143

атакист

преди 13 години

ще се научат...но без изнасилване,че го обичатмалко бой ще помогне

142

Българин

преди 13 години

До 143 тияАко нямаш пари за билет, ще ти дам. Еднопосочен.Само да е по- СКОРО.

141

Анонимен

преди 13 години

138Прав си, но има неща, които не можем да променим! Има смесени райони, където вече не могат да говорят български, децата се отказват от училище, но....нали виждаш:) Имал фирма от 18г. и щял да те купи:))) Сигурно е Президент на ЕТ:)) По-вероятно още има проблеми с акнето, но...:) Съдба друже! Родили сме се в тези географски ширини:) Аз лично скоро напускам, но се надявам нещата да се оправят след тези и да се върнем:)

140

Президент на РъБъ

преди 13 години

Време беше :) Сега какъв вой пак ще настане от бесепетата :) Като мехлем за ушите ми е рева им :)

139

Илия

преди 13 години

Те не могат да работят, бе. Ти комунист с мотика виждал ли си?

138

атакист

преди 13 години

всички *** в скравена и белене..да работят на ползу роду....

137

Санчо Панса

преди 13 години

хаха, продължавай да се ядосваш. Ако по някое време нещо ти замирише, *** до ***, гледай да не закъснееш!

136

Анонимен

преди 13 години

до 134Проблемът не е дали ГЕРБ ще бъде изметен. Те са организирана престъпна група с политически афиш.Проблемът е КОГА.Ще стане както с Костов. България ще се възстановява десетилетие минимум. И ако правно всичко може да бъде отменено , то икономически - не може. Докога светлото бъдеще ще е винаги за децата,на децата, на децата на сегашните родители.И какво светло бъдеще като същите деца стават все по-неграмотни - не граждани - поданици.

135

ЙГЦ

преди 13 години

МАЙКАВИ ОВЧА НА ВСИЧКИТЕ ПАРТИ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 20 И СЕГА И НА ХОРАТА КОИТО ВИ ИЗБИРАХА ОВЦЕ СТЕ.

134

СЪД ....

преди 13 години

..ЗА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!СЪД ,ЗА ЧЕРВЕНИЯ "ОКТОПОД"!!!!

133

българин

преди 13 години

бЕ ГЛУПЕНДЪР, мога да те купя с парцалите!!!!Имам фирма от 18 години!!!!МАРШ В АДА, ЧЕРВЕНО КРАДЛИВО ИЗЧАДИЕ!!!!!

132

Анонимен

преди 13 години

125Пич не се отчайвай! Това са си *** на ГЕРБ! Скоро ще изтрезнеят! Само ги наблюдавай:) Срамна, но за сметка на това забавна гледка са! Е шизофреничните им бълнувания взимат връх, но гледай по-снизходително! Все пак са душевно болни хора:) Остави ги да се къпят в ореола на собственото си невежество! Скоро всичко ще си дойде на мястото:)))

131

Анонимен

преди 13 години

128Кой си ти ,че да ми давш съвети - поредният неук ***. Че и пари щял да ми дава - ***. България или ще се прочисти от такива като тебе или от такива като мене. Или ще останат *** на Европа без образование, износ за миячи и матки на Запад, или ще се превърнем в общество с граждани. Ако стане първото аз ще ти плащам да ми миеш чиниите от чужбина ,че ти даже ще си и щастлив.

130

Българин

преди 13 години

Нищо не вземам, печеля достатъчно. НАП взема от мен!ИСКАМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪржава.не - червена крадлива СБИРЩИНА!!!!

129

Анонимен

преди 13 години

116Че да не си мислиш,че новия съд ще ги осъди?С какво ще са по различни съдиите?Анонимни ли ще бъдат?Как си го представяш изобщо този съд?

128

Българин

преди 13 години

до 125-тия.Махай се. Ако нямаш пари за билет, ще ти дам.

127

Анонимен

преди 13 години

А за шизофрениците с антикомунистическите пориви- толкова *** хора не знам дали са съществували - идолът им бивш гард на Първия,забогатял по време на прехода, с жена бивша щерка на генерал от ДС, най-богатата дама - филоложка - пак по време на прехода. Такъв съд като сегашният за последно в България е съществувал именно по време на комунизма.Масите заслужават само гавра... а тези,които са стигнали до ниво гражданин... тях ги прежалваме.

126

bg..

преди 13 години

ПЕТЪР ГОГОВ .....ПРЕЗИДЕНТ

125

Анонимен

преди 13 години

България се превърна в безправова тоталитарна държава.Досега толкова НИКОГА не ме е било срам,че съм българин. На едни нискообразовани прости тълпища е достатъчно да кажеш,че правиш нещо за добро и същите скотове се радват. Без грам акъл и мисъл - кога е имало преди специализиран съд, къде го има сега, какви са ПРАВНИТЕ, а не телевизионните , мотиви.Завърнах се от правова Европа с невероятно желание, вече се замислям дали ми се живее в държавата на белите *** и чалгата...

124

Българин

преди 13 години

Днес, 20.12 бях в офиса на една строителна фирма. До сега е построила две големи сгради, едната - 8 етажен бизнес център. Заприказвахме се с единия от собствениците, по едно време в стаята влезе човек. Собственикът го поздрави, пита го къде работи (стана ясно, че е бил досега в данъчното) и от дума на дума, се изтърва, че сградите се строят с ... ДДС.