42

Анонимен

преди 13 години

Американците са хитри хиени - яко печата и лъжат.Само не разбирам защо другите не печатат,например Дянков може да напечата 50 милиарда лв и да ги вкара в обръщение и България излиза от кризата.Обаче май той получава нареждане "отгоре"

41

Анонимен

преди 13 години

Браво,че си се спасил от тая КЛОАКА БЪЛГАРИЯ.

40

Анонимен

преди 13 години

САЩ в момента са една издънка,единственото нещо,което крепи долара да не рухне са заводите в Китай (които работят за САЩ) и принтирането на долари.Иначе са загинали.Вижте какво става с долара - хем са в криза,хем долара расте.Как става това?Само с помпане и с принтиране.САЩ от 1979г до сега са принтирали трилиони долари според президентите Никсън и Джонсън.

39

sveti

преди 13 години

Rabotia v hotelskia business kato sales manager.

38

unto

преди 13 години

hhahahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

37

БАЧКАТОР

преди 13 години

то има ли желаещи да ходят в САЩ ?кризата там е толкова голяма,че е невъзможно да си намериш работааз нали бях там,трагедия пълна са,капитализма умряАмерика е един цирк в момента,Русия също. ===================Има желаещи, Р.Петков е мераклия:))))

36

Noent

преди 13 години

Мдаааа свободата на словото и печата става все по голяма химера в няй-демократичната стана на света.....

35

Анонимен

преди 13 години

е това е демокрация

34

Язе

преди 13 години

Демокрация ли, ценности ли... Знаех си, че че вилъснат седалищата, ама кой да верва, че че етолко скоро.

33

Анонимен

преди 13 години

А ти какво бачкаш в Тексас ?

32

Анонимен

преди 13 години

мерси за отговора

31

sveti

преди 13 години

Do 24:Ti siguren li si che si bil v USA?Zashtoto az sam tuk v Texas ot 7 godini i sam na mnenie ,che samo nekadarnik ne moje d asi nameri rabota v USA.

30

kpp

преди 13 години

И оная *** Обама ще ми разправя от телевизора, колко били демократични в САЩ и как имало свобода на словото.

29

Нов морал

преди 13 години

Е! Не може да бъде! В страната с изградени демократични ценности да има такива неща:)))))) Пък аз мислех, че само в Русия го има това! То имало и по-зле:)

28

до 27

преди 13 години

преди 2 месеца бях тамедно време какво е било не знам,ама сега са трагедия,банките фалират,фирми фалират,хората не знаят какво става,хаоса е пълен

27

Плюшкин

преди 13 години

Американо, излагате се? Сайта ви не е заплаха, а приятел за вас? Това е критерии за вашята почтенност. Ако се страхувате от един сайт да не ви наклепоти далаверите, значи нещата не са чисти? Нека ви изпратим нашите профессионални подлизурковци, от някои наши медиии и само след месец, Ласандж сам ще си закрие сайта - толкова подли платени плювачи има, че ще си намрази занаята. Тук нямаме политик, който да не е оплют тотално и сега и за съм в пълна дезинформация, кой какъв е на практика?

26

Анонимен

преди 13 години

От интерес те питам само. Кога беше там. Не го рпиемай като майтап.

25

М.Калайджиев

преди 13 години

Евала,машалла!Този служител дето инструктирал студентите да дойде в София да смени Уорлик,че и тук има много нещо за инструктиране - депутати,партии, па и неколко детски градини чакат.

24

Анонимен

преди 13 години

Е това ако не е демокрация. Най-демократичната страна в света. Те разпръскват демокрация в цял свят. Нападнаха Виетнам, за да им дадат тази прекрасна демокрация, и Афганистан и Ирак имаха нужда от демокрация. И Иран има нужда от демокрация, там управлява диктатор, който не позволява свобода на словото.

23

до 20

преди 13 години

то има ли желаещи да ходят в САЩ ?кризата там е толкова голяма,че е невъзможно да си намериш работааз нали бях там,трагедия пълна са,капитализма умряАмерика е един цирк в момента,Русия също.