59

анти

преди 13 години

Ами всички от Атака и другите партии ,които ни клатят нямате поноси мост към свобода и независимост затова сега лаеете като ***,ако всички депотати бяха като него съвестни България щеше да е ок.

58

nikvat

преди 13 години

21 човека парламентарна група и не се познават по между си?!Тоя изкукал професор за какви ни взима бе?То бива нагли коп***а, ама чак пък толкова?!

57

Анонимен

преди 13 години

Волен е ***.От както слугува на ГЕРБ, забрави за предизборната си програма. Не стига, че не я изпълни, ами вече дори не говори за това.1. Какво стана с новините на турски ?2.Какво стана с национализацията ?3.Какво стана с *** престъпност ?4.Какво изобщо свърши Волен, освен да подкрепя Бойко.5.Доведения му син стана евродепутат (А говорихме за шуробаджанащина). Уверявам Ви, че дори Аз съм три пъти по образован от отрочето му (но не съм в евро-парламента)

56

Amenhotep

преди 13 години

Явно безрезервната подкрепа на АТАКА спрямо безумното управление на ГЕРБ е отворило голяма "пробойна" в корпуса на "кораба" на партията ... и сега първият плъх вече напусна този кораб! Сидеров трявбва наистина да се замисли за подкрепата си към ГЕРБ, че на следващите избори може не само да остане без депутати, а да остане и без подкрепата на гласоподавателите си.

55

Анормален

преди 13 години

Човека му е писнало да го бият свинарите-скинари от и напуснал крупата :)))))

54

Анонимен

преди 13 години

СФ"АТАКА - ВОЛЕН СИДЕРОВ И &" СЕ РАЗПАДА

53

тъп и прост

преди 13 години

Не виждам какво лошо има в това човек да е националист - нацист , дори напротив - въпросът тук опира в грешките който направи Волен - 1. Слави Бинев - но му трябваше спонсор 2. Димитър Стоянов - мойте почитания към това момче , но не е за Европарламента3.Безапелационната подкрепа за ГЕРБ

52

фен

преди 13 години

Не обиждай Майкъл Джаксън и не го сравнявай с говедата от Атака.Пича си беше и си остава номер едно.

51

до 36

преди 13 години

Та значи,този има типично български фейс,а тези русите със сини очи са славянски замърсители на прабългарския ген или,потомци на крайпътни компанйонки на рицарите кръстоносци.

50

Анонимен

преди 13 години

ама в АТАКА и роми ли приемат - не знаех

49

Анонимен

преди 13 години

Атака" оредя: един депутат минус - kak OREDIA - te vsichkite 3ma li sa? - A izbiratelinia zakon e tashak, stom moje da izpolzvash vota na edna partia , a posle da stanesh "nezavisim" , tva ne e li izmama sreshtu izbiratelite? kAT SE OTKAZVASH OT PARTIATA, NAPUSHTAI PARLAMENTA I SE IAVI KATO NEZAVISIM NA SLEDVASHTITE IZBORI, DA VIDIM KOLKO GLASA SHTE POLUCHISH

48

X-atakist

преди 13 години

Още от самото начало му препоръчах на Воленчо, вместо да се занимават с неща които надвинават интелектуалните му способности, по-добре да си открие свинеферма , да събере около себе си шепата националистически *** и да се правят пред прасетата на фюрер и нацисти. Жалко, че не ме послуша, поне нямаше да се изложи толкова много...

47

до 41

преди 13 години

Вие от Атака и фашисти станахте май, сбирщина татари тръгнали арийци да стават хахахахаа,скоро и като Майкъл Джексан, ша се почните да се подлагане на процедури за белосване хахахаха

46

Ivan

преди 13 години

Ще ги *** всичките наронди представители, кво ми се отказва, ще ставал независим, като иска да става независим си има време и място да се кандидатира като независим, вън от парламента *** всички независими вън!

45

бивш атакист

преди 13 години

Да това е партията на голямата лъжа.А проф Станилов да не се прави на божа кравичка. Благодарение на тези лъже-националисти Дюдянков исие си разиграват коня и водят народа до просешка тояга.Е**м ви слободията пардон демокрацията. Всички сте маскари и ***.Ама на следващите избори с празна бюлетина ,така ,че да не отива гласи ми за никои от вас ,тунеядци ниедни.

44

Анонимен

преди 13 години

Тиквата + Атака вкараха България в батака

43

Случаен

преди 13 години

"Атака" оредя: един депутат минусЕ И ?

42

Анонимен

преди 13 години

Мдаммм...Поразрових се и се оказа, че за радост от някакъв разпад на Атака няма място.Този не е член на Боленовата партия. И досега по важните въпроси си е гласувал самостоятелно и различно от атакистчетата.Сега явно просто "оформя официално" развода.

41

тъп и прост

преди 13 години

това че една партия е националистическа е добре - друг е въпрост че Волен предаде идеите на АТАКА...

40

тъп и прост

преди 13 години

Това е супер *** коментар - а що се отнася до семейната фирма АТАКА - Волен я регистрал като фирма,то тя никога повече няма да помирише парламент...