159

Анонимен

преди 13 години

Не бързай. До вечерните новини има мнооооого време

158

БайКолю

преди 13 години

Данчо,Явно няма да стигнем до съгласие! Всичко което ти напиша обявяваш за локуми, ако не ти харесва. Явно очакваш да кажа, че БСП са спретнали този номер на герб! Е добре, казвам го! БСП са го направили, те са поръчали на две частни медии какво да публикуват и какво да показват! От висотата на опозиционното си положение са им наредили.... и както писах одеве, насила са натикали герберските депутати на това парти! насила са ги изкарали от залата, насила са ги качили в мерцедесите, насила са им бутали телефоните в ръцете! Гадни комунисти! Доволен ли си?! Това променя ли факта, че група българските депутати замениха гледането на бюджета с парти?! Според мен не, но явно ти смяташ, че това ги оневинява! Е добре, и с това ще се съглася, щото просто не ми се пише повече едно и също! БСП са спретнали тази постановка, затова те са виновни, пък депутатите, които отидоха там с надеждицата да получат подарък, какъвто законът им забранява....ами те са НЕВИННИ! ТЕ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НОВИЯ МОРАЛ, СИМВОЛИТЕ НА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И САМОТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙСТВОТО, ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТРИБУНИ!!! Доволен ли си вече?!

157

В Русия съм !

преди 13 години

Не, бе Волене !Костов го предупредиха извънземните, а на Мартин му го каза духа на Чингис Хан :)В Русия съм ! В Русия съм ! В Русия съм !

156

Dan

преди 13 години

Абе то е очевадно, обаче като им лъснат задниците и винаги започват с локумите и се започва преливане от девет кладенеца вода в десети, докато се забрави за какво иде реч! Най-много ме е дразнило това да ме правят на ***, а те продължават! Благодаря за подкрепата!

155

Dan до БайКольо

преди 13 години

..и на скоро гледах един репортаж със Стефан Рядков, беше се направил на Ленин и ходеше да дърпа делегатите на конкреса на БСП (тази тъпотия ме отвращава ), но познай кой беше на конгреса г-н Алгафари....да направя ли паралел между Алгафари - "нубийците" - "депутат балък с GSM"....а Корумбашев от коя ли партия е ...а рекламодателите в БиТиВи дали не са комунистически фирми(в този бизнес други няма!)! И не съм съгласен, че целта е истината целта е "кокала", винаги това е била целта при всички!

154

НевЕрващ

преди 13 години

И какво ? *** от БСП правят измамката, а *** от Атака обвиняват Сините ! По-жалко изпълнение не бях виждал, дори в нашата долнопробна имитация на политика !Който вЕрва на БКП и АТАКА си заслужава жалкия живот !

153

Елф

преди 13 години

Днес е първия ден без Пи-Ар в медиите на Бойко.Не знам как го преживява.Ден без култ към личноста му!Дори една снимка няма!Странно-не ни липсва.....

152

.|.

преди 13 години

Без значение кой е поръчителя! резултатът е ясен! Бг дупедатите са си мизерници от класа в постоянно търсене на далаверка, подкуп и пр.! Няма леви, няма десни всиките са мизерници на които им се дърпат конците от криминалния паричен поток!

151

Едно си знаят...

преди 13 години

Едно си знаят комунистите /всички знаем, че АТАКА е дъщерна фирма на БСП/, едно си баят:"Костов е виновен !!!"Това е мантрата на всички антибългарски "партии" ! Интересното е, че те нищо ново не могат да измислят, а и какво очаквам от хора, които не знаят кой е Клаус Барби. Ако не друго заради интересното съвпадение с името на куклата го има поне в 3-4 супер популярни американски комедии. От там да го бяха запомнили *** от другите групи :) Човешки отпадъци !

150

Анонимен

преди 13 години

В Гербаристан всичко е възможно!:)))))

149

Умник

преди 13 години

Очаквах че снощи ББ поне ще каже нещо смислено заради гафа сътворен от неговите избраници.НО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ любимият рефрен в стил "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ" колко много се била подобрила дисциплината в парламента и други подобни дивоти.Мислех че само лудото ЯНЕ не е съвсем наред но вече имам и други съмнения.Но съм спокоен все пак ЛЪЧО МОЗЪКА е лекар на ББ.

148

..

преди 13 години

teq kadeto sa otkazali si imat dostata4no :D

147

Анонимен

преди 13 години

Постоянното показване по телевизиите на едни и същи депутати не е ли аналогично с този експеримент?Едни и същи хора говорят едни и същи приказки по всички телевизии.И въпреки,че са ни омръзнали до втръсване, от телевизиите продължават да ги канят да си запълват програмите.Къде съзнателно ,къде не общественото мнение се обработва в някъква посока .Резултатът е разпад на всичко традиционно българско,чуждопоклонничество и липса на всякъква идея да се оправим някак си.

146

Антон

преди 13 години

Дан, то друго е по-странно. Айде от Герб са 116 човека, нормално да поканят най-много. Само че синята коалиция са 3 пъти по-малко от БСП и имат 4 поканени, а БСП само двама. Работата мирише много. А БТВ отдавна съм ги зачеркнал от списъка с медии, на които мога да имам доверие. Определено това не е самостоятелна акция на 168 часа и БТВ.

145

Анонимен

преди 13 години

Няма значение кой е подел инициативата. Самата инициатива показа истината за част от депутатите и на първо място Лъчезар Иванов(човекът вече доказа, че няма скрупули, когато някой му дава нещо даром). Плачът на Атака е опит за отвличане на вниманието от същността на битието на "народния" представител - там е не заради избирателите си, а за лична облага.

144

Dan

преди 13 години

Байно пак локуми,а изрично те помолих,да не ги разтягаш! Като си такъв радетел за истината защо си затваряш очите - 21 поканени от ГЕРБ и 2 поканени от БСП.....нали не ме мислиш за ***, и още нещо умишлено говориш за журналистите като цяло а не за конкретния случай не знаеш ли кой държи вестник 168 часа...или не ти изнася да го кажеш?И като търси пример за точната журналистика защо се върна близо 15 години на зад за пример,къде беше 168 часа когато се правеше Цанков камък,Батко-Братко и т.н.?

143

Анонимен

преди 13 години

Сини, червени, турско сини, турско жълти с картонени царски корони са си едни същи. Политици, поставени от Червената ДС/ БКП/БСП мафия да управляват т.е. да си крадат на воля и да си разпределят откраднатото, е понякога се появяват спорове при делбата, но бързо се изглаждат, защото мафията няма интерес от скандали. Същите дадоха власта на ББ за да обере негативите и после те пак да се върнат на Бял кон, като сега подготвят Черния Мавър да възседне коня, ама май тоя път коня ще качи Мавъра.

142

СДС

преди 13 години

Жалък опит на "децата на БКП" да изкарат Синята коалиция виновна :) Кой е виновен, че сините са чели книжки и знаят кой е Клаус Барби, а *** от другите групи си мислят, че това е фирма за детски играчки :)Жалки *** ! Още веднъж се доказа, че Сините са единствените читави в този пък и в предишните Парламенти. Отворете си очите и гласувайте правилно, защото от това зависи бъдещето ви. Няма как да гласуваш за Волен Луфтханзата или СерГея и да се надяваш на просперитет !

141

Дени

преди 13 години

До 136 Коментарът ти е блестящ . Но не мислиш ли ,че рязането на ленти вече е прекалено и точно поради факта ,че обектът е частен. При всички скандали ,които тресат държавата ,при факта ,че се приема нереалистичен бюджет ,при факта ,че крадат парите за здраве ,при факта ,че се арестува демонстратично ,при факта ,че 92 % от българите са бедни ,при факта ,че един министър е подслушван ,при факта ,че депутатите му станаха за смях и т..н. Е, май станаха прекалено много . Фактите !!!!!!!!!

140

Studio X

преди 13 години

Без значение е за мен кой кой е,с кого си ляга,с кого става,от коя група,тайфа или банда е,важното е,че за работата за която получава пари не я върши.Нека им бъде обица.Не кометирам Яне,но съм зад идеята,броя на тия мазници да бъде сведен на 100,даже и те са ни много.Общо взето 30% от тях са фактор,останалото е пълнеж,пазарски чанти които сами се пълнят.Радвайте се на живота защото е кратък.