111

Обективен

преди 13 години

до 96.бугарин била *** дума в македония,ама не знам кой се реди пред българските посолства за паспорти ние или вие.не съм чул някой да иска да става македонец.

110

Amenhotep

преди 13 години

успешната си серия ... две победи...*****Вече за тия тюфлеци две поредни победи "успешна серия" ли се водят? Мъка ... мъкааа!

109

MAКЕТАТА

преди 13 години

Бре,Бре!Много макета тука ,Бре!!!И все разбират от това що е то ритнитопковец.Браво!Аз от години живея в Гърция и редовно играя Еврофутбол.Но все не смея да играя мачове където пише ПГДМ-Ами да-знам ли какво ще да е това.Викам си да е Парламентарна Група на някоя партия-едва ли,Но срам не срам питах-пък то било --ПРОИГУМЕНИ/бивша/Г-югославска ДЕМОКРАТИА???/република????/МАКЕДОНИА!!!И така ще си остане во векивеков с това име-Докато не я прекръстят на "Долно КОСОВО"-ГОРНО го знаем къде е-SKATA!!!

108

mia

преди 13 години

SIGURNA SAM 4E NIKOI OT NAS NE IZPITVA LO6I 4UVSTA SRE6TU MAKEDONCITE,NO TE KOI ZNAE ZA6TO NI MRAZQT.........EDNA 6EPA ZEMQ SA! AMA OT TQH PO VELIKI NQMA.........AKO ALEKSADAR MAKEDONSKI E PRI4INATA........NE6TO NE RAZBIRAM ,MAIKA MU OLIMPIA TAKA ILI INA4E E BILA PROSTITUTKA/VIJTE V ISTORIQTA /.....A I TOI SAMIQT GEI LI E BIL ILI NE ???

107

Анонимен

преди 13 години

Лично аз имам идея. Предлагам на БФС да създаде програма с която да праща младоци с елементарни качества като Милиев в реномирани западни отбори. Ако трябва , да им плаща , че са ги взели да играят там , за да се научат. Но на мотивация и господ не може да те научи !

106

обидна дума

преди 13 години

Думата българин е обидна дума!

105

Анонимен

преди 13 години

Батков да вземе да направи Милиев футболен съдия . Не са ли обяснявали на това момче , че засадите се вдигат от стрничните съдии , а не от централните защитници .Вдигна ръка нашият и спря да гони сърбина , а главоча Иванов , за да не остане назад и той спря да го гони . Онзи пак можеше да я вкара , но става въпрос за принципа! Ми то ако е така , да махат тъчреферите и защиниците сами да си вдигат засадите! Колкото до мача - умрялаа работа, но от умрял отбор какво да чакаш ! Представям си какво щеше да е , ако сърбите не отбиваха номера , а малко бяха се затичали. Отивахме пак на шестица.

104

Анонимен

преди 13 години

Бездарници.

103

Анонимен

преди 13 години

Друго да сте очаквали!??!!??!!??!Щото аз не съм... Та това не ни е Уелс или Саудитска Арабия. Това е футболна държава, която почти винаги е имала по-добър футбол - и на ниво национален отбор, и на ниво клубен футбол. Да не говорим, че изнасят футболисти в Европа и Азия, като там те са водещи, на нивото на нашите Бербатов и Мартин Петров, Стилиян Петров и Иванков. Не виждам как в близките години ще ги стигнем независимо на какво ниво играем и дали е официален или приятелски мач..

102

Анонимен

преди 13 години

Добре, че всички нещастни мачове на България ги дават по ТВ+. Дано и Булсат да се кефят от това?! Иначе нищо ново в сакатите крака на БГ футболистите, но пък с тях успяват да се справят с *** на доста скъпи коли, да не споменавам как и с ръце се справят и с доста хубави жени! Ама да вземат и някой гол да вкарат...но те са свикнали да ги псуват, не им пука много!

101

Анонимен

преди 13 години

И Господ да е треньор, пак ще пада нашият отбор!!!

100

Обективен

преди 13 години

ама и македонците сте едно измислено, мръсно, комплексирано племе.кой ви проми тъпите мозъци така не знам, ама знам че сте адски комплексари и говорите нашия пернишки диалект :D смешки такива (нали така казвахте)

99

dodo

преди 13 години

а вашия любчо гйоргиевски не се ли писа българин

98

Анонимен

преди 13 години

Днес българските чалгаджийчета за поред път бяха жалки и то пред родна пубилика. Възхищавам се на тъпрението и издръжливостта на Матеус.

97

Анонимен

преди 13 години

Цял свят му се смее на Премиерът ви. Добре че са вестниците на турчина Доган да го хвалят. Мани, мани ...

96

Български Войн

преди 13 години

Добре владеете български...значи живеете и учите тук, не Ви ли е малко срам да говорите срещу нацията която ви дава хляба?

95

Анонимен

преди 13 години

96 - именно, в Македония да нерекат някого "бугарин" е по-обидно дори и от "***"

94

dodo

преди 13 години

какво му е жалкото и смешното на премиера ни или си мечтаете за такъв

93

Анонимен

преди 13 години

Някой задавал ли си е въпроса защо в Македония няма мутри и умнитутки ? Бъдете горди, братя българи.

92

4457

преди 13 години

Ако искаш вярвай, ако не искаш не трябва , ама между Сърбия и България по футбол ми е все едно кой ще спечели.Да играевте срещу Гърция е сосем друга ситуация ....