57

българка

преди 13 години

Направо е пътник Колето....-КАТОРЖНИ ВЕРИГИ ДО ЖИВОТ!

56

Българин

преди 13 години

А защо Ямболската община не заведе дело срещу гнусните ***, които са съсипали този блок, защото тай на 90% е общинска собственост? При цена 300-400 лева на кв.м. (нормална за панелен блок в областен център) смятайте колко горе-долу струва (т.е. струвал е) по пазарни цени тоя блок.... да не би кметът да го е разрушил?Вместо тия отвратителни *** досега да са в затворът за разрушаването на общински имот, те се осмеляват да съдят общината !!!

55

Анонимен

преди 13 години

Т'ва на снимката са съдебните заседатели

54

българка

преди 13 години

Пределно добре съм наясно как един български съм се интересува от ЗАПЕТАЙКАТА в закона!!!Достатъчно грамотна съм в общинските дела и поради тази причина си позволявам да коментирам.И понеже нямам твоето съмочувствие,да ме ограмотиш ..как тези,които не знаят предназначението на стълбищна клетка,дограма и прочие,знаят точно кога и как са им накърнени т.нар.права,а?!!И още един въпрос,моля:Как до сега никоя местна интитуция не се самосезира за ПРЕДНАМЕРЕНОТО имущество на общ.собственост?!!!

53

наблюдател

преди 13 години

абе я дайте Саркози на ямболския административен съд!!!

52

sgt.Hale

преди 13 години

Ха сега да видим дали данъкоплатците няма да купят нови жилища на нечовеците......

51

.!.

преди 13 години

Ако се съгласиш,че "пич" в женски род е "пичка",направо си голяма "пичка"(на твоя страна съм)

50

Анонимен

преди 13 години

Май така и не си разбрала от статията за какво става дума:) Съдът не се произнася за мръсотията и мизерията.., а за това дали е спазен закона при събарянето:) А това, че някой е мърда и не си защитава правата, че и чувства яд когато някой си ги е защитил, няма да казваме нищо! А жалба може да ти напише всеки, стига да знаеш накърнените си права:) Ама да ги знаеш! Вземете се ограмотете малко, защото си избирате неграмотни общинари и парите отиват на вятъра от такива дела:)

49

покана

преди 13 години

елате на ул. Ришки проход в София да видите за какво става въпрос!!!!

48

възмутен

преди 13 години

Явно е ,че съдът е в услуга на една шайка самозабравили се общински съветници-бизнесмени,които защитават личните си интереси,вместо да мислят за интересите на града. Няма справедлива съдебна система в България.Съжалявам кмета Славов,мъчи се човекът да направи нещо хубаво и полезно за града,старае се ,но на тези престъпници угодия няма ,защото не могат да бръкнат в кацата с меда .

47

българка

преди 13 години

"Влизал съм и в други блокове където живеят хора от това малцинство"-И оцеля??!!Браво!!Според мен не е "проблем",а напаст!!

46

българка

преди 13 години

МОЛЯЯЯЯЯ?!!Незаконно ли?!!А обитателите,а мизерията,мърсотията....и т.н.?!!Съдийския състав да бъде настанен в подобен вид обитаван имот /сигурна съм че има и други такива/....После да се произнася!!Българския съд отново се доказа!Аплодисменти!!!Вземете си обитателите на бл.20 у дома!Тооо,една евродепутатка не ги поиска обитателите на Баталова воденица-София.Вие другари съдии,явно си ги искате!ЧЕСТИТОООО!!Ако някой има инфо за подалите жалбата,нека ме осветли...те грамотни ли са?!!

45

правозащитник

преди 13 години

Българите в тези блокове трябва да търпят ***, която се намира при съседите от малцинството.Нямам обяснение на тази ***.Може да е вятъра.

44

аферин чингенелер

преди 13 години

Браво ромале!

43

Алекс

преди 13 години

Ба-ейтаковата-мааму! Откога *** могат да подадат толкова грамотна и съобразена със закона жалба, че и да спечелят! Сигурно едно крило от блок 20 са юристи-самородни таланти. Защо толкова българи на собствени мускули не могат да се преборят със системата ни и да осъдят общините си за толкова по-справедливи неща, а тумбата на Али и Айшето с една жалба осъди кмета...

42

правозащитник

преди 13 години

Блок 20 в Ямбол не е единствен.Влизал съм и в други блокове където живеят хора от това малцинство, и там имаше същите проблеми.Мога да кажа и точният адрес и град, но не искам да засрамвам хората (българите) дето също живеят в тези блокове.Наблюдава се странен феномен: на етажи с живеещи хора от малцинството има всякакви *** по стълбите.А на етажи където живеят българи такива *** липсват.Като цяло обстановката в такива блокове е подтисната.Ако трябва да минеш през етаж на малцинств

41

Леле

преди 13 години

Браво на ***:) Така се защитават права:) Хайде сега овцете да блеят:) За некадърността на общинарите не са виновни ***:)

40

Пора

преди 13 години

Храни куче да те лае, храни *** да те съдят !

39

1

преди 13 години

Изобщо не съм съгласен че интеграция означава да покривам всички разходи на ***. Разните там организации вместо да пищят непрекъснато и да се чудят как да откраднат и похарчат парите, да направят трудовашки бригади за различните категории нискоквалифициран труд и най-малко след година непрекъснат труд да им се позволява да вземат нисколихвен заем за жилище който да изплащат, а ако не го изплаща организацията да го покрива като събира членска или друг вид такса от другите в нея.

38

.!.

преди 13 години

По край сухото,не бива да гори и суровото!На Кмета може и да са му бутнали някой смотан лев покрай "Граф Игнатиеф",макар,че най- вероятно свинята Стоян Проданов е зад всичко, но за да събориш блок 20 се искат много специални качества и умения,за които винаги ще му свалям шапка !