ ЗА ДОКТОРЧЕТАТА ДЕ СА СЕ ВЬРЗАЛИ НА *** И ОТ ТЯХ ПАРИ ДА ВЗЕМАТ... ,,,,,,,АБЕ НА ТАЯ *** НЕ ИМ ВЕРВАИТЕ ДА ГО ДУХАТ

690

Анонимен

преди 13 години

Цветанов излез се извини на лекарите бе.Ти че лъжеш за апартаментите и нямаш чест и достойнство е ясно.Тоя път поне бъди малко мъж.Не бъди -ПОДЛЕЦЕй човек Жан Виденов поне си отиде със чест и достойнство и тогава бяхме на ръба на оцеляването както е и сега.Но е МЪЖКАР и сега човека си преподава и студентите го уважанват.А на теб с Бойко ви се смеят и ви презират.

689

ДДДДД

преди 13 години

ПО ГОЛЯМА ЛЪЖА НЕ СЪМ ЧУЛ ,БЕЗСРАМНИ ЛЕКАРИ ,АКО НЕ С ДРУГО ,ТО С ТОВА ЩЕ СЕ ПРОЧУЕМ ПО СВЕТА

688

Анонимен

преди 13 години

"Плащане, плащане, ама щяхме да избегнем, сега какво да го правим", казва директорът на болницата.От разговора става ясно, че са възнамерявали да платят на майката на бебето. Те обсъждат дали да кажат на майката, че детето е все още живо.В следващия разговор на същия ден в 15,24 часа събеседниците коментират, че вече са съучастници, и осъзнават, че могат да бъдат съдени за предумишлено убийство. Мъжът пита д-р Кожухаров "дали да мята детето".От разговора става ясно, че детето е било поставено в хладилника, но после е извадено. Обсъжда се и вариантът детето да се дави в кофа.В третия разговор в 16,10 часа събеседникът на д-р Кожухаров споменава, че детето вече е при Андрей Баташов.Директорът пита как е умряло детето, а мъжът отговаря, че му е било малко хладно в биологичните отпадъци.А д-р Кожухаров заявява: "Просто няма такова, че е живяло, никой не е виждал, не е чул".

687

ор

преди 13 години

А експертизата на сестрите Белнейски, лека им пръст, да ме извинят, че им вдигам кокалите?!

686

Анонимен

преди 13 години

ЕКСПЕРТИЗАТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСНОВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ТЯ Е ТЕОРЕТИЧНА ,НЯМА ЗАНЧЕНИЕ ЧЕ Е ИЗГОТВЕНА ОТ СПЕЦИАЛИСТИ ,НАЛИЦЕ СА ПРИЗНАНИЯ НА ЛЕКАРИТЕ ,ЧЕ ТОВА КОЕТО СА ГОВОРИЛИ Е ИСТИНАТА ,ВЪРНЕТЕ АРХИВНИТЕ ИНТЕРВЮТА И ЩЕ ВИДИТЕ ,КАКВО ПО ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО

685

Азъ

преди 13 години

Толкова ли не се усещате.Полицайчето не става и за вратник.Лекарите ,ако се слушат СРС-тата,не стават и за фелдшери-повече мислят за задните си части.А междувременно национализираха парите за здраве,Цецо си остана с 6 апартамента,златото не се знае дей...и какво ли още не.

684

ор

преди 13 години

..."В това са единодушни и петимата лекари, участвали в съдебно-медицинската експертиза"... Дали, ако се стигне, до съд, то той ще приеме експертизата? А, ако се поиска друга и тя е с различен резултат? За съжаление, това няма да е прецедент, у нас. След една такава експертиза, преди години, един от лекарите се самоуби по-късно, нали? И беше най-великият, от гилдията си!

683

БОГ

преди 13 години

АКО НЕМА СЬД ИМА БОГ И ТОИ ЗНАЕ ИСТИНАТА ......ТАМ СРС БСП ДПС НЕ ИГРАЕ ИМА ;;КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО

682

romero

преди 13 години

Абе аз не се плаша ,то рано или късно ще стане някой сакатлък.Факт е обаче че днеска има особено активна подкрепа за лекарите в този форум ,нещо което не е много нормално.Ако някой създаде една група във Facebook която да обедини всички които са пострадали или плащали за получат лекарска помощ сигурен съм че ще са съберат страшно много хора които могат да разкажат какво им се е случило и как са го преживели.Тогава ще се види истинското лице на българската медицина в последните 20 години.

681

Хасан

преди 13 години

Абе не им е чиста работата на тия лекари.

680

М.Балев

преди 13 години

БЕГАЙ НА ПСИХОЛОГ ДРУГАРЮ ,ВЪПРЕКИ ЧЕ КОМУНИСТ Е НЕИЗЛЕЧИМО ЗАБОЛЯВАНЕ.

679

Онанимен.

преди 13 години

romero, няма да се плашиш. Те могат да имат платени драскачи, ама излезнем ли на улиците, ще ги изметем с все драскачите и башибозука им. Те го знаят и за това ги е страх и пълнят гащите, дори само да се заговори за излизане. А то накрая ще стане и те знаят, че това ще е края за тях.

678

poohy

преди 13 години

до 755 - разбира се Д-р Хаус. Но не си прав/а, че албанката Тереза е любвеобилна - как да се вярва на някаква си зарязала бедните си съотечественици и отишла чак в Индия да помага на бедните. Не просто куриоз, ами даже много гнило.

677

romero

преди 13 години

До анонимен 759 Ти анонимнико като много разбираш защо не вземеш да дадеш едно смислено обяснение с което да ме обориш и да ме накараш да променя мнението си и да спра да настоявам че лекарите в БГ (не визирам всички,но повечето) всъщност не са алчни за пари шарлатани които използват безизходицата на хората за да ги изнудват за пари ,и безмилостни към тези които не могат или не искат да плащат на ръка за да получат помощ.Лесно е да ми кажеш че не разбирам ,ти като разбираш хайде светни ме ......

676

poohy

преди 13 години

до 508 - Като не си разбрал какво пиша, прочети го отново! Повтарям - 1. Скандалът около лекарите е изфабрикуван - освен ако вярваш на манипулируеми, незаконни и без доказателствена стойност пред съда СРСта. Къде тук виждаш отклоняване от темата? .... 2. Изхвърлиха го в публичното пространство за да отклонят вниманието на хората от национализацията на парите за здравни осигуровки по същото време. .... 3. Тази националнозначима информация не се появи подобаващо във вестници и телевизия.

675

da

преди 13 години

podkrepiam ,no tuka nikoga ne moje da vkarat nekoi gad v zatvora,igrae se na nashi i vashi.nasite hora sa vsesilini

674

ДИДКО

преди 13 години

МЪРТВО БЕБЕ СЛАГА ЛИ СЕ В КУВЬОЗ НА 17 -Я ЧАС ОТ РАЖДАНЕТО ?