42

Анонимен

преди 13 години

И в един момент почваш да се чудиш кой е по- страшния Хитлер или Сталин .

41

БЕЗИМЕН

преди 13 години

Приято им е на рашъл комунистите да си говорят че Висарионович е избил само 20 милиона , ама са много много повече за съжаление . Съвременни статистици с лекота са пресметнали , че са около 40+ - 5 милиона .

40

Анонимен

преди 13 години

*** преди 20 години продаваха хероин на западняците,a като им спряха далаверата започнаха да го продават на децата ни...........докато не я избесим тази пасмина, няма да има управия

39

bzb

преди 13 години

"КОМУНИСТИТЕ У Б И В А Т"Не, пич, хората убиват. А *** *** като теб продължават години наред да говорят за комунисти, мавзолеи... "реабилитират" Живков и т.н.

38

ee

преди 13 години

Как небяха избили българската ДС и комунистите та сега щеше дае рехат на целият свят.Елллллллеееееееееееее на менннннннннннннннннннннн.Те останаха малко.Давай Бойко Цветанов и Сидеров.Само вие щеги довършите.Атака.Само товае истината.

37

Анонимен

преди 13 години

толкова са дали и да освободят Европа, ако трябваше да се 4ака на французи и американци....никога нямаше да стане (може би ние тряббва да съжаляваме).

36

така така

преди 13 години

никой не говори за германците, те си получиха заслуженото. относно отмъщението...отговори ми какво да кажат синовете на 20млн. погубени руснаци от собствения им режим?

35

Анонимен

преди 13 години

визирах германия, и това че не са били задължени по никакъв начин към пленените, нито чрез конвенция, нито чрез каквото и да било....а ти ми отговори, ако в едната война убият баща ти (да не дава Господ) 20 години след това ти как ще постъпиш. много ви е лесно да съдите

34

Анонимен

преди 13 години

ми не се хаби да обясняваш на хора, които не правят разлика между, руснак, казак, таджик, монгол, и т.н....пове4ето пленени войници през WWII не са били от руснаци, а всякакви сбиротъци

33

така така

преди 13 години

кой е тръгнал против великата ти русия, бе ***? 39 година, пакта ***-рибентроп, сталин и хитлер? поляците ли са нападнали русия? ти ще пренапишеш историята като макетата бе...

32

Анонимен

преди 13 години

От своя страна Русия иска яснота за съдбата на около 94 000 незавърнали се от пленничество войници след Руско-полската война от 1920 година.

31

Бай Колю

преди 13 години

Че защо Русия да си признава? Саакашвили трябва да си признава и да се извинява - сталин и берия са ГРУЗИНЦИ! През 2008-*** руснаците събориха последния паметник на сталин в г.Гори - Грузия.

30

Анонимен

преди 13 години

te i amerikancite sega po su6tiq na4in...osvobojdavat, osvobojdavat.....А защо някой не разкаже за разстреляните над 80 000 руски военопленици от поляците...през 20-а година А? щото е по-лесно да виждате, каквото искате. И само да ви напомня, че преди войната Русия НЕ подписва световната конвенция за военнопленици...така че който е тръгнал срещу нея, да си е пправил сметката

29

така така

преди 13 години

дай и ние да си признаем колко византийци сме изклали за да им завземем земята...много тъпо парче си, къде намеси индианците във втората световна не разбрах...

28

Vasil

преди 13 години

Ama 4e ***

27

Vasil

преди 13 години

neblagodarna tvar.Gad.

26

Vasil

преди 13 години

Ne e li unikalno kolko mnogo sa tezi koito pluete Russia be neblagodarnici takiva.Kak da se opravite kato ste tolkova neblagodarni.Vsi4ko koeto kajat amerikancite i xop parvi balgarite da go napravqt.Ta vie sami za sebe si ne znaete koe e po dobroto a naprotiv sulete i pluete tezi koito sa vi osvobodili.

25

Анонимен

преди 13 години

*** народ слаба държава ! много , много точно определение !

24

Анонимен

преди 13 години

Едното не би трябвало да изключва другото, само дето Сталин е грузинец със съмнения, че е евреин. Но руснак определено не е. Което не значи, разбира се, че държавата, която е управлявал, не е руска империя.

23

shokersun

преди 13 години

Днес си признаха официално за Катан, скоро ще си признаят официално че кадрите които са заснети в Аушвиц са долнопробна продукция !!