50

Никито Мл.

преди 13 години

Всички български дипломати не трябва да са агенти на ДС, а те трябва да бъдат като мен и Симо Пицата агенти на ЦРУ.

49

Българин

преди 13 години

За голямо съжаление Калин е отчайващо прав!

48

Винетойко

преди 13 години

Ще изпратим неграмотни роми - те със сигурност не са били доносници , тъй като не могат да пишат и няма как да напишат донос.А и чудесно олицетворяват днешната българска действителност - афинитета им към присвояване и да го удрят на живот - е досущ като на управниците ни.

47

Калин

преди 13 години

държавна сигурност е партийна организация .. милицията също.. по комунистически ..са в услуга на партията .. национални интереси не защитават .. а продават!служат на народ и нация ама друг път .. те са си партийци!

46

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ-аджиите се хванаха на поредната въдица. Ми така е, като си *** ще вечно на шейната.

45

Агент

преди 13 години

То няма и държава дето министрите са агенти, ама тва е друг въпрос! В този смисъл, щом агента Кардам е министър, що пък и посланиците да не са ченгета?! Нормална си ни е държавата!

44

Анонимен

преди 13 години

"45% от бившите и настоящите посланици и генерални консули са принадлежали към структури на Държавна сигурност или военното разузнаване"Все едно да се учудим ако разберем, че посланиците на САЩ са агенти на ЦРУ

43

грухчо

преди 13 години

Всички ***-на кифтета!! Казах!

42

norm

преди 13 години

След година,когато от президентството изчезнат Гоци и гоцевци,проблемът ще се реши окончателно.Нали не си представяте,че ченгето-президент ще се раздели с бойните си другари без съпротива.А Мерджанов е прав в известен смисъл,няма държава в ЕС,която да праща посланици бивши ченгета от комунистическите тайни служби.

41

анонимен

преди 13 години

НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, СЛЕД ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ , КОИТО НАЙ-МНОГО ГРАЧАТ НАЧЕЛО С МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЛАТА СИ. В ЖИВОТА ВСИЧКО Е РОТАЦИЯ. А ВЪВ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО Е ПЪЛНА ПАРОДИЯ ВСИЧКО, КАКВО ЗНАЧИ ДА СПЕЧЕЛИШ КОНКУРС, ЛИЧНО СИНЪТ МИ ТРИ ПЪТИ СЕ ЯВЯВА НА КОНКУРС , ВЛАДЕЕ ТРИ ЕЗИКА, ЗАВЪРШИЛ Е МИО И СЛЕД ТРЕТОТО ЯВЯВАНЕ СЕ ОТКАЗА, ТЪЙ КАТО КОНКУРСЪТ БЕШЕ СПЕЧЕЛЕН ОТ ЛИЦЕ ЗАВЪРШИЛО ПЕДАГОГИКА . СЕГА РАБОТИ КАТО В НЕМСКА ФИРМА .

40

FUCK

преди 13 години

*** KOMUNISTI4ESKI

39

333

преди 13 години

Николайчо, ти ли пишеш бе мамино недоносче. *** много ти слаби нервичките, айде оди при приятелчетата ти *** и си поиграйте с малките си ..... мозъчета. Пък политиката я оставете на по големите. И марш да си издухаш сополките, че грозиш картинката. И поздрави майка си

38

DIOS

преди 13 години

VSI4KI AGENTI NA DS , KGB I ABV . AUT OT POLITIKATA...

37

коко

преди 13 години

Не знам защо преиграва Николай Младенов, но нали именно той е живял и отрасал по посолствата а баща му е бил от ДС и сега се прави на ощипана мома. Според мен трябва той пръв да си подаде оставката

36

Нов морал

преди 13 години

Ухааа! то остана само ти бре човек! И вероятно си от другата половина на СДС/ДСБ:)))

35

666

преди 13 години

KRAINO VREME E DA SE IZRITAT DONOSNICITE OT POSOLSTVATA !!!!!! NE MOJE 4ERVENA PAPLA4 DA PREDSTAVLIAVA BG !!!

34

българин

преди 13 години

""Правят закон, забраняващ на ДС сътрудници да стават дипломати"Трябва да направят един такъв закон и за комунистите - да не стават освен дипломати и депутати/министри. Тогава БСП-то е директно в кофите, както и половината СДС/ДСБ..." И ВСИЧКИ от ГЕРБ, АТАКА, ДПС и РЗС.

33

българин

преди 13 години

"Навремето колко държави са треперели от нашето разузнаване, сега просто сме си свалили гащите и чакаме който мине да ни ..... направи щастливи"Абе, ебалник, треперили са ти топките, когато са те правили щастлив ***.

32

Анонимен

преди 13 години

Константин Иречек.- За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. - 13.12.1881

31

Анонимен

преди 13 години

Евала!