121

Анонимен

преди 13 години

Извинявай

120

Таня

преди 13 години

И това ти дойде на ум защото??? О да ... ти си много умен, а аз имам дълга памет. Запази блестящият си ум, не го упражнявай така глупаво. Темата е безкрайно мъчна. На места в света убиват жени, отнемат им детството, третират ги като животни. А ти мъчиш мозъка, дали съм стара мома. Имаш ли дъщеря? Сигурно не. Помисли би ли я дал да я убият с камъни ако има собствено мнение? ПП: Далеч съм от стара още....А мома определено не съм.

119

Анонимен

преди 13 години

*** (турски) работи.

118

Анонимен

преди 13 години

вероятно си стара мома

117

Таня

преди 13 години

Какво престъпление е изневярата? Понякога се разпадат бракове и това е. Но защо ти е брак, в който хората не се уважават достатъчно и си изневеряват? Не ти трябва. Рано или късно, по един или друг повод е щял да свърши. Заслужава ли наказание? Не. Просто в тезистрани жените се контролират, все едно са животни. По - лесно е. Както се управлява глупав народ.

116

неаноним

преди 13 години

Хайде анонимните - номерирайте се за да ви следим мисълта !

115

Таня

преди 13 години

Ако половината мъже в Бг приличат на теб...на дали биха имали шанса да са с нормална жена. Защото една нормална жена търси мъж с образование, умен, разбиращ и обичащ. Напълно нормално е. Все пак ще отглеждат деца заедно. За такава работа *** не ти трябва. И ако двама създават семейство, то те се уважават. Ела кажи на съпруга ми това за добрата памет и после се готви за спринт.

114

Малинка

преди 13 години

към Анонимен и xphВъпреки претенциите за интелигентност,прави впечатление с какво настървение и озлобление пишете за грешките на другите.А какво ли поведение ще имате при вашите ?Низши човешки страсти...присъщи на посредствените люде.

113

до Таня

преди 13 години

"ИЗНЕВЯРАТА е дело на ДВАМА ДУШИ."Защо жената понася последствията от похотливостта на мъжете, а те се крият своите пороци безнаказано, зад убийството на тези слаби, ОБИЧАЩИ ГИ СЪЩЕСТВА?

112

Анонимен

преди 13 години

Мисля че това отношение към жените в някой страни си има напълно естествено обяснениеКолко ли от мъжете в Бъргария биха нарекли съпругите си " умна " ...има голяма разлика между умна и жена с добра памет

111

Анонимен

преди 13 години

ИЗНЕВЯРАТА НЕ БИВА да се наказва с УБИЙСТВО !УБИЙСТВОТО не е равносилно с изневярата.ИЗНЕВЯРАТА е дело на ДВАМА ДУШИ.БОЖЕ, ПАЗИ ЖЕНИТЕ на ИРАН !

110

Таня

преди 13 години

Чета ви коментарите и се чудя от къде ги смучете? Не е тайна, че по тези места жените нямат право да изберат съпруг, нямат детство, нямат право да изкажат мнение. Нормално ли ви се вижда? На мен не. И да те убият с камъни, защото обичаш друг....Как може на някого това да се вижда редно. Ако и мъжете наказзваха така, то в Иран нямаше да има население. Щяха да се избиятс камъни.

109

8-ия ден

преди 13 години

Печелят хладнокръвните - не казвам "безразличните", а тези, които защитават каузите си със силата на аргументите си , но без емоцията на слабия човек...трудно е в това бездушно и безсърдечно общество ,но се опитвай за да си победител, заслужава си, щом имаш мисия в живота си...УСПЕХ !

108

до 94

преди 13 години

Жените си избират партньор според това, до каква степен той може да им ОСИГУРИ СИГУРНОСТ (на тях и децата им в бъдеще), това си е заложено в гените им, не търсят временни и краткотрайни връзки.

107

8-ия ден

преди 13 години

Стихосбирка 77 (Трубадур) блог на Peter AshАко това, което четох е твое - поздравления !!!

106

Tina

преди 13 години

Добре е, че са отменили екзекуцията. Дано нещата се изяснят. Заради нея самата, а и заради децата и мъжът, който е убит.Доколкото разбрах любовникът й е показал интерес към нея и тя се е увлякла, което е разбираемо и простимо.Но убийството не е толкова "леко" престъпление.Дано всичко се реши справедливо.

105

Кирил Попов/до107/

преди 13 години

Благодаря, жив и здрав бъди! Не го приемай лично, понякога заради бездействието на много хора си изпускам нервите. Просто ми писна българина да бъде мачкан и да му внушават чужди каузи, които да подкрепя преди да е оправил и собствената си "кочинка". Дано доживеем едно малко по-развито гражданско общество, общество на действия, а не на думи...

104

peterash-arshik

преди 13 години

ама това същото е писано от"peterash"...ти ли си ???

103

8-ия ден

преди 13 години

Да не се обиждаме, не е в характера ми, ако си наистина такъв младеж - моите поздравления, и аз бях такъв, преди години , сега не съм "младеж", но не съм загубил чуството си за справедливост, въпреки житейския ми опит, че СПРАВЕДЛИВОСТТА е най-недолюбваната добродетел...Дано имаш щастието да видиш реализирани и защитени каузите, зад които заставаш - от сърце ти го пожелавам !

102

жена

преди 13 години

жалки аргументи на човек с образователен комплекс. надскачането е ирония за твоето ниво, но и за това се иска ниво, за да се разбере. мерси за съвета, Аноним, хубаво е да срещне човек- месия и в коментарите тук точно.. имаш голяма трибуна, изявявай се, докато е актуална новината, че после ще заглъхнеш. айде бай на всички ентелектуалци, които се изходиха културно по темата, ама не се избърсаха :)))