196

муци

преди 13 години

е па то му изтече лимито на цвърци, после ша гони гаргите през прозорецо на килията

195

Посерко

преди 13 години

Който е виждал Филчев, му е ясно, че човека си е луд и без да го изкарват такъв. Виждал съм го сам да си говори в коридорите на УНСС

194

Анонимен

преди 13 години

Дано докато Ц.Ц. докаже твърденията си по описаните дела не вземат да починат адвокатите на обвиняемите, а в последствие и прокурора, водещ делата. То не е за смях, ама дотам се докарахме като няма сигурни доказателства. дано тоя път смъртта не е по болест, а от старост.

193

Анонимен

преди 13 години

То хубаво да се знае, ама пусто как се доказват по безпорен начин такива неща, а не само по косвени улики. Нито документи, нито записи, нито свидетели ....

192

Анонимен

преди 13 години

Филчев е скрит в психиатрия в АВСТРИЯ за да се изкара луд,а лудите ги оправдават.А може и да са му затворили устата неговите благодетели,както затвориха устата на Ил.Божинов.

191

KK

преди 13 години

В определението на съда пише, че младежът действа със съгласието на своя баща Никола Филчев Борисов със служебен адрес гр. Костинброд, ул. "Острова" 23 А. При проверка на посочения от него и баща му адрес Филчеви не са открити. Така Темида остави молбата на Ангел Филчев без движение, за да се отстранят нередностите. Впоследствие делото бе прекратено, но Ангел не се отказва от намерението си да смени фамилията, която му носи неприятности в чужбина.

190

KK

преди 13 години

Преди година синът на бившия главен прокурор Ангел, депозира молба в съда, в която заяви, че иска да смени фамилията си Филчев с Борисов. Мотивите на момчето са, че с това име среща затруднения. Ангел често пътува в чужбина. Той е ученик в престижен колеж в Швейцария. Драмата на момчето е, че имената му съвпадат с тези на чичо му Ангел Филчев. Братът на бившия главен прокурор е разследван за трафик на антики. Издирва се във връзка с разследване срещу него.

189

za 208

преди 13 години

Партенка.........той е клиника за луди в Германия , там се крие и всеки който трябва го знае

188

KK

преди 13 години

При справка в регистрите на Граничен контрол разследващите установили, че бившия обвинител 1 е напуснал страната на 12 февруари тази година. Справките на митническия контрол показали, че той е отлетял за Швейцария от летище София. Това пише в. "ШОУ" в новия си брой.В понеделник бившият главен прокурор изненадващо се нареди сред свидетелите по делото за Октопода. Кога се е прибрал в България, засега остава мистерия.

187

KK

преди 13 години

Бившият главен прокурор Никола Филчев избягал в чужбина два дни след ареста на престъпната група Октопод, разкриха източници от службите. Веднага след задържането на бандата, ръководена от Алексей Петров, разследващите решили да привикат Филчев на разпит. Призовкарите няколко седмици обикаляли адреса му, но така и не успели да го открият, за да му връчат поканата на държавното обвинение.

186

za 203

преди 13 години

Предсрочни избори ли ? Никoй не ги иска............Герб ще печели 60%, Доган и Костов влизат ..........БеКаПе -то нямат пари за кебапчета на основния си електорат..............амин :))

185

MayDay

преди 13 години

Проучването на НЦИОМ показва още, че 42% от запитаните одобряват дейността на правителството през ноември. Това е с 4.5% повече, отколкото хората, които са харесвали кабинета през септември. Социално-демографските характеристики на подкрепящите кабинета съвпадат с тези на хората, очакващи правителството да изкара пълния си мандат. Малко по-висок от одобрението остава делът на неодобряващите кабинета 46%. Сред тях преобладават симпатизантите на БСП, възрастните респонденти и крайно бедните

184

Анонимен

преди 13 години

Една лъжа повторена 1000 пъти става ...Досадна. Балонът на *** се спука ( за кой ли път) , че се наложи по спешност да се жени...............:)) и kak ''чесния'' Яне ще обясни масивния 2 000 000 сроеж е друга тема.............ще доживеем и акция '' Бит p...st''

183

Анонимен

преди 13 години

Отново празни приказки по медиите. Цветанов, кога ще докажете нещо? Я по пропадналите дела да публикувате какво сте събрали и какво сте предявили пред съда. Да добием и ние представа е ли нещо наистина свършено като хората.

182

MayDay

преди 13 години

Само 11% от българите смятат, че са възможни предсрочни избори. Най-често така мислят хората на възраст над 50 години, жителите на малките населени места, бедните и симпатизантите на БСП, показва проучване на НЦИОМ, което е реализирано в периода 3 10 ноември. Въпреки съзнанието за наличие на множество проблеми и трудности в работата на кабинета на ГЕРБ, 71% от българите са на мнение, че правителството на Бойко Борисов ще изкара пълния си мандат.А другарите сънуват...

181

до 198

преди 13 години

нещо да кажеш за коментар 99 , а , няма какво освен адмирации

180

MayDay

преди 13 години

Кои данъци скочиха бе. червенушке? Как да има ефективна присъда като Гоце и Станишев подмениха всички съдии и магистрати с удобни червени марионетки? Като ни лъжете, що си мислите, че ви вярваме? Абсолютно никой по широкия бял свят не вярва в българската правосъдна система! само доказаните престъпници като Цв. Кънчев, Масларова, Гоце и платените *** като теб се уповават в "независимата БГ съдебна система"! Това, че няма осъдени говори единствено, че съда не си върши работата! КОРУПЦИЯ!

179

м..да

преди 13 години

Интересно ако Цветанов не докаже нищо ,ще понесе ли някаква отговорност????Или е важен само моментния рейтинг.Един министър трябва да знае какво говори.Аз предлагам да заложи оставката си ,ако не докаже нищо до половин година -да си подаде оставката.

178

za 197

преди 13 години

Видя ли.........даже и ти не го искаш, а нас ни управляваше това недоразумение :((

177

путин

преди 13 години

не ми трябват животинки , нашата държава е богата, благодаря все пак