171

Анонимен

преди 13 години

ако това се случи с България ,на другия ден няма да я има.

170

bo

преди 13 години

Nagajda4i vinagi e imalo i 6te ima. 6te im vidim mutrite skoro okolo tozi le6ojad Kurvanov.

169

СС

преди 13 години

"Номера" на АТАКА тепърва предстои. Ще има да плащат всички червени и турски ***!

168

Анонимен

преди 13 години

Гоце - плеймейкър:) Създаде един гол майстор (С.С.) кой ли ще е следващия?

167

Президент на РъБъ

преди 13 години

Ами държат се като такива, защото са такива...Това, че един човек е голям спортист, не го прави автоматично и голям Човек... Доказателства много... Човека с главно "Ч" не е нужно да бъде някакъв - може да е обикновен работник на строеж и пак да е милион пъти по-свестен от президенти, премиери, актьори, спортисти и т.н. Обществото ни е такова, че дори обратното - колкото е по-нависоко в него един човек - толкова по-гарантирано е ***...

166

Анонимен

преди 13 години

Мина номера със СДС,мина номера с ДСБ, мина номера с ДПС ,мина номера с КостОФ ,мина номера с ЦАРО,мина номера с АТАКА ,,мина номера с БОКО И ГЕРБ, защо да не мине и номера на Гоце и то бе човек иска да се налапка ,лошото е ,че на тия *** винаги им минават номерата и затова сме на това дереже.

165

марти

преди 13 години

Гоце,какво се криеш като шу.ка зад имената и гърбовете на заслужили български спортисти!!!Като си толкова ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ излез със своите си постижения,пък тогава барем някой да се скрие зад тебе!!!Ама нямаш такива и не става номера!!!Чудя се и на акъла на известните ни спортисти как продължават да се държат като евтини *** на повикване,които всеки един такъв НИКАКВЕЦ като този на снимката може да си позволи!!!

164

нел

преди 13 години

до 146:като са стари -ей пак си са тия.като са млади пак не ви отърва.според мен по добре млади от колкото тия дето се повтарят 45 години

163

Гоце-Архара от РъБъ

преди 13 години

Ти не си никакъв българин. ***-*** си на Гоце-феса! Утре да си сложиш червената вратовръзка за конгреса... Хубавото е, че утре ще видим мутрите на хиените, за които НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ независимо в кое "сдружение/движение/партия" се позиционират. В този ред на мисли подходящо име за Гоцевото движение би било ТРУП.

162

Президент на РъБъ

преди 13 години

Супер - предстои да видим поредната порция *** в държавата... И хубаво ги гледайте,, тези дето ще "повярват" в "българският" президент!!!Колко още *** с претенции за хай-лайф ще цъфнат ми е чудно... След Весела Лечева, Лечков, Стефка Костадинова, Коста Цонев и сина му - Пъпеша, колко още телевизионни "звезди", актьори, певци, музиканти като Щурците, спортисти, учени, лекари, военни, полицаи, мутри, бизнесмени и обикновени *** ще излязат на светло с цинизма и тъпотата си... Срам!!

161

Де,де...

преди 13 години

"Сините пък реагираха със задоволство, тъй като според тях проектът на Първанов ще разцепи БСП, което те самите не са успели да постигнат за 20 години."...НАДАЙТЕ СЕ, БСП така и ще си умре - неразцепена !

160

sahonh

преди 13 години

Мразим те Гоце!!!

159

СС

преди 13 години

Хайде отивам на обяд, ще те оставя малко да се успокоиш нещастен *** *** такъв. Но пак ще се върна съвсем скоро, дишай с отворена уста. Както когато лапате на доган!

158

Българин

преди 13 години

От цитираните имена не виждам нито ренегати ,нито политически ***.Там са достойни хора ,които излизат с имената си и с гражданската си позиция.Политически *** има в ОДС , ГЕРБ.Мога да изброя поне 20 такива. Ти драги сигурно си политически хамелеон и ти се плаща да словоблудстваш по форумите.Що се отнася до Президентът Първанов-той е доказан политик и такива пигмеи като теб не могат да го уязвят

157

Спонги

преди 13 години

Нямат ли малко срам и къде им е съвестта на доносниците. Аз бих казал, че е време да се забрани на доносниците да заемат каквито и да е държавни служби. гадна работа. Ти го плюеш, той твърди, че дъжд вали. Най-печалното е, че доносниците си имат фенове. Това никога няма да го разбера как става.

156

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

За да я има България на утрешният ден трябва да се каже истината за Планът Ран-Ът и хората дето го изпълняват безропотно 20 години.Да сте чули нещо по въпроса-не,поради това е безсмислено да се дърляте без да се премахне основата за погромът над българската държавност и провежданият геноцид върху нацията!Питайте Гоце ама няма да орговори,за това търсете ве1чниъе български интереси а не се хващаъте на поредното мероприятие във водената срещу народа информационно-психологическа война!

155

СС

преди 13 години

Няма да успееш турско ***, неграмотен си като целия електорат на гоце. Турски ***!

154

Анонимен

преди 13 години

...

153

някой

преди 13 години

първанов прави същите обещания като по модел на ленин през октомврийската революция и като се излъже народа да го избере почват да го ма4кат

152

тежък

преди 13 години

устата му е готова за ***