173

Анонимен

преди 13 години

Хахаха. 'Бонуси' викат. Искам и аз така - заплата 600 лева, а ако случайно взема че свърша нещо по работа - хоп, веднага бонус. Кеф, майна!

172

Охранен чиновник от

преди 13 години

Абе какво искате Вие провинциалисти и бедни софиянци?Ние работим за Ваше благо,да сте по добре,да дойде Европа в България,да докажем,че Бойко може,знае и действа в името на наше общо благо!Е,сега че някои мизерствали-ами така е по света!Да сте си отваряли ушите и очите!Почакайте догодина когато нашето любимо слънчице Бойко направи магистралите ще има и за вас!Сега обаче няма!Трябва да се стяга колана!И стига сте ревали,че сте бедни!България е богата държава!И бойко е мил на народа и велик!Ха-ха

171

Анонимен

преди 13 години

176"Все повече ми се струва че Виденовата зима ще е цвете за мерисане в сравнение с Дянковата. "Знаеш ли кога го казах това?.............Преди година и половина.

170

tuzara

преди 13 години

Повярвайте ,ако тая зима е сурова ще има смъртни случаи,познавам много хора които не успаха да си купят въглища(300лв/тон)- и разбираемо,а едни комшии даже са с отрязан ток от месеци защото не успяха да си платят сметката.

169

Радо

преди 13 години

Напълно нормално е да се раздават бонуси за свършена работа, а още по-нормално е да се заплаща за определени свършени проекти, както е нормално да вземете повече ако сте работили извънредно или сте заработили над норматива. Такава е пракриката по ЦЯЛ СВЯТ , а ако за вас е ненормално това то може да посетите най-близкия психоаналитик или поне да се запознаете с материята преди да почнете да обсъждате !!

168

tuzara

преди 13 години

Влачете докато можете защото ще последвате НДСВ,макар че се очертава да си идете като Виденов.Господа политици София не ви е България.В провинцията хората са ошушкани до стотинка.Имащите посегнаха на депозитите,а нямащите трудно ще отцелеят през тази зима.Докато се занимавате да си раздавате бонуси,и телефончета вие ставате "НАГЛИТЕ" в очите на хората.Все повече ми се струва че Виденовата зима ще е цвете за мерисане в сравнение с Дянковата.

167

an

преди 13 години

NARODNATA PARA OT DANACI, TAKSI, GLOBI I PRO4IE, SE RASPREDELQ MEJDU DRUGARITE V BUDJETNATA SVERA. ZA OVCETE NQMA. ZAMRAZIHA ZAPLATITE. ZMRAZIHA PENSIITE, ZAMRAZIHA CQLOTO STADO VAV FRIZERA. TAKAE, I TAKA 6TEE, DOKATO TOVA STADO BLEE, 6TE GO STRIJAT, DOQT, I E.AT.

166

Химик

преди 13 години

Тия май искат да им пратя дядо "бомба" по нова година на целия парламент.

165

Константин Иречек

преди 13 години

"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова малко, от толкова много, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо."И това е казано преди повече от сто години...

164

Анонимен

преди 13 години

Мдаааа,за хорицата добавки към пенсиите няма да има но за крадливитегерберо-сини управляващи Нова Година си е ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА.Яко секс за простолюдието.Така ви се пада като не знаете за кого да гласувате!

163

Атака

преди 13 години

Това е официалната версия, а когато са били на саме му е стиснал ръката и му е каза - "Продължавай в същия дух"!

162

Parcuc

преди 13 години

Гадни, долни, неблагодарни, подли, мръсни и вечно незадоволени материално управляващи ***. За някои няма и по 10лв за Коледа, ама за други ще има хиляди левове. Тия Герб трябва да паднат предсрочно, толкова некадърни селяни не бях виждал. 140млн за стадион, 100млн за СРС-та, това ли са ви приоритетите бе БУНАЦИ ?!

161

Анонимен

преди 13 години

Как не ги е грях за пенсионерите!!!!!Няма комунисти в БГ а мафия

160

Джон

преди 13 години

Лорд и лейди Хамилтън преживяват тежки времена.- Принудени сме да икономисваме - казва лордът. - Не би ли могла, скъпа, да вземеш няколко урока по кулинария? Тогава ще можем да минем без готвачка.- Добре, скъпи. А ако ти вземеш няколко урока по секс, ще можем да уволним и нашия лакей.Извод: За икономиите винаги е виновен обикновения човек.

159

Атака

преди 13 години

Как може всички да са еднакви - хората да гладуват, пенсионерите също, а тези които най-малко работят да вземат и БОНУСИ!

158

1111

преди 13 години

Не ревете,излагаха ви,вината не е ваша,просто *** са навсякъде.Утре ще измислят друга партийка и така още 20 годинки

157

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно си прав. Освен това сенаторът е имал много остър разговор с Уорлик, където го е наврял на кучето в ***, че се меси във вътрешните работи на страната и раздава присъди по медиите. Странно, защо това липсва като новина в Медиите. А Б.Б. и Ц.Ц. газ пикаят.

156

Анонимен

преди 13 години

В 2010 администрацията само до сега е изплюскала над 5 милиарда лева. Колко работа е свършила за тези пари се вижда по хаоса в държавата. Иначе пари за пенсии няма.....но само любовницата на Дянков, в МФ взема по 8 000 лева на месец, плюс, служебни коли и други екстри.

155

Анонимен

преди 13 години

156Как е менталното разстройство!? лекуваш ли го?!? Явно не! Щом взе да се отъждествяваш с народа:))))

154

888

преди 13 години

Българи-юнаци....ще пак оцелаете,вие сте издръжливо племе,историята го е доказала . До 10 коляно ще работите за комунистите,ама вие си го знаете. Докато всички сте тук боко е спокоен. Не мърдайте от форума,навън е много студено