235

до 229

преди 13 години

Браво! Учителите са невинни на 100% ! Родителите не са проконтролирали децата! А образователната система в БГ е на световно ниво. От 20-т година насам системата се променя, съгласно най-новите постижения в тази област и изискванията на епохата - бързопроменяща се информационна среда! А, ако се върнем малко по -назад във времето. Защо ли учителите преди 44-та са били на почит и никой не е прехвърлял отговорноста си върху действително неграмотните родители!

234

Анонимен

преди 13 години

виновна била чалгата.тя, че е виновна-виновна е ,но с читави родители детето няма да изпростее и няма да се поддава на простащината! според мен това проучване не е съвсем обективно. и колкото и банално да звучи булгарите са умни ама ги мързи

233

ГОЛЯМА РАБОТА...

преди 13 години

..НАЛИ ГИ ВЪЗПИТАВА ,"ДЪЛГИЯ ТРАВЕСТИТ", ДВАМАТА НЕДОРЪФЛЯЦИ ОТ "НОВА ТВ"....И АРМИЯ ОТ ГОЛОГЪЗИ ПЕВАЧКИ НА ЧАЛГА...!????НЕМА СТРАШНО---ТЪКМО ЩЕ ИМА КОЙ ДА БАЧКА ЗА БЕЗ ПАРИ НА НОВИТЕ ,КАПИТАЛИСТИ!ЕЛЕМЕНТАРНО.....!

232

Анонимен

преди 13 години

Идете да видите в Соу Любен Каравелов град Пловдив какво е образование Директорката от село Козарци изгони всичката опозиция на нейната некадърност и сега нещата направо цъфтят Всички даскали се съгласяват с нея още преди да е казала какво иска

231

Анонимен

преди 13 години

защо се учудвате? *** народ се манипулира по-лесно! това е целта

230

Х

преди 13 години

В каква отвратителна пихтия се превърнахме като народ. Жалки, болни, злобни, намръщени, егоистични люде. А децата на тези, които докараха нещата до това трагично положение и са основната причина децата ни да приличат на дебилни зомбита, завършват престижни университети, далеч от т.н. Студентски град. Какъв жалък народ сме! Какви силиконово-чалгаджийски деца "възпитаваме". Хак ни е!

229

СТОП ЧАЛГАТА!

преди 13 години

СПРЕТЕ ТУРЦИЗАЦИЯТА И *** НА БЪЛГАРИЯ! СПРЕТЕ ЧАЛГАТА!

228

ТЦ, тц,

преди 13 години

веднага скочихте срещу учителите! Ами вие къде сте, драги родители?! Учителите със сигурност са си преподали урока, поне според учебника. Преподали са го на 20 - 28 деца. Замисляли ли сте се защо някои го разбират, а други не? Дали пък повредата не е във вашия телевизор?! Колко пъти седнахте да проверите дали са научили? И дали изобщо са учили? Колко пъти коментирахте с децата си прочетена от вас книга? Замисляте ли се какви идеали им вменявате, ама не на приказки, а с делата си?

227

Той е

преди 13 години

Българите сме природно интелигентна нация,но през последните 20 години,псевдоуправници се подиграха с образованието,и вече се виждат трайните резултати!Колкото и да си интелигентен,ако поне малко не ти вкарат нещо смислено в главата,пак си ставаш *** като ***!Подмениха се тотално всички ценности,всичко се комерсиализира и чалгизира!Заветната цел на олигархията - простите хора се управляват много по-лесно,е на път да стане страшна реалност!

226

Привет от Лондон

преди 13 години

Ето че тази коварна епидемия чалга започна да показва негативни резултати. Тези деца са второ поколение на чалго поклонниците. Няма бъдеще за съжеление.

225

щирлиц

преди 13 години

В първите години след10.11. Р.Ран каза открито, че българите трябва да обеднеят с 30%.След 20г. желанието му е преизпълнено.Министрите на образованието се чудеха какви"реформи" да пробутват на народа, та по-бързо да оскотее и опростее..

224

Нов морал

преди 13 години

Че това не е никаква новина! Сега неграмотните упрекват грамотните, че са неграмотни:)

223

Иванчо

преди 13 години

Голяма новина! Та те и родителите им са неграмотни. Бащите и майките на неграмотните деца колко книги са прочели през тези 10 години?

222

Анонимен

преди 13 години

Хвърляйте всички телевизори! Всичко, което повръща това чудо на технологията-прости тв шоу,малоумно поднесени новини,изказвания на *** политици, чалгария и т.н до никъде няма да ни доведе!

221

OMG

преди 13 години

Ами като начало да започнат да пишат на КИРИЛИЦА и да не спазват поне твоя личен пример!!!

220

lichen primer

преди 13 години

Kato slushame kak govoriat roditelite,uchitelite,hora ot pravitelstvoto kak iskame dezata da sa po-razlichni...!!!

219

Анонимен

преди 13 години

Деца които не ходят на уроци винаги имат по ниски оценки. Намекнете на учителите, че дето ходи на уроци и оценките му веднага се подобряват нищо, че то не е стъпвало на чатен урок. Но ако се разбере за измамата, тежко му на детето, ще го изкарат бавноразвиващо се. Започва се психически тормоз и оценка 4 става рядкост в бележника. Личен опит ...

218

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм майка на седмокласник и не го записах на никакви частни уроци, просто не мога да се поддам на тази лудост и да давам баснословни суми на разни частни школи. Смятам, че уроците могат да се учат и в къщи с малко повечко желание, упражнения и упоритост. Гладах свободните места това лято в така наречените "елитни" гимназии...ами места имаше и на последното класиране, та чак някъде имаше и незаети. Деца няма, хора, деца няма!

217

OMG

преди 13 години

Знаех, че нещата са зле, но това вече е ТРАГЕДИЯ! Зловещо бъдеще чака България с тази поголовна неграмотност! Още чалга, още... И още по-малко часове по български, ако може... Щастлив съм, че раснах през 80-те, и че все още нямам наследници! Образователното министерство трябва да се самозакрие - поне ще спестят някой милион за 2011г. Само не знам дали учениците осъзнават състоянието си и се замислят какво жалко бъдеще ги чака съвсем скоро?!? Ареее... ласмаги-джасмаги, кючеци, водки... КРАЙ!

216

бг

преди 13 години

ХАХАХА. АБЕ КВО СТАНА С МИТОЛОГИЯТА? ЧЕ СМЕ ВТОРИ ПО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ В СВЕТА,А? МАЙ,МАЙ СМЕ НАЙ-ТЪПИТЕ В ЕВРОПА И СВЕТА. САМИ СИ ИЗМИСЛЯМЕ БАСНИТЕ ЗА УНИКАЛНОСТ, САМИ СИ ВЯРВАМЕ В ТЯХ. ДНЕС ЛЪЖИТЕ СЕ СПУКАХА КАТО САПУНЕН МЕХУР. ИСТИНАТА БОЛИ,А? ХАХАХА