50

28

преди 13 години

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЛОРА КРУМОВА! ТЯ ГО ЗАСЛУЖАВА!

49

за Дебора

преди 13 години

Деби, тъкмо е за сина ти Лорчето бе, като е по малък ще го научи кое как се прави, зер тя е професионалистка! Ще го изпили като куршум ще г онаправи! Нали знаеш - Хвани си кака, да те отрака !!!

48

Страх

преди 13 години

С тия сини лещи на снимката е като мис Пиги.

47

зрител

преди 13 години

ауууу тия от бТВ яко са го закъсали щом взимат такива като нея :))))))

46

Анонимен

преди 13 години

Стига бе??? Тая блОндирана *** да замести Баджева? Май няма да гледам вече БТВ особено в неделя... егати срама за битивито ако верно Лора се върне на екран изобщо! БТВ, дайте на Лорето да носи кафетата или нещо такова, тая жена е срам за ТВ екрана, тъ-па е и нагла ***.

45

Debora

преди 13 години

Сладурана е . Аз я харесвам за снаха, но сина ми е малък за нея !Успех !

44

geli

преди 13 години

Haresvah Lora kogato vodeshe s Koritarov. Sled tova s Milen mi stana dosta antipatichna. Zasluga za tova imashe Milen,no i Lora podobno na nego mnogo se ligaveshe. Dano v novoto si predavane da se darji po-seriozno,za da ia haresame pak.

43

Анонимен

преди 13 години

Старите к*** в нов бардак.

42

Анонимен

преди 13 години

То пък една журналистка е Крумова...

41

Вучков

преди 13 години

По маниер Лора Крумова ми прилича на Сашка Васева! Ако се омаца малко като нея, може да работи като двойник!Лорчето да отива при Мигленчо, че нали той я нареди като най-голямата к***а в НТВ. Не искам такива в БТВто!

40

:)

преди 13 години

Доста некоректно да плюеш така по колега ! Тя така или иначе не можа да си намери мястото в Нова, до последно стоеше неадекватно на екрана и с Милен и без Милен. А с лелченската си визия идеално пасва на Бтв, де да беше само до визия .....

39

Анонимен

преди 13 години

Тая кака изгря преди десетина години, завъртя опашка из НТВ и с цел професионално развитие се залюби с един от тогавашните собственици, възрастен грък, семеен човек, доста състоятелен и прочие. Въпросния грък има нещастието да умре в нейното легло от масивен инфаркт и после 2 дни криха от семейството му, защото скандала беше грандиозен. Лорето я покриха из канцелариите за известно време, после я пуснаха на екран, ама как да направиш от кавалджийка ТВ звезда и ето - сменя бардака! :

38

MD

преди 13 години

Ако тая лелка с луд поглед замени Мира Баджева, сериозно ще се усъмня в психичното здраве на шефовете на бТВ. Лора Крумова, по моему, страда от сериозен интелектуален дефицит, носи оня отвратителен жълт привкус, който имат всички "журналисти", минали през "школата" на Нова. От бТВ по - добре ще направят, ако си запълнят неделната сутрин с научно - популярни филми.

37

Анонимен

преди 13 години

Лорче, ако знаеш кво ти мислиме......... (срам)

36

4444

преди 13 години

а,Лорчето.ми като и огладнее дупето и в Канал 3 ще отиде.нали трябва да папа.

35

Зрител

преди 13 години

Пишете точния час за да си изключвам телевизора.

34

Паро

преди 13 години

Ако наистина махнат Мира Баджева, това е правилна стъпка. Баджева води предаване, финансирано от Андрей Райчев и Кънчо Стойчев. А където са Райчев и Стойчев, веднага започва да мирише на Гоцевщина . А там, където мирише на Гоце, не се диша.

33

Анонимен

преди 13 години

Бе нека да е пълничка.Тя и Диана Найденова е пълничка, ама такава тройка може да си спретне човек с тях, че ми стана топло от възбуда.

32

Алекс

преди 13 години

Забавно беше всяка сутрин като ставам и преди да излезна да си пусна Нова телевизия и да гледам Лора и Милен Цветков,такъв смях беше...и излизах със страхотно настроение.

31

Позната схема

преди 13 години

Ех тези наши телевизии, и те като политическите ни партии, не разбраха, че е противопоказно за тях да си менкат и прехвърлят едни и същи лица от много време насам.