138

тата

преди 13 години

Гледах ги днес - едни хубави деца, рядко красиви ***. И *** беше красива. Ако не беше огромната й простотия и имаше късмет да се роди другаде.... Наистина жалко. Напълно сбъркан начин на живот-без образование, без поминък, без надежда за нещо по-добро. Единствена възможност на тези деца е да ги вземе държавата, защото в домовете за изоставени деца те ще бъдат в по-добри условия на живот и с възможност да получат що годе някакво образование.Дано имат възможност да заживеят като пълноценни хора и имат по-добър живот от този на родителите и дедите си.

137

Ужасът

преди 13 години

Интересно ти какво правиш по въпроса?! Опитваш ли се да им дадеш шанс някакъв? Или процента е толквоа малък, че "не си заслужава"?! И от кога го играеш господ за да решаваш кой заслужава да живее и кой не?! Ако ти дам на теб пистолета така като говориш - дали ще можеш да застреляш дете в "най-малка възраст"...било то и ***...

136

Анонимен

преди 13 години

До 131. Хайде стига сапунисани приказки, от тия като ги видя по новините, според тебе нормални хора ще ли да станат, та да има смисъл да съществуват изобщо!

135

HD

преди 13 години

парадоксът е друг - ако аз й тегля тук майната на таз майка, мода ще ме цензурира, а кой трябва да ги цензурира такива идоти - имам предвид майката - ИЗРУД?

134

Анонимен

преди 13 години

ednovremeno piqna i vinovna, nqma kak da stane

133

ТВ

преди 13 години

То е и за тяхното добро - държавата да ги възпре от сегашното все-по дълбоко оскотяване. И е длъжна да го направи - иначе в ромските семейства ще продължават да се раждат нещастни деца без никакъв шанс да израстнат като нормални хора - с образование и професия. Държавата е длъжна да го направи и заради нас и заради тях (децата).

132

до 133

преди 13 години

абсолютно съгласен ! ама мойта е изпята - остава да мисля за детето си - 1то си дете, щото мислех имам ли пари да го гледам, какъв живот ще му дам и т.т.

131

Retro

преди 13 години

131, когато някое "дете" ти прерови чантата, а по-нататък убива възрастни хора по селата за два компота, тогава ще си говорим пак. Виждам ги какво правят. Не съм виновна, че мангалското племе е пълно с гнилоч, която трябва да се заличава още от най-малка възраст. Не отричам, че сред тях се намират и нормални хора, но това е нищожен процент.

130

Анонимен

преди 13 години

А мен ме възмущава това,че *** раждат за да получават помощи които ние им плащаме. Трепат се - ядосваме се Обират ни, трепат ни и нищо не можем да им направим защото те имат повече права. По точно в наща държава само те имат права. Нащо право е да сме длъжни

129

pfff

преди 13 години

Сега "съпружето" и на тая с боц в корема - след това куршум и за нея и за него !

128

Ужасът

преди 13 години

Абе Ретро...говорим за ДЕТЕ! 8 годишно момиченце...бива ли да си толкова ограничен и да не можеш да погледнеш през расовите различия?! 8 ГОДИШНО ДЕТЕ! ...

127

паь

преди 13 години

до 128ще ти кажа какво ме възмущава - че утре ще бъде претрепано моето дете! или, , скъпиба 128 - ТВОЕТО

126

pak

преди 13 години

пак питам - къде сега е юлияна кънчева и мъжа й пентаграма дто си счупиха краката да ходят по медиите и да хвалят *** култура? защо онова *** анчето цолова не ги "покани" сега?

125

?

преди 13 години

Какво предизвиква възмущението ви? Фактът, че е убито едно дете или фактът, че останалите са оцеляли? Като ви гледам коментарите, май е второто.

124

Анонимен

преди 13 години

Трябват образование, сериозни закони и практика като в Китай - за повече от 2 деца най-малкото отнемане на детските, които всички ние плащаме.

123

Retro

преди 13 години

Няма ли достатъчно страдащи български деца, че ни занимавате с първобитните ***?! Да се избиват един друг е най-полезното, което може да направят.

122

pak

преди 13 години

не само за детските трябва да има ценз, а и при гласуване!и тогава множество проблеми ще отпаднат - купуване на избори няма да има, никой няма да защитава *** само защото на изборите трябва да гласуват за него, в съда ще ги съдят за каквото са виновни и няма да се намират адвокати от фондации да "лобират" за циганитеЦЕНЗ за изборни права и ценз за майчински

121

anonimen

преди 13 години

идете в родилното вьв всеки град да видите ,4е е пьлно с ***.

120

Анонимен

преди 13 години

майката на 29 години с 6 парцала до 45 колко ли ще станат чаветата

119

JL

преди 13 години

Чрез ограничаване на безконтролното им поведение и стимулиране само на тези от тях, които държат на дисциплината и образованието ще се постигне най-добра интеграция. Тогава тия роми, които работят, усвояват професия и пращат децата си на училище, т.е. реално се интегрират, няма да бъдат демотивирани да го правят.