312

учител

преди 13 години

Той боя изгражда, не е да разгражда.

311

Бивш студент

преди 13 години

Колегата е прав! Аз даже си спомням, че съм имал изпит на 3 Януари.Няма ли, кой да вразоми тези деца най-сетне.До колкото си спомням трябва да се обявяват тези протести в общината,пък ако не е регистриран да ги закопчеят и да викат родителиите им да ги вземат от районото, а пък тези над 18 да ги задържат за 24 часа за нарушаване на обществения ред.По принцип нямам нищо против протестите обаче да е за нещо СМИСЛЕНО!!!

310

*

преди 13 години

В началото и аз реагирах като повечето от вас.Забраних всякакви бягства от училище като се аргументирах с това че повечето свободни дни ще доведат до по-голямо натоварване по-късно.Но да ви кажа после реших ,че не съм права. Младите хора имат право да изразят мнението си и исканията си по въпроси които ги засягат.Особено по-големите ученици трябва да се научат да воюват за правата си. Иначе утрешния ден пак ще се питаме къде е гражданското общество.

309

PPP

преди 13 години

Едно време учителите са били на почит и са имали право да ги бият с пръчки учениците си а сега става обратното... *** се младежта и няма връщане назад. Като не искат да учат да хващат лопатите и на работа!

308

студент

преди 13 години

моя университет винаги почваме на 3-ти януари. Ами някои от тези ученици, като завършат и техните родители, като ги набутат в университет и после същите ученици ще протестират ли, че ваканцията им не е била дълга като училищната?

307

студент

преди 13 години

Когато не учат 4 дни покрай матурите после учениците не предлагат да отучват, че са изгубили много материал. Но сега, като за сметка на тези 4 дни им се взимат 5 дни от зимната ваканция, веднага започват да говорят и да протестират без основание. Е, не трябва да си отличен математик, за да видиш и съобразиш, че по този начин има компенсация. Не разбирам какъв е проблемът. Още повече, че учениците знаем не ходят на училище и дават куп бележки. Е, пак питам, къде е проблемът? Аз съм студент и в

306

посттийн

преди 13 години

Ами по-добре е сега да опитат някой неща, има хора, който цял живот си остават с инфантилно мислене и гледаш хора на 26-27 как пият като пубери и се излагат. Акъла е като цикъла , не дойде ли навреме, не го и чакай.

305

Iva

преди 13 години

A decata koito se staraqt? Hodqt na kursove, uroci i ednovremenno uchat za uchilishte? Ne zaslujavat li malko pochivka? Nivoto na obrazovanie v bulgarskite uchilishta veche e dostatuchno nisko, lipsata na jelanie u prepodavatelite da prepodavat, gledaiki vseki chas da mine na burzo? I ne e li istina, che vsichki deca koito imat ambiciqta da uchat plashtat za chastni uroci?

304

iveto_sofiq

преди 13 години

Не разбирам защо ги критикувате толкова много?За разлика от по-възрастните, децата си търсят правата и не позволяват някой да им ги нарушава, отстояват исканията си, а останалите какво правите?Всички страни мачкат България, *** ни превземат, турците с тях, ама на нас ни харесва нали?На децата не им харесва и поне го показват, не се оставят да бъдат марионетки.

303

SSSS

преди 13 години

браво ве така ли им даваш пример като вмето да учат ще стачкуват...май не си гледала новините като вчера една хлапачка на 15 години каза че искат ваканцията за купони..да се напиват от малки и да простотуират затова ли искаш да стачкуват

302

Бивш ученик

преди 13 години

Нека всички ученици си помислят по въпроса:Доволни ли са от работата на учитилите? Когато пораснат и започнат да работят по 6 дни седмично с десетина дни отпуск в годината, дали ще са съгласни с тяхните данъци и тяхния труд да се плащат заплати на учители, които работят по полвин ден и 4-5 месеца са във ваканция. Аз не съм съгласен! Убеден съм, че учителите подкрепят протестите и най-благородно няма да ви пишат отсъствия. Писна ми да се симулира работа, а аз да плащам заплата!!!

301

Honorik

преди 13 години

Za men pak decata sa pravi!Q vijte deputatite-kolko ot tqh hodqt na rabota,kakvi otpuski si vzemat i t.n.Kakvo tolkova rabotqt na6ite deputati?Sedqt,glasuvat zakoni,koito gi oblagodetelstvat.

300

Снежи

преди 13 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИИИИИ СА ТОВА аз ако съм на министъра ще удължа и ще съкратя лятната и от 4 та до 7-ми ще имат контролни по най важните предмети.Вместо да стачкуват да вземат да се учат и да си седят в училищата !!!!!

299

Анонимен

преди 13 години

Тия са изключително дразнещи едвам го изгледах тва ...

298

възрастна

преди 13 години

Браво на децата! Възрастните трябва да се учат от тях как да отстояват правата си, а не само да мрънкат. А ако много плюете срещу сегашните младежи и ученици вместо да ги подкрепяте, няма да има кой да ви погледне като остареете. Те вече ще са далече от вас, някъде в чужбина.

297

Мариета

преди 13 години

И аз го забелязах това и си помислих, че имат силна нужда от допълнителни учебни часове :)

296

Дон Периньон

преди 13 години

Ех, спомени... Така се ставаха хора навремето, а сега... Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

295

bobt

преди 13 години

"Чакаме и НИИ ред за ваканция" ....

294

?

преди 13 години

*** жалката нация !!!!!!!

293

Баща

преди 13 години

Проблема с днешните деца е изцяло наш. Ето малко спомени от миналото:...Всеки възрастен, познат или не, да може да ти плесне един зад врата или да ти издърпа ухото, ако си направил нещо нередно, а *** не само няма да се възмути, че някой е пипнал безценното й чадо, което се държи като диване, ами и ще им благодари и после сама ще ти плесне един зад врата и ще ти издърпа ушитеА иначе, няма лошо да протестират - това ги прави да се чувстват хора и личности с глас, а и някой и друг ден...