57

Анонимен

преди 13 години

Не съм ***,но обичам ***.Не обичам ***-няма нужда да казвам кои са *** в тази държава.....тези,които обичат да обвиняват всички други за собствения си мизерен живот и се смятат за някакви "арийци"....Забраняват и искат да попречат на *** да пътуват из Европа?Не,защото някой е престъпник,просто защото е ***?Расизъм.Не дискриминация.

56

Цвъцо и Бъцо OK

преди 13 години

няма ли кой да об'ясни на Цвъцко Цъфкалтаноф че законите със задната дата се прилагат първо в задникът и после в ушетата и така докаъ стигнат до миметоооо.пак ви казавам, нека да спасиме и Боцу и Цвъцо от мутрите които искали да ги утрепат, Боце за 400 000 каймета, за Цецо нема още цена, КАКТО ТЕ КАЗВАТ: Бойко "малко са 400К за мойта тиква"а ЦВЪЦО " Боце за мене още по-малко от тебе, понее мойто не е тиква а кратунка, за мене организираната престъпност дана ЗИРО, НУЛА, ИЧ пари- иа кът теб Босе Боце ке каем-малко са за мойта любеница нула пари!"Са Цвецо си е облекал сивото костумче да не изглежда црн като Мефистофил. да ги спасиме и Боцу и Цвъцо от мутрите, шо они преди да утрепат , първи клатиат в ***, после режат по едно кутре и го пращата на маина си райна...та *** срамът ще береме като народ, нация и електорат, а па да не говориме за каъв МАТРИАЛ сме ако един ден ЦЕЦА И ФЕДОСКА се обелкът в черно и рекът от трупаната (шо те трупат) че ЦЦ и ББ са ни зарязали преди да им отрежат кутретата и че отишли на работа в Амстердам в къщатата с педалистични фенери, веднага след като мутрите ги ебнали, аресало ли им е, пари ли имат да връщат, лъгали ли са в справките за хуйноруарите-никой незнае...само Волен сидеров като закъсал машинист ще попита плахо а по колко зимат на тек да пратиме Кузов и Азис на работно посещение пр тези велики БГ-ри, Цвъцо и Бъцо.

55

аз

преди 13 години

Цецо, моля те, поне *** не спирай да мигрират. да видим тогава кой е ром и кой ***

54

pisna_mi

преди 13 години

Цветанов, не саботирай държавния бюджет. Помогни им да се преселят където пожелаят стига да е извън България и ще видиш колко пари ще останат в Бюджета. Че и БСП и ДПС ще икономисат някой лев по избори.

53

Бай Чеп Косматов

преди 13 години

Кефиш ме Сион!И всички вие братя и сестри мои,които казвате не на тази разпасана банда от *** управници,които се упражняват по политика в клозетно ентропиен стил!Никога България не е имало по ниско образовани и толкова нагли управляващи,които газят достойнството ни,правата ни и живота ни!НЕ НА ДИКТАТУРАТА НА ПРОСТАЩИНАТА!НЕ, НА САМОЗАБРАВИЛАТА СЕ МУТРЕНСКО-СЛАНИНЕСТА-МИЛИЦИОНЕРСКА ДИКТАТУРА!

52

sion

преди 13 години

Алоооо не сме по времето на комунизма , та милицията да ограничава придвижването на хората, другарю Консултант Брокеров Имотен.На тоя *** няма ли кой да му забрани да говори изобщо..По *** човек не съм срещал през живота си.

51

Анонимен

преди 13 години

Братя роми не се оставяйте да ви тъпчат! Покажете му на тоя как се прави организирана миграция и се дигнете като един и запрашете пред двореца на Саркози. Направете си там бивак и не се оставяйте да ви пречупят. Ние българите сме с вас! Ураааа!

50

gs

преди 13 години

тия вместо да вземат мерки да има максимално голяма миграция...

49

Анонимен

преди 13 години

Защо се срамуваш да се напишеш, че си от мутро-милиционерската партийка ГЕРБ ? Повече от жалки сте няколкото платени щатни писачи, които със зъби и нокти се опитвата да представят черното за бяло. Но народът доста поумня за тази година и половина геноцид, който не спряхте да упражявате над него. А за приятелите ви олигарси от БКП-БСП - заплахи но само на думи. Народът скоро ще ви накаже, защото търпението му не е безкрайно.

48

Българкаски Граждани

преди 13 години

С колко грешно впечатление съм бил....Мислех си ,че гражданите на ЕС могат свободно да се придвижват в границите на ЕС...Отивам да си доуча,пак нещо не съм разбрал...

47

234

преди 13 години

За Бога!!! Стискам палците на всичките си крайници тази акция на министъра да се провали тотално! Не виждам капка разум и смисъл в това да се задържат *** в страната ни, но явно така им отърва... А да кажеш такова нещо пред изстрадалия български народ и после да искаш подкрепа от него граничи с безумие...

46

Анонимен

преди 13 години

Поставили сме задача на регионалните дирекции да предотвратят организираната миграция на роми към европейските страни...е значи ще мигрират НЕОРГАНИЗИРАНО ;)

45

anonimous

преди 13 години

da moje6e cvetanov da go vidi tva i ako pone malko 4ove6tinka my e ostanala v grabitelskata dy6a, da go jegne, ama nqma za sujalenie i 6te si traem li traem...

44

хохо

преди 13 години

Взимат мерки...бошлав. Нека ми обясни как точно ще спре рома с български паспорт, без да му нарушава правата, да замине с дисагите към Запада?Единственият начин да си останат тук е тук да им е по-добре. Само че...дори и при положение, че гетата ползват ток без пари и че живеят на детски и помощи, в която и да е друга държава ще им е по-добре. Просто е несравнимо! Ако сте ги видяли тези, дето ги връщаха от Франция - ами че те изглеждаха съвсем чисти и спретнати, личеше си, че не им е било зле

43

Пуцко

преди 13 години

Гербери, платени...заспахте, бе! Я веднага почнете пак да пишете...че кой ще ви изкара надницата? Каквото и да каже Цветанов, все има кой да се намери да му вярва :)))))))))))))))Айде, па като възкръсне Тато, тогава ще ви видя как ще хукнете и на манифестация дори, само и само да гризнете кокалче некакво...ТЕСЛАТА ЩЕ ГРИЗНЕТЕ ВИЕ!!!

42

Анонимен

преди 13 години

Гледаме си ромите ...lambo.blog.bg/politika/2010/11/06/borisov-quot-gledame-si-romite-quot.630648

41

Анонимен

преди 13 години

***... ама масова миграция на българи да има, нали?Лицемерни ***, всичките политиците са долни... Искам националсоциализъм!

40

Анонимен

преди 13 години

С Русия си бяхме по добре. Те поне не толерираха и нелицемерничеха така както тези луничави рептили от ЕС...

39

Българин

преди 13 години

Надявам се сега сте разбрали защо престъпникът Цветанов и поверената му институция отказват да възпрат мангалският бандитизъм и оставят хъхрещите *** да тероризират Българските граждани, въпреки че техните издевателства нанасят щети за над млиард всяка година, както на частни лица, така и на държавата.- Защото ако бъдат прилагани законите, гнусната раса ще плъпне на запад и г-дата европейци ще ни се разсърдят и ще ни се карат... разбира се, съдбата на Българският народ няма никакво значение

38

Анонимен

преди 13 години

Ще се изкефя максимално, така как им обещава сега, после да свие рамене и да каже: съжаляваме господа от ЕС, провалихме се...убийте ни, шечете ни к'во да направиме.С техните камъни по техните глави.