67

Желев

преди 13 години

Ние сме бдителни,ама ти ни научи кого и как да консултираме.

66

до Golemeca от Нели

преди 13 години

нали си най големия мишок и червен *** бе *** ще се видим на барикадите зимата и пред парламента айде чао че ми почва филма бе ***

65

Анонимен

преди 13 години

И АКО ВИДЯ *** ДА Я ЧАКАМ ЛИ ЦЕЦО

64

Нели

преди 13 години

защо най големите разбойници плюват червените еми те какви са нали са същите *** а се пишат тук във форумите за най честните- гербаджии нали сте най големите червени *** бе гербаджиоооо комунистеее

63

страхливец

преди 13 години

А я ако видим терорист,че бегам.

62

СПЛД

преди 13 години

Абе прасе комунистическо - ти не си изловил джбчиите по тези места - тръгнал за терористи - мале *** *** , гледай си апратментите и се надявай да няма истниски народен съд някой ден... поредните комуняри които излъгаха народа да галсува за тях...

61

Golemeca

преди 13 години

Ще разбереш догодина. Приятно ти в Белене земи си повече понички да има кдъе ръгаш да не останеш на сухо. Много поздрави на Алексей да предадеш.

60

SMS

преди 13 години

Само се излъжете и се обадете на краткия номер и за награда ще Ви побъркат от разкарване по РПУ-ата .чак най накрая ще разберете ,че това не се различава от ТВ игрите за набутване на наивници.......

59

експерт

преди 13 години

Къв големец си ти бе папур???Измслен бизнесмен спонсор на местния селски герберски клуб?Тва ли си бе?Комбайнер.

58

Golemeca

преди 13 години

Агонизират червените ***. 1г им остава представи си при един лустрационен зкаон какво се лсучва с тия твари. Може дом да е агент на ДС и знае какво го чака, затова звучи толкова отчаян.

57

Golemeca

преди 13 години

Хаха *** несретника. ше се мъчиш като ти е толко акъла. Каиж са що работиш. Нали се сешшш че не може всички да копаме канавки като теб. Жалък соц *** скоро в Белене ще се издигнеш до преносвач на каманяци.

56

Вярно е

преди 13 години

Гладни болни и изкукуригали сте вие 4ервената папла4. Няма как да крадете а да работите и живеете достоино не можете .

55

Golemeca

преди 13 години

Ами то си личи кой е жалък и незадоволен от живота. Жалък комунистически *** !

54

пешо

преди 13 години

ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ ,ВРАГЪТ НЕ СПИ ,що не правиш като вятъра

53

6001232812

преди 13 години

И кво значи някво си егене?

52

бебо

преди 13 години

Няма смисъл това, което предлагаш, защото твоята искренност е нула - ти също си със псевдоним. Ако искаш да ти вярваме - напиши си ЕГН-то и аз ще те последвам! Личният пример, байно, личният? Който иска да е водач, трябва да дава пример на останалите? А ти се криеш зад псевдоним, а искаш другите да не го правят?

51

PRAID

преди 13 години

Kradec na DDS . Dilar4e ,avtodjambazim . Kakav si 4e neshto ti e napravil Cvetanov

50

вярно бе

преди 13 години

Вярно бе от кво има да ни е страх.По-лошо от тва накъде.Бедни сме,гладни сме,болни сме и няма надежда в обозримото бъдеще нещо да се промени.

49

Анонимен

преди 13 години

Важното е да не създаваме допълнителна психоза, стрес в обществото, подчерта Цветанов. --Аз от молове психоза нямам,мен психозата ми е от Бг правителството,и от загубената ви демокрация /обир/.А и от снимките ви навсякъде .веяе и тоалетната чиния ме е страх да отворя ,че ще изкочи някои умник от вашичките да ми дава мозък ,как да дишам.

48

нло

преди 13 години

А ТИЯ 60 000 ХИЛЯДИ ЗА КАКВО СА НА ЗАПЛАТА.ИЛИ ТИЯ ПОЧНАХА ПОВЕЧЕ ДА КРАДАД ОТ ДРУГИТЕ.ТО АКО ЩЕ НИ ГЪРМЯТ НИКОЙ НЯМА ДА ГИ СПРЕ.