54

Иван

преди 13 години

Стана ми любопитно това което прочетох в сайта, но немога да разбера целя този заговор защо е направен с каква цел ?

53

koko

преди 13 години

не мога да схвана, какво общо има заглавието със статията......някакво творчество е кипяло, ама........

52

Анонимен

преди 13 години

Тъжно и срамно, но е самата истина :(

51

Някой

преди 13 години

Не очаквах такова нещо от вас...Най-после една стойностна публикация!

50

нашия

преди 13 години

Търся България ама намирам БГ или Чалгария УВИ... Бананова Република на Балканите поне банани да растяха

49

но комент

преди 13 години

А с туризъм в Бг се занимават абсолютни аматьори-мутри,"бизнесмени"и далавераджии струпаха по няколко хотела и чакат да печелят от туризъм.поне ако имаха мозък,щяха да назначат специалисти да им вършат работата, ама нали в Бг всеки от всичко разбира.

48

за малко съм

преди 13 години

отделил съм 30 мин да прегледам новините докато си пия кафето тая "статия" е за хората които по цял ден висът тука и чакат да стане 5ч та да си ходят апоред мен това е некво съчинение на което мястото му е в некои блог а не тука

47

но комент

преди 13 години

Трябват ни постижения и личности...Откъде да се вземат, като на учени, работили в ЦЕРН,българия им дава заплата...80 евро като се върнат.С трици маймуни хващаме.

46

Търсачка

преди 13 години

Туристическото министерство, първо да вземе да махне това размазано *** което се ползва за лого на България. Преди години имаше конкурс, имаше избрано и хубаво лого, как успяхте после след конкурса да го уредите тоя художник да направи тая ***? И години ни представя пред света това.Оттам почнете, министерството.

45

Анонимен

преди 13 години

АБСОЛЮТНО ВЕРНО

44

Диди

преди 13 години

Най-хубавата статия в този сайт. Прави сте, за жалост.

43

Faneti Maza/kura

преди 13 години

статията не е нито оригинална, нито интересна. напомня ми на корейска лимузина: предница от Мерцедес, странична линия на Ауди, задница на БМВ и т.н. само една малка корекция - ДИМИТЪР Тадаръков (жена му се казва Светослава, май:)

42

Bob

преди 13 години

То и аз казвам че не съм гей, ама... :)))

41

Dimitar

преди 13 години

4itava statiq

40

редактор

преди 13 години

ДнесБг ставате все по-смели, поздрави и да не ви подгонят и вас, като се познаят в коментара

39

Симо кефала

преди 13 години

е па на мене ми харесва в България, тук е толкова весело и интересно, всеки ден нови различни неща се случват и мога да си пиша из форумите колкото си искам и да се кефя на другите как коментират, в други държави съм бил , никаде не е така интересно и забавно както в България.а който не му харесва - ади прав му път, да ходи дето иска по света, много други държави има, дано му хареса някоя друга

38

пиринско маке

преди 13 години

мене, мене, текел и фарсин.

37

анонимен

преди 13 години

И да намерим начин да ги изхвърлим заедно с бруталната им сигурност и неверие, че сме в състояние да го направим.Това е най-важното в статията за мен, браво на авторката че го е казала така директно!

36

Юберменш

преди 13 години

Родезийски войници, ***. И не съм гей, питай майка си.

35

Юберменш

преди 13 години

Не отричам, и аз намирам много неща в България за хубави. Въпросът е че трябва да има и неща, с които да покажем на другите, че не всички тук са ***, *** и прочее ***. Нямаме повод за гордост, няма нещо хубаво, за което всички народи да са чували и да кажат "това е българско". Това на свой ред натъжава, озлобява и отчайва много хора, които по принцип не са злобни...чисто и просто ни трябват постижения и личности, с които да се гордеем, не може да се живее на минала слава...