Интересно как всички вкупом плюете стандарт "Стара планина", а същевременно купувате на децата си салами и кайма, пълни с оцветители и овкусители, която не отговаря на никакви стандарти...."Аз купувам само чисто месо....Аз си меля сам каймата"....Да бе да...100% и вие ядете салами, пък било то и не толкова често, ама айде :-))
Напълно споделям мнението ти. Ако поне половината от хората разсъждават като теб, качествените неща ще бъдат даденост, а не събитие.
Слагането на соя не е най - големия проблем. *** е, че тия слагат нокти, кости, копита и какво ли още не. Да хванат да изследват продуктите за такива работи. И като открият не да им вземат лиценза, а директно ги затварят и съд. Ако трябва да затворят всички фирми, нямам против.
За всичко сами сме си виновни! Като не ни харесва нещо, просто спираме да го купуваме и по този начин ние ще контролираме нещата. А какво се получава, само си мрънкаме и си продължаваме да пазаруваме некачествените неща.Всички трябва да проумеят, че всичко зависи от нас, да сме добре или зле. Обаче този народ е свикнал някой да го бута и да му казва какво и как да прави. За съжаление с това мислене няма да се оправим скоро....
Излъгах се да купя на Тандем кайма защото само тя бе останала в магазина.Беше бъкана с костички.Е..х ти и стара планина стандарта!
много ясносъс такъв *** министър каквото и да се прави е пълен циркпърво били със соя и им взима лицензите, после не били със соя, но им зима лицензите за друго, после имали под една десета от грама в кило самал, ама не им зима лицензитещо мислите хората им писва от гейб?
Много ясно! Дори наивниците, които първоначално вярваха, че ще има контрол, се усетиха, че им пробутват същите л**на на много по-висока цена.....
от както ги извадиха на светло четирите фирми които продължават да ни лъжат,съм спрял да купувам всичко свързано с имената им,точно така трябва да се действа,като не може с административни наказания,хората ще им отнемат лиценза,както и стана в случая.
оФ, всички големи технолози...като искаш месо - купуваш си месо, не салам, в тях има консерванти и оцветители и точно за това са траен продукт. Ама тъпотията си е тъпотия, хем да е кремвирш, хем да е от месо, а пък ако може и по 1 месец да трае. Аре аман от умници - ходете си правете сами луканки и стига сте ревали за глупости.
Еми знам, ама подбирам магазините и пак няма гаранция. От кланиците е най-добре да се взима, ама който има възможност.
Преди години същият министър Найденов разреши внос на 20 годишно заразено с "луда крава" месо...
Хубаво си мислиш, че взимаш чисто месо.... незнаеш ли че и то се шприцова с вода??за грамажа :)
пак добре че гръмна рано, това сертификаторщината е най-малоумното човешко изобретение. а от всички сертификати най-малоумния е исо. при еднакви параметри, винаги вземам несертифицираното
35: "Яжте кренвирши и колбаси "Народен" простаци и после пак казвайте, че няма разлика с новият стандарт!"Да, разликата е забележима, но не е нужно да обиждаш хората!
Аз не съм купувал и преди от тия измислици. Купувам си чисто пресно месо - поне се вижда че е месо, въпреки че няма гаранция за произхода му.
всеки има избор-на пазара се предлага вси4ко-на мен лично ми харесват тези продукти-разликата е голяма-който си е свикнал със соята и плявата-той ще си я яде до край.да му е сладко-просто такива хора никога не са усещали вкуса на истинското месо-за съжаление....
Яжте кренвирши и колбаси "Народен" простаци и после пак казвайте, че няма разлика с новият стандарт!
Двойно по-малко купуват салами "Стара планина"