188

Сф

преди 13 години

Айде на червените им пуснаха интернета и се почна плюенето.За Руси от Русе добре че беше Герб,че да ви пуснат кръговото.За снега...такъв кмет сте си избрали.

187

Анонимен

преди 13 години

Г-Н БОРИСОВ,дано четете мнението на всеки един гражданин под тази статия,затова че хората не са съгласни с тази порочна практика някой да взима пари за несвършена работа.Ако не ходех през месец на ремонт/изчукване и изправяне / на джанти и смяна на срезани гуми не карах на зиг-заг като пияна нямам нищо против.НО ......!?!?

186

Анонимен

преди 13 години

Поредният гаф...как може такава наглост,какви са тия боноси за 10 месеца какви са тия 6000 лв,а бе тия да не работят в Германия.Гадове.

185

Руси от Русе

преди 13 години

Не ме е грижа кой колко взема а какви ги е свършил.Всички пътища водещи към русе си плачат от години за ремонт.През града минава най-големия транспортен трафик/Европа-Азия/обаче за магистрала никой и не мисли.Миналата зима нямаше кой да чисти снега защото пари нямало/и тази ще е така/обаче за бонуси има.Господа управляващи,моля Ви направете си вили и хотелчета по нашия край,че и ние да намажем някоя магистралка.

184

За 176

преди 13 години

Я си кажи заплата и как данъка ти е 50% от нея. Стига си лъгал.

183

Анонимен

преди 13 години

Какво точно работи тази апи-агенция пътна инфраструктора???Когато трябва да се направи нещо по ПЪТИЩАТА се изпълнява от частни компании със финансиране от държавата/народни пари/ или министерството на финансите.АКО ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ НАЙСТИНА ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ПРЕМИИ,КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ПО ВИСШЕСТОЯЩИ ФИГУРИ ???

182

Анонимен

преди 13 години

Авантааааааа .....за лапачите от "новия морал"

181

98989

преди 13 години

Най-голямата далавера сега са пътищата. Мислите си,че Бойко го е зор за вас ?!

180

dddd

преди 13 години

безобразни и нагли станаха тези от герб/групировка единствено за разграбване на България/.народа мизерува ,гладува , пари за лекарства няма и то животоспасяващи а нагледците си раздават преми и още по нагли определили си и сумата за получаване .с какво са повече от останалите служители ,лекари ,пенсионери . статистиката говори с факти че от ден на ден ставаме по бедни а какво се получава .хорицата си раздават награди и за какво . отговорете си сами.

179

луд

преди 13 години

Аз съм нормален, те всички останали са луди.

178

Анонимен

преди 13 години

Само требе да докажеш ника си документално.

177

До Анонимен

преди 13 години

И като даваш инфо, кой какво притежава,колко деца и фирми има олеква ли ти.*** гадната завист.Кажи евала пича е кадърен, направил е кинти.От злоба нямаш време да се опиташ да направиш същото.Ето ти път да станеш милионер.Регистрирай сайт ЗЛОБАР.СОМ.Като гледам има много като теб в БГ.И не забравяй да почерпиш после.

176

луд

преди 13 години

Абе как се кандидатства за работа в АПИ? Ще работя без заплата, само на бонуси.

175

До Iva

преди 13 години

Душата, прави си маникюра и не се занимавай с работи, дето не са ти ясни.Този министър ще е направил след 1-2 г. повечеот колкото всички други преди него.Това че нямаш очи да видиш е твой проблем.

174

Анонимен

преди 13 години

Данъците върху заплатата са близо 50%.

173

Анонимен

преди 13 години

кое лекарство го няма бе , Стефчо??? Я да чуем?:)

172

Анонимен

преди 13 години

Не си бил в Сапио, т'ва ти е бил проблема.

171

Анонимен

преди 13 години

Финансовият министър Симеон Дянков разполага с къща с двор във Вашингтон на стойност 2,150 млн. лв., която е придобил през 2001 г.Той има банков депозит в долари, чиято левова равностойност е 229 500 лв.Дянков има акции в "Дженерал Електрик", "Хартфорд Файненшъл", "Клийн Енерджи", "Рейфеон", Чарлз Шуаб Фонд и притежава 49% от "Екопроект Априлци".

170

iva

преди 13 години

когато ГЕРБ дойде на власт точно този министър се закле в прозрачност, но не е ясно къде е ТЯ

169

до 168

преди 13 години

Министърът на регионалното развитие Росен Плевналиев е един от най-богатите министри в правителството на Бойко Борисов, според имотната декларация, която е подал в Сметната палата.Декларациите по Закона за публичност на имуществото на лицата, заемащи висши държавни длъжности, подадени след 30 юни 2009 г., са публикувани на сайта на палатата (bulnao.government.bg).Росен Плевнелиев и съпругата му притежават пет къщи. Две от тях са в София, други две - в Разлог и Созопол.Плевнелиев има и имот на полуостров Халкидики, в Гърция, който е за близо 1,4 млн. лев