460

Крум

преди 13 години

Хич не ми го оправдавай батко ти Бойко, нали и това искахме да ги измете всичките некадърници и некадърнички от всички нива на държавната администрация и да оптимизира тъпите чиновнически структури, ама на и тва не направи, само ми чупи стойки по телевизиите, НЕ- стига вече са се оправдавали, гласувахме за тях, издигнахме ги на гребена на вълната и сега трябва да покажат повече решимост, воля и управленски умения.НИЩО не показват досега !!!

459

Анонимен

преди 13 години

Хората са толкова неориентирани, че са склонни да вярват и на Яне, и на Румен Пикнята... от това съм отчаян, че и ти, и болшинството българи сте прости като ***, нямате капка понятие от политика и управление, а най-страшното е, че имате право да гласувате...Не съм гербер, не гласувах за тях, но на следващите избори ще го направя с удоволствие.

458

za 480

преди 13 години

Отчаян си и то много, че и ти личи:))))) А от поста ти нищо не се разбра:) Е, не се учудвам!:))) Та хайде *** чети старите вестници:))))) И каква беше! И кога стана шеф!:))) И какво писаха за нейното назначение! Дали писаха и за топла връзка на бащи и мутри:))))))))) И как на въпроси по същество се обръщаше към експертите и питаше кой ще отговори:)) Каквито бяха старите крадци, такива са и герберите, дето страстно заставате на амбарзурата:) Хубавото е, че хората вече почти се ориентираха вече:)

457

Анонимен

преди 13 години

Младши експерт, а? Цитирам: "представител на ДФ Земеделие в Специализираното звено на ВКП за борба с измами при усвояването на средства от европейските фондове, както и ръководител на работна група за комуникация с Европейската комисия и ОЛАФ"... май не съм аз отчаяния ;)

456

za 478

преди 13 години

Та откога длъжността "младши експерт" е ръководна:)))))) Какво ли не пише и говори човек в отчаянието си:)) А това, че я направиха шеф на фонда заради баща и-пожарникаря, го знаят и малките деца:)))) Да! Я погледнете пак старите вестници! Не се поддавайте на отчаянието! Не е добър знак:))))

455

Анонимен

преди 13 години

Лъжеш.. Илиева е на ръководни постове в ДФЗ от 2008 г., и то с контролни функции по печално известната програма САПАРД, с която половината тройна коалиция си финансира хотелите и палатите..

454

Аз

преди 13 години

475Вярно е само част от второто - баща и е пожарникар. Но дали е приятел на ББ - не си ти нит аз които да знаем това. А че СериГея я назначи - това е факт. Прочети малко старите вестници и ще видиш че е така.

453

vvvvv

преди 13 години

duhalkata na Арно Хайнен

452

kaia

преди 13 години

Грешеш, тя беше назначена от Борисов, защото е щерка на приятеля му - шефа на пожарната Илиев.

451

za 473

преди 13 години

Хихихихихи! Как я направи шеф Серго,а! Видя ли как ви прекара гербаджиите:)))) Пък Доган я забремени:)))) А хайван доктора 9 месеца не разбра, че е бременна:)))

450

Анонимен

преди 13 години

Е такива са почти всички назначени от Серго и Доганчо... да я бяха разкарали ГЕРБ като дойдоха на власт, ама не, подведоха се по тенденцията видиш ли да поощряваме младите специалисти.. пффф.. цялата *** назначена от *** и турците трябва да се разкара, включително и магистратите..

449

другомислещ

преди 13 години

Ако сме правова държава,за каквато се считаме,казуса ще се разреши прилагайки законите.К.Илиева ще си понесе последствията,но големия въпрос е : кой е допуснал това момиче да върховата позиция ? Той също трябва да бъде наказан,защото много провали от административна гл.точка има това правителство.Ако не беше толкова плачевно,щеше да е смешно.Провал след провал - компрометираме се на м/ународната сцена.Лошо....

448

Анонимен

преди 13 години

*** ОВЦА!

447

Аз

преди 13 години

До всички, които смесват този *** от снимката с правителството на ББ.*** беше назначен от СериГея. Бойко просто я остави на този пост.

446

D

преди 13 години

С лъжата,можеш да обиколош света,но не можеш да се върнеш там, където си бил,нека да видим сега къде ще отиде,и как сте се покаже,след като цял народ е погнусен!!!В Германия връзки няма!

445

pipi

преди 13 години

Нека да се разбере кой лансира това момиче,кой се застъпи за него и как е възможно човек без какъвто и да е опит да бъде назначен на такава длъжност и от него да зависят съдбите на толкова много хора.Шефът и да не се прави непрекъснато на изненадан,а да каже кой я наложи на това място,защото изцепките станаха много ,дори аз търпеливи хора като българите.

444

иванов

преди 13 години

***- че то от селската й физиономия личи ,че е неграмотна

443

Проста касиерка

преди 13 години

Не само Калина Илиева е фалшификаторка на важен пост!!!! Фльорцата която се представя като ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ХЕПИ - Варна- рУМЯНА бАЧКОВА СЪЩО НЯМА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ!!!! Всички знаем по кой начин едно време я взеха в Експресбанк, всички знаем какви ги вършеше с фирмаджиите там и заради какво я изгониха от там.Докато ние учехме задочно висше тя си развяваше байрака а сега знае се по кой начин пак се е уредила на сладко местенце. ТЯ НЯМА ВИСШЕ и не може да е главна докато аз с висше ще работ

442

КРУМ

преди 13 години

Бойко, Бойко пишман кадровико, ей зарад таз издънка повече няма да гласувам за тебе,некадърнико, повече няма да ме излъжете писна ми от вас тарикати, дървени философи, плондери под налягане и кьорфишеци такива.Стягам си багажа вече и заминавам, инженери се търсят в цяла Европа-само тука са на мода ей такива кат тая дет за никъф К-Р не става.Оппссс, пардон, май само за тва става :)))ха-ха-ха

441

Анонимен

преди 13 години

463 Аз виядях същото в Атина преди 2 месеца по улици заведения таверни и т.н направо полудех колко е готино в Атина , разбирам те напълно.....