398

циник

преди 13 години

Не бе объркал си се! Всъщност то е било 1800г и не е било бебе а направо първокласник и като излязло, първо помолило да прегледа пресата, но като видяло какви ростотии се пишат и къде е попаднало а и какво го очаква за в бъдеще - просто не издържало и се самоубило.

397

Анонимен

преди 13 години

Самият "доктор" Кожухаров спомена, че бебето е било около 630 гр., когато са го взели полицаите. 24 часа след раждането - без храна и вода. Хайде сега да помислим колко трябва да е било при раждането!

396

Анонимен

преди 13 години

Сериозно? Ти наистина ли мислиш, че щом толкова години няма осъден лекар, всички са света вода ненапита? И какво да вярваме на пресата, че последавателя на Менгеле сам обяснява че "плодът" си мърдал 24 часа и това било нормално. Аз като *** инженер знам, че за да мърда трябва в тялото да има топлина, а за да има топлина трябва да е живо. Айде скрии се с еФФФФтините си манипулации или се връщай да стажуваш при идола си.

395

Спойката

преди 13 години

Смъртна присъда за този *** и лекарите позволили това да се случи, да ги правим в Либия! Последните години ми се е налагало да обикалям по болниците, нормално човешко отношение няма. После мънкат за заплати, а се държат с хората като с ***.

394

Анонимен

преди 13 години

Ами вярвай на всичко, което четеш и чуеш в медиите и далече ще стигнеш. За толкова години лъжи и манипулации как пък не се научихте...

393

Анонимен

преди 13 години

То в пресата какво ли не излезна вече като информация. Всеки пише нещо, било то вярно или не, само и само да се привлече вниманието.

392

невена

преди 13 години

написала съм откъде съм разбрала,прочети и ти срс-тата и ще се увериш,че там се горови,че е живо

391

Анонимен

преди 13 години

Днес има информация в пресата, че бебето е било 7 месец и около 800 грама.

390

Анонимен

преди 13 години

Откъде разбра, че е живяло 24 часа? Видя съдебно- медицинската експертиза ли? Помисли малко, бе жено! Пети месец родено, без самостоятелно дишане, без сърдечна дейност, без да е обгрижено по какъвто и да било начин? Това, че потрепва не означава, че е живо!

389

невена

преди 13 години

искам да попитам като е аборт,защо е живяло 24 часа бебето?и защо са се чудели какво да го правят,това поне ясно личи от срс-тата..друг въпрос е защо са подслушвани

388

чочо

преди 13 години

Защото си *** ,затова си подслушван ! Ясно ?

387

topor

преди 13 години

Значи тази сутрин кметът на Г.О. сподели, че преди 1-2 г. герберчета са топнали общината и доктора. Прокуратурата е правила проверка и нищо не е установила. Официално. Явно че някой е "забравил" да цъкне ключето по линията и подслушването продължава. Все нещо ще свърши работа. Това е положението сега у нас.

386

Дени

преди 13 години

В никакъв случай не защитавам лекарите ,защото ако се докаже ,че имат вина ,нека си понесат наказанието. Но , ще попитам -Хората ,гражданите имат ли права в тази държава и кой съди ?Кой сочи виновния ? Къде е правото ,къде е свободата ?

385

до въпрос

преди 13 години

В една от медиите(не си спомнян коя)се съобщи,че въпросния "лекар" е бил подслушван за някакви злоупотреби с пари.Чисто съвпадение е,че на срс-та пада това с родилката.Така,че да не реват,като ощипани моми.

384

пациент

преди 13 години

влязох в "Крими" и какво видях? - лекар подменил срещу 200 лв. кръвната проба на пиян шофьор с 1,6 промила. Ако беше минал номерът, пияният отново щеше да си кара пиян. За 200 лв. този доктор оневинява потенциален убиец на пътя. Познавам и свестни лекари, които ме спасиха от много тежка пневмония и без никакъв намек за пари. Как да отсееш *** от свестните, докато не ти дойде до главата. А когато дойде, може да е фатално. Бъдете здрави и усмихнат ден

383

кети

преди 13 години

Вашия начин на изразяване не е по-добър.При този министър всеки от нас може да пострада,какво значи-ако не правиш нищо нередно ....Кой определя кое е редно и кое не?В наказателното право това е само Съда-докато не видим влязла в сила присъда всички коментари са излишни.Не се поддавайте на евтини ченегенесарски манипулации...Не се заблуждавайте-това не е ред и законност,а една манипулация...

382

Анонимен

преди 13 години

герб реши въпроса - повече стачки на лекари няма да има, иначе при някоя аутопсия ще ревнат че ... бил жив, пък го дерат.

381

Анонимен

преди 13 години

Еми то в структурите на СДС са най-корумпираните, то е ясно за какво друго са го слушали - някоя схемичка за източване на парици ще да е.

380

Анонимен

преди 13 години

напълно е законосъобразно ако те подслушват за наркотици и откраднеш автомобил да те заключат за автомобила. Преди години беше така в закона, но тройната коалиция върна да се подслушва идиотската само за едно престъпление и сега беше поправена грешката а ла Дончева, а ла Ванко 1 и други красоти. Не съм голям фен на ГЕРБ но това са много хубави неща. Който не върши нищо нередно и да го подслушват какво. СРС-та няма да има, всичко се унищожава и толкова. Проблемът е че тук има гнусни СРС-та и труп

379

Minority Report

преди 13 години

Не разбрахте ли че цялата тази история е по сценария на горепосочения филм : Ц.Ц. е ПРЕКОГ, знае предварително кога и къде ще се случи престъпление, нарежда да се сложат СРС-та да ги хванат на място, ама нещо се уплита...По-сериозно - може ли човек всекидневно да се сблъсква с трагични ситуации, със смъртта, и да не се обръгне? Може ли като свърши смяната да си отиде при семейството и да затвори херметизески ума си ? Защо хирурзи не оперират близки ? Грубият език е защитен щит да не превъртят