232

!

преди 13 години

личи си, че бъкаш от инелект направо, направо си го наливаш отзад :)

231

софиянец

преди 13 години

до: ! тия ги повтаряй на милка, тя милата няма да ти отговори, виждам голям оправяч си :-) ти драги си го набий в главата, че си поредната *** евтина селска *** от която нишо не става и го знаеш затова злобееш- и да ясно ми е , че не разбираш какво съм написал - ама това няма да ти реши проблема - това с милка не е любов а се преследва от НК, както и да е когато подаря сестра ти на пъдаря от вашето село ще ривеш що не съм я напълнил с интелект ама уви тя обича да гълта :-(

230

Анормален

преди 13 години

Законите на Крум са взаимствани от арабите,Крум е бил могъщ турчин,не случайно има кръстени на него улици в Турция.

229

!

преди 13 години

пак ти казвам, такива като теб неориентирани в житието ги оправям периодично

228

софиянец

преди 13 години

хехехехх, ех тия мои нежни компютърджийски ръце...хахахаххаверно неприятно ми е като сестра ти хване змея с нейните груби аграрни ръце, ама нали майки ти го овлажнява предварително та нещата се получават - ти що не пробваш с милка да се снимате в "бразди"? ама е тегаво да си *** а?

227

!

преди 13 години

хахаха чукат ли те, чукат ли те. Още много ще продължават да го правят. Знам, че си се измил и имаш нежни компютърджииски ръце недокоснали друга работа освен в офиса! Подготви се :)

226

софиянец

преди 13 години

до:: !не се притеснявай, пожелавам ти хубави мигове с милка, аз също не го вадя от сестра ти ама тя се оплаква, вика ми "сафийски ***" - не ми отива на естетиката да и счупя главата - както правеше баща ти с теб, нея и *** навремето когато беше партиен секретар в ткзс-то, нищо радвай се - от мен манна фекална за теб и родата ти, целувай ануса на кмьета и нидей са прави на отворьен, знаммъжа на любимата ти милка те е праснал, ама няма да казвам на *** ти да ни съ натъжава...

225

БРАТЯ, БЪЛГАРИ....

преди 13 години

КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ!ЗАЩИТЕТЕ СИ ДОМА, СЕМЕЙСТВОТО,ЧЕСТТА НА ДЕЦАТА СИ ,ПАРИТЕ И ИМОТА СИ ОТ ГРАБЕЖИТЕ И НАСИЛНИЦИТЕ--ЧЕРВЕНИТЕ *** ,*** И ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НА ДПС/ДС!!НЕ СТАВАЙТЕ КУРБАН ,НА РАЗБЕСНЕЛИЯ СЕ,ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ....ЕЛЕКТОРАТ!БЪДЕТЕ ,ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ , С ОРЪЖИЕ В РЪКА!!!СМЪРТ, НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!!

224

ураа

преди 13 години

Идея! +1

223

софиянец

преди 13 години

знам, че оправяш кравата в ***, а той се намира на 40 метра от хола ти, не се притеснявай, *** и сестра ти са добре, *** съм я настанил домакиня в един софийски гей-клуб а сестра ти и нея я гласих да ми стане асистентка, ама тя ти милата ми каза, че е свикнала не на интелигентно софийско отношение (щот съм гей нали се сещаш - пиша ти бавно щото знам, че не можеш да четеш бързо) и ми го лапна, добре, че беше тя да ме върне в лоното на нормалните, и така с цялата ти рода дошла в ст.гр

222

!!!

преди 13 години

На стрелеца-медал,а на крадеца-куршум (втори)!

221

Анонимен

преди 13 години

Абе каква операция,какво досъдебно производство,който краде си го получава,не откривайте топлата вода,учете се от хан Крум, далеч по-прозорлив и далновиден държавник,пред който управниците от 21 г. насам са като Е-79 срещу река Струма-никакъв шанс!!!

220

!

преди 13 години

жалко софииско гейче, такива като теб големи "специалисти" които не са напускали офиса и всичко се върти около това какви "специалисти" са не искам да ми развиват теоририи. Такива като теб неподготвени за живота ги оправям в задния двор!

219

мики р

преди 13 години

поне да е пил една ракиа да нее на празно

218

Анонимен

преди 13 години

Пак някой поставя знак на равенство между турци и ***! Хайде стига, бе! Турците работят, *** - не! Турците гледат да изградят нещо в живота си, а повечето *** мислят само за ядене и пиене!Да не се обижда ромчето, което участва в коментарите. Когато някой *** учи и после работи, никой нищо лошо няма да му каже!

217

РОСЕН

преди 13 години

номер 227, ти си един много ограничен ***, докторите ти виновни, е нали ако го оставят да умре пак ще ревнете "лекари убийци", после къде си ти, че да си защитаваш интересите, лекарите ли искаш да ти ги защитават

216

Анонимен

преди 13 години

защо са го спасили този ***? За това ги мразя лекарите, помагат на престъпниците а ние плащаме масрафа и здравните осигуровки.

215

софиянец

преди 13 години

продължение:ще хранят *** и няма да им се вярва защото повярваха на демагогията на *** от турция, и щ е умрат последни на тази територия във фекалии, по всичко личи, че и аз ще емигрирам... за сведение на платените драскачи съм добре платен специалист и пак не намирам удоволетворение да живея тук гледйки хората които ровят по кофите, полудялите, изтрещя;ите и свинските отношения м/у уь хора..

214

софиянец

преди 13 години

продължение:просешка тояга, мизерия и никакво образование (те са си виновни, че са толкова прсоти да се вържат на дпс и великата турция - как само гласуваха за скапаният *** гоце под строй), не видяха ли какво мисли турция за тях, не видяха ли какво им причини бкп и тяхното производно дпс - каквото и на българите т.е. и те са еднакво виновни след като се вързаха на тия простотии, да но те не са наши братя се оказва с малки изключения след като игратят против БГ, ще спечелят ***, мвф и с

213

Анонимен

преди 13 години

Как може такава простотия!Човека са го нападнали на работното му място, докато си е вършил работата с която си изкарва хляба и са го най-нагло простреляли!!!!Затвор за стрелеца!!!