448

Дете

преди 13 години

Член 12: Мнението на детето Всяко дете има право на това, да изрази свободно своето мнение. Детето има право да бъде чуто при всички случаи или мерки, които го засягат.Член 13: Свобода на мнението Всяко дете има правото да изразява своите разбирания и да бъде информирано без да се имат предвид държавните граници.Конвенция за правата на детето!!!

447

Zryn4o

преди 13 години

Който протестира ще мие тоалетни.Д а се научат на акъл че с протестиране в живота не се прокопсва.Всички мамини синчета скоро ще разберат че не всичко се постига с протест.Но като не осъзнават един ден и ваканциите ще им отрежат.

446

Анонимен

преди 13 години

О,да, дегенератите по света не са по-малко. Но ако мислиш, че някой им прощава... Ще ги видиш протестиращите утре как ще мият чинии из лондонските кръчми.

445

Анонимен

преди 13 години

Нали тези ученици са утрешните студенти,бе?То у нас и "студент"звучи "гордо"!!!Има ли въобще някой,който е искал да стане студент и да не е станал!Имаше десетина неуспели-ама откриха Пернишкия и сега няма никой "вън" от студентсвото!

444

до 472

преди 13 години

Я вземи се поинформирай-протеста е на СТУДЕНТИТЕ,не на учениците

443

до 473

преди 13 години

Без да ми бъркаш в нетЯ,я вземи едно правописно речниче и потърси за О/Уцелил.Иначе за Ограмотен си прав.

442

Речник

преди 13 години

Думата е ЦЕЛЯ-ПРЕДСТАВКА "О"!Като ГРАМОТЕН ,С ПРЕДСТАВКА "О"-ОГРАМОТЕН, а не УГРАМОТЕН!!!

441

до 466

преди 13 години

Тия малоумия ги обяснявай на твоите деца. Ако ти повярват де. Щото и те имат интернет и виждат и четат какви ученически протести заливат Лондон. Без малко да си набият престолонаследника, ако не се беше измъкнал чевръсто заедно с Камилата.

440

до 470

преди 13 години

То си личи колко си грамотен-точно си е УЦЕЛИЛ,пезевенк полуграмотен

439

Ученик

преди 13 години

Ти от Парламента ли си?Личи си-пише се Оцелил,а не Уцелил-гражданино Депутат!Помете е една дума,другарю Народен представителю!

438

Антитурчин

преди 13 години

Не отначало казвах че протестите са *** и безпочвени,вие се захванахте с темата за картинката на моя профил,бях длъжен да ви обясня защо съм го сложил.

437

никой.

преди 13 години

то верно че е модерно да има протести ама не са уцелили каузата .първо да учат и да стигнат до парламента и тогава да казват кой кога и колко ще почива. целта на училището е да те направи човек .затова учете .а който не желае може спокойно да по мете улиците .най лесно е да отричаш нещо . направи нещо за да го направиш по полезно

436

до 461

преди 13 години

Тая алегория с тараторЯ,доста на резлива бозица избива.Май в твоята чутура е БОЗА,а?

435

Анонимен

преди 13 години

Те трябва да се радват, че още са в училище. Ако бяха в "бяла" държава, щяха майките и бащите им на колене да молят директора да ги остави в школото, защото иначе ги чака бачкерията. Пък на никой не му се работи май. Тук, обаче, за улеснение на чалгаджиите и мутрите, такива ценности като дисциплина в училище и стремеж към знания се възприемат като упадъчни и комунистически.

434

Картинка

преди 13 години

Аз-ДА!А ти си тук ,за да плюеш децата,турците....?За какво точно?Можеш да попишеш и за безпризорните кучета-да ги изколиш и тях,че да ти е "пълен"деня!

433

Антитурчин

преди 13 години

Вие захванахте тази тема не моя милост.

432

Аман

преди 13 години

Просто си натурално Глупав и Агресивен!Аргумента ти сега-Етнос ли е?Май забрави по каква тема се дебатира тук-пак го изби на простотии!Елементарно и много,много посредствено!

431

Антитурчин

преди 13 години

А ти добре ли си?

430

Картинка

преди 13 години

Очевидно си доста зле с подготовката-държава,народ,политици....понятия,които в малката ти чутура,образуват един таратор,дето хем е рядък ,хем е мътен,хем му липсва вкус....

429

Антитурчин

преди 13 години

Разбирам те защо се възмущаваш,защото си от този етнос и те боли за държавата,която повече смяташ за твоя от колкото България.