43

Анонимен

преди 13 години

Използвате стари снимки.Този до нея"ЛОБИСТА"няма място там.

42

меся козунаци

преди 13 години

цецка бави, но не забравя

41

КЕКС ПРАВЯ

преди 13 години

НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, СЪС СИГУРНОСТ ИМА НЯКОЙ БУДАЛА ДА И МЕСИ КОЗУНАЦИТЕ, МОЖЕ ДА ПЛАЩА ДОБРЕ ХАХАХАХАХА

40

ДО КЕКС ПРАВЯ

преди 13 години

ХАХАХАААААА ,ЧЕ ЦЕЦА ОТДААВНА Е ЗАБРАВИЛА КАК СЕ ПРАВИ СУТРЕШЕН К ЕКС...!!!

39

Тодор Живков 2

преди 13 години

Откъде я изкопаха тази Цачева? Какво ли е направила за Вожда и Учителя, че я направиха толкова голям шеф?

38

Анонимен

преди 13 години

На Тетка Цачева надали е кекс.Като я глегдам - най-много малеби или мекици. :)

37

анабол

преди 13 години

Ами може тролейбуса да закъснява бе хора? Тя да не е шампион по лека атлетика, че да стартира всяка сутрин до работа? Проявете разбиране и в това време заседавайте по въпросите? Казват, че в София било деветото чудо на света, ако стигнеш навреме по маршрута си? Е, слухове всякакви? Ималож мачове, концерти, стачки, паради, паяци и какво ли не?

36

КЕКС ПРАВЯ

преди 13 години

МОЖЕ И СУТРЕШЕН КЕКС ДА ПРАВИ ЖЕНАТА И ЗА ТОВА ДА ЗАКЪСНЯВА, АКО *** РАЗБИРАШ :)))))

35

ЧОЧО

преди 13 години

Яне искаше 100 депутати и подписка направи ,ама освен ЗЛОБНО ПЛЮЕНЕ по него друго не видях ,ВЪПРЕКИ КРАЙНО РАЗУМНОТО МУ ПРЕДЛОЖЕНИЕ... !!! МЕН ДА ПИТАТЕ И 100 са ни много ...!!!За какво са ни да гледаме СПЯЩИТЕ идващи на работа ,когато си искат ТЪРТЕИ ,които освен за далаверите си за друго не мислят ...!!!А ЦЕЦА СИ МИСЛИ,ЧЕ Е НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР ,та си ЗАКЪСНЯВА ....И КАТО се сетя ,ЧЕ ТЯ Е НА МЕСТОТО НА С Т А М Б О Л О В -ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ....!!!!БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

34

Анонимен

преди 13 години

Дружке, НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ. Просто ти обяснявам. А с десетината минути направо ме развесели - ти какво си мислишг, че по цял ден кисна във форумите и на 15 секунди актуализирам страницата да видя кой анонимен ми се зъби? ;) "не е израз, защото не е общоприет" е направо върхът като аргумент, но както и да е, коментирай си, аз съм с "научната" ни дискусия дотук...

33

Анонимен

преди 13 години

До 17"Сега поне идвате на работа, щото преди ГЕРБ никой не се вясваше, независимо точно или не. "Глупости. Преди НС беше наполовина празно, сега е наполовина пълно. Тоест, няма разлика. ГЕРБ дето много обещаваха да са примерни, изкараха точно 3 заседания по тоя начин(седмица и половина).

32

ЦЕЦКЕ СЪБИДИ СЕ

преди 13 години

ЦЕЦКА МНОГО СПИ.

31

Анонимен

преди 13 години

Първо, "интимна ориентация" са две думи и употребени заедно - израз, второ, не написах "сексуална ориентация" за да не се включи модераторското подсъзнание. Та хайде да не се поправяме, дребнаво е, а освен това става дума не за формата, а за съдържанието, което всеки мисля ще разбере в случая.

30

marchelo

преди 13 години

Лъсна истината за левия Корумбашев.В началото на демокрацията го мислехме за флагман на промените. Той се оказа *** в друга кожа.И колко други има като него!? Жалко.Заблудата наречена демокрация продължава.

29

Анонимен

преди 13 години

ужасно ми е кеф да им чета първосигналните глупости на герберастите....а най са ми смешни с елементарните лъжи, които ръскат....1ви, викаш - курумбашев бил депутат в предишния парламент, а?майтап....ей, уредихте цуцко-апартаменто със чадър срещу прокурорските проверки, и ся беснеете....бе кажи им герберасти и не ги обиждай повече...какво излиза, че ако питам 1ви пост да си докаже лъжите съм нарушил условията за ползване ли?

28

Анонимен

преди 13 години

Къде 150 души в парламента... обикновенно са по 5-10 и предполагам, че са от вечерта там след тежък запой, защото спат или си пият кафето.

27

хаха

преди 13 години

да и наложим дисциплинарно наказание , " Дисциплинарно уволнение " Поради системно нарушаване на трудовата дисциплина - таша........ хаха егати безобразието в тази ***

26

модератора до 25

преди 13 години

"куку", знаем, че си ***, но се съобразявай малко, да няма БАН. По-кротко я карай, няма да изтървеш премията, не бой се.

25

До 22

преди 13 години

Руския посланник не се намесваше,защото той пишеше правилата.Какво да контролира сам себе си?

24

Анонимен

преди 13 години

Курумбашев е ляв, само що се отнася до интимната му ориентация...