51

Калинчо

преди 13 години

всички членове на БКП, Отечественият фронт, БЗНС, казионните профсъюзи, бригадирите и членовете на доброволните отряди!Членовете на комсомола трябва обзателно да се включат в списъка!!!При това роднините (на гореспоменатите) до девето коляно трябва да бъдат изхвърлени навън!!! Така като гледам, всичик родени преди 1975-та влизат в този списък?! Няма лошо! Да ги изгоним всичките..... и нека калинките да заповядат на техтине места!

50

пеерасс посланник

преди 13 години

Абе не знам колко са опасни ДС агентите, но мислим дека пеерасс посланник е трижди по опасен..... като тоя днеска по канал1 Тафров, къде скачаше като *** за кер... тея за едното таковане и държава и майка предава

49

Келешчо

преди 13 години

Боко лично назначи две алкохолизирали се ченгета на ДС за министри- Божидар Димитров и министъра на културата.

48

Луцифер

преди 13 години

Тодоран ви Правешки очевидно е създал две Българии - едната на ченгетата доносници, която следи другата на обикновените, нормални хора. Това е факт след като където и да бутнеш половината се оказват ДС служители.И смешният довод на комуноидите: защо Костов не го е направил преди 10 години? Ами не го е направил. Имало е причини. Защо се сравнявате с "политическия труп", "злодея Костов". Хем не е никой, хем само той ви е в мръсните уста доносници гнусни !?

47

Пацифист

преди 13 години

Младенов да уволни всички ченгета от външно министерство, незабавно, а не да се почесва по плешивата кратуна и да се прави на демократ по медиите. 21 години преход, а КДС продължава да ни управлява.Срам, срам от позора и позор за срама!

46

Анонимен

преди 13 години

При пълна лустрация в парламента ще има хора които са на около 35 години, преживяли тежките години на банковите фалити и купоните за храната.Или мислите че опитен политик като Пирински, които е бил зам.министър по тошово време и заклет комунист ще работи неуморно за разцвета на България? По-скоро такива хора са на принципа да ни почернят бъдещето за да си спомняме с умиление за миналото.

45

Анонимен

преди 13 години

Дори на Калинка е дадена евтина квартира в Германия, когато посланик е бил Николай Апостолов /прочут с шофирането пиян и с наричане на германския външен министър "Йошката"/, който е изпратен там от СДС.

44

Иван

преди 13 години

Стара истина е, че всички, ама наистина всички служители на външни централи извършват събиране на информация, което се нарича шпионаж. То е част от служебните им задължения и преди и сега. Някой явно са допълнително подготвяни, и предполагам затова са подписвали. То е все едно да съдиш шофьор на камион, че има книжка. За сведение на разни "демократи", Закона за патриотизма в САЩ превърна цяла нация в доносници, дори без да подписват. Предлагам си въведем аналогичен закон и в България!

43

Анонимен

преди 13 години

А М.Димтров ако провери списъка на посланиците-ченгета, да бъде така добър и да посочи колко от тях са назначени по време на управлението на СДС, а след изтичане на мандатите им са продължили и продължават да работят в МВнР. Що така, бе Миме?

42

седераст- милиционер

преди 13 години

Ей как сме се наредили само тук . . . ***- милиционер . . . ***- милиционер . . .Какво безсилие, каква немощ и неграмотност лъхат от постовете на форумците ***-костоваци и дежурни милиционери.... и все едно и също злоба, жлъч и нечленоразделни животински звуци . . . . няма мисъл, няма изречение, няма доводи, няма аргументи . . . абе седерастка ни работа. . . милиционерска... айде бегайте в историята... ако ви приеме,де....

41

Анонимен

преди 13 години

Децата и роднините на бившите номенклатурчици също вън!"Същото се отнася и за всички членове на БКП, Отечественият фронт, БЗНС, казионните профсъюзи, бригадирите и членовете на доброволните отряди!Членовете на комсомола трябва обзателно да се включат в списъка!!! При това роднините (на гореспоменатите) до девето коляно трябва да бъдат изхвърлени навън!!! Ми то така си е направо цяла България вън! То и без това тук не се живее.

40

До 25

преди 13 години

Абе кЕро ли ми държахте 97 год. да сте направили закон, сега дръжте кЕро на Боко...ама то от крадене немахте време ..... 27 млрд българска народна пара смъкнахте и сега фърлляйте прах в очите на народа.... на бесилото мръснеи сине и демоКРАДЦИ...

39

фанта

преди 13 години

Че как да се изправиш срещу мафията, ве? Тук нещата не са като да тръгнеш срещу чужда армия? Та кой на балдъзата сват, шурей, баджанак, тате, дядо, баба, кум нали все сме свързани? Ако изриташ единия, ще обидиш другия? Не е проста борбата с мафията, човече? Все едно ти да си ми кум и да те изритам от работа, щото си бил в ДС? Ами, че тогава всеки е бил някъде? Ако си бил връзкар, бил си в ДС, ако не си бил, не си? Трябва ли неистово да мразиш всички от ДС? Ами, ако тъста ти е от ДС? Кво правим?

38

Анонимен

преди 13 години

Ако искате може да им простиме и да ги оставим на доизживяване и така ще сме още 40 години в блатото на прехода.

37

tarbuh

преди 13 години

Ариец, какво точно ни дърпа назад? Като махнеш всички, кой ще остане?Ако ще махаме всички, защо не махнем и Елена Костова, партиен секретар, Иван Костов, кандидатствал за член на БКП, Бойко Борисов, член на БКП и т.н.?Такава е била системата, всеки се е мъчел да се набута на добра позиция. Нормално е.ВСЕКИ е бил свързан по един или друг начин с партията.КАК да тръгнем напред като такива като теб гледат само назад? Не може 25 години само с това да се оправдавате

36

Анонимен

преди 13 години

Борисов трбяваше да започне да чисти първо сините комунисти! За какво му беше да приема помощ от усойници при положение, че Атака го подкрепяше?Разкарай Костов-крадеца за да знаеш, че няма някви *** да ти шават по задния двор!И после се оправи с ***!Дано да не е късно да се разправи с корумпираната ***!

35

българин

преди 13 години

Малко са, 45% ДС-*** сред посланици и консули са малко! Малко са! Друго си беше при Тато - 100%! Ами!

34

До пост № 25

преди 13 години

Ако това което предлагаш се случи, ще лишиш и себе си от възможността да бъдеш избран дори за селски кмет. На първо време трябва да останем без премиер, вътрешен министър, земеделски министър, военният министър, министъра без портфейл и председателя на Народното събрание, да не говорим за президента и вицепрезидента.До тук само за членовете на БКП.

33

Дяволчето Фют

преди 13 години

Добре дошли в България!!! Страната на неограничените невъзможности, страната на десните комунисти и левите демократи... Държавата на обеднелите богати и на обогатилите се бедни. Държавата на вездесъщите ченгета от ДС, от полиция, от пожарна и пр. Държавата на дупките, държавата на п**ките, на мутренските вдовици с хотели на метър от морето, построени на терени- абсолютна държавна собственост. Добре дошли в държавата на разплутата администрация, на мафиотите с бели якички и в казана с катрана!

32

да бе

преди 13 години

Сините комунисти какво се правят ,че незнаят!Всички си спомняме,как вееха затворени папки и изнудваха ДС престъпниците,за да си крадат и те на воля.Но за едно са прави-късно или не си трябва да се въведе лустрация,веднага,за да престане наглата ДС мафия да ни упраслява поне замалко! Но уви,никой няма куража и твърдостта да се изправи срещу страховитите мафиози!!