133

фанта

преди 13 години

Бог, многократно е искал да унищожи тая ***, но лукавият дявол все е намирал начин да го отклони от това, за да спаси парочните *** ид руги такива. Затова те почитат тоя лукав свети Йеховасилий, защото той е техният спасител - коварството, порока, дявола. Тия вредни за толкова свестни хора по света, човеко-животни, са деца на техните грешни и порочни родители, самите те са порочни, носят само вреди на сума ти свестен народ - за какво да ги харесваме, че и държавната ни да им дава привилеги

132

Анонимен

преди 13 години

Преди време през магазина стои *** и малко ***. Дадох им 10 лева. *** веднага отиде и си купи една бутилка. За детето - нищо, взе да му крещи. Е как да се справиш с такова нещо - пари за помощи, пари за служби, които едва ли не целодневно трябва да стоят и да пазят тези фамилии да не направят нещо със собствените си деца, пари за безплатен превоз в рейса! Айде стига вече!

131

фанта

преди 13 години

Али Мустафа, не си прав? Тия никой не ги е викал. Никой не ги е карал от нас да правят по пет деца? Те взимат нашите пари, домове, работа? Те са нашественници и при това толкова порочни, че и да ги избият е малко. Нека се трепят и ни един да не остане, защото не трябваше да ги има! Те са деца на порочин родители в Индия, самите те са порочни. Защо да ги харесваме? Защо да гинем ние невинни, за да са щастливи тия грешници? Какво състрадание искаш за порока им? Тия вземат нашите блага.

130

Анонимен

преди 13 години

Да не би да трябва някой социален да е абониран в това семейство - той няма ли дом, къща??? Как може да предвидиш тази трагедия? И въобще защо се обвиняват социалните - всеки отговаря за собствените си деца на първо място!

129

али мустафа мохамед

преди 13 години

ей *** .Тая майка трябва да гние с бащата поне 20 години в затвор за умишлено убийство а децата да идат в дом кадето наистина ще се образоват и станат хора .Време е скапаната прокуратура и най вечче скапаният съд ДА СЪЗДАДАТ ПРЕЦЕДЕНТ В БЪЛГАРИЯ ЗА за знаят всички *** че има някакъв закон и ред и че не може да правят деца и последа ги убиват за удоволствие

128

Българин

преди 13 години

131 - няма да ми мърсиш никът !!!И на децата е ясно, че ако не бяха гнусните ***, България щеше да е по-богата страна и по-приятно за живеене , защото кавявата чума ни струва около ТРИ МИЛИАРДА всяка година !!!Въобще не виждам защо намесваш турци и евреи - това са просто хора от други народности, а у *** питекантропи няма абсолютно нищо човешко Толкова са мръсни, че и за *** и абажури не стават.

127

за хората

преди 13 години

На тази ***,наистина трябва да им се спрат помощите!!!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!Онзи ден с очите си видях как идва бърза помощ за *** бързичко,а жената с инсулта 5 часа,която ситурно е работила цял живот и е внасяла осигуровки в държавната хазна!!Сами си отговорете кой е дискриминиран!!!

126

Българин

преди 13 години

Иначе съм напълно ЗА останалите чаавета да си останат в така нареченото "семейство" - първо - защото ако са в дом издръжката им ще ни струва по-скъпо и второ - защото натака наречение им "родители" може да им хрумне да пречукат още някое, а всеки *** по-малко означава и един проблем по-малко за нас.

125

Българин

преди 13 години

До ШАНКО:БРАВО, съгласен съм с теб. Случилото се е трагедия и лека й пръст на момиченцето. Иначе като чета бълвоча в този форум мога да кажа само следното: това да си расист и националист (което е много различно от патриот) в 21-ви век трябва или да си супер *** и ограничен или просто да избиваш комплекси. Ей, горди българи, не чувствате ли в каква посредствена дупка живеем? ***, турците, евреите, не са повече виновни за това отколкото всички нас!!!

124

Българин

преди 13 години

Четете, четете... хубаво четете статията - поведението на ***, мнението на т.нар. "майка", че ако и пукне чаавето просто ще си роди ново...И ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВА ДАВА НА ТИЯ МРЪСНИ *** 400 ЛЕВА ОТ НАШИТЕ С ТРУД ИЗКАРАНИ ПАРИ - ПРОСТО ТАКА, ЗАЩОТО СЪЩЕСТВУВАТ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПЛОДЯТ *** !!!НАРОДЕ, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ?!?!?

123

Amenhotep

преди 13 години

Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате ... думи с обидно съдържание***Модераторе!

122

Хейтър

преди 13 години

Дом за всяко дете! Евтаназия за всеки ***!

121

Амон Ра

преди 13 години

Най-големият *** си ти :). По-голям си *** и от най-*** ***! :)))

120

Скрат

преди 13 години

До 120::-) Пропускаш и еднократната помощ при раждане:-)))) А тези раждат деца на килограм;(

119

играя хоро

преди 13 години

Дано те кастрират по погрешка. А ако вече имаш деца - тях!

118

Анонимен

преди 13 години

Буревестников, и какво,като им се забрани със Закон да имат повече от три деца-те са неграмотни,не четат и не се интересуват от законите,освен това ,са привилигировани,защото са "малцинство" и на тях им се полага да не спазват законите. За съжаление,ние с нашите вноски за осигровки ще продължим да издържаме тези алкохолизирани търтеи,вместо,примерно,да отиват като увеличение на пенсиите на хора,които са работили цял живот,вместо да се наливат по кръчите и къщите

117

Анонимен

преди 13 години

Много българи имат *** манталитет

116

ЖОРО

преди 13 години

ТРЯБВА ДА ИМА РАВНОВЕСИЕ В ПРИРАДАТА , А КОГАТО ГО НЯМА, УМНОТО ЧОВЕЧЕСТВО ТРЯБВА ДА ГО ВЪДВОРИ.ТАКА,ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА БЕЗКОНТРОЛНО РАЗМНОЖАВАНЕ - ПОГОЛОВНО КАСТРИРАНЕ!

115

Анонимен

преди 13 години

Кой е по опасен за обществото- семейството убили детето си или докторите от Горна Оряховица

114

Анонимен

преди 13 години

Добре са си живяли с 403лв. , а има семейства до 200 не могат да го докарат и пак не отсъстват от училище ,чисти и спретнати деца треперят им косъм да не падне от главите им. Нека това дете тежи на съвестта на служителите от социалните на кмета и на всички които са знаели какво става в това семейство.А клетото дано е на по-добро място