49

Всезнайко

преди 13 години

Заблуждават цялата държава с готиното понятие: изключителна държавна собсобственост! За власт имащите звучи като..наша собственост. Що същите *** непогледнат Италия да кажем където всеки избира сам къде да живее и няма подобни понятия като сграда в горски фонд или подобна глупост урбанизираща хората! Отворете Гугъл и вижте къде живееят хората по баири и паланки до реки и ниви...навсякъде, а държавата им прави пътища и комуникации. За всичко ви лъжат и мамят в БГ ...днес бутат тях - утре вас!

48

Народна мъдрост

преди 13 години

Голям х*й ***, голяма дума не казвай.

47

Amenhotep

преди 13 години

За кабинетите на тия предатели е по-добре да стои портрета на Хаджи Иванчо Хаджипенчович.

46

Свилен Стефанов

преди 13 години

Нещо не съм обядвал...Забелязал ли си, че в кабинетите на управниците ни има портрети на Ботев, Левски... ?Но тези портрети стоят зад тях, зад гърбовете им. А трябва да са пред бюрата им, на отсрещната стена и всеки път, когато си вдигнат очите от компютъра или корупционната "схема", да срещат техният образ... Но това би имало въздействие на хора, които имат поне половин грам съвест, а тези аморални *** просто ще се хилят ехидно...

45

иво

преди 13 години

ще ми бутне ку.....

44

баш истината

преди 13 години

Няма. Богатите са само 1-2% в България, всичко друго са бедни и гладни хора. А за бедния и гладния няма по-голямо удоволствие и кеф от това, да виси че и богатите страдат и понасят загуби. така че ГЕРБ като им изпобутат сега на богатите митничари палатите, ще намерят огромната подкрепа на злорадстващите бедняци, а това, че 100 митничаря ще ги намразят и ще гласуват за БСП, пука им на ГЕРБ

43

Свилен Стефанов

преди 13 години

Забелязал ли се, че в кабинетите на управниците ни им портрети на Ботев, Левски... ?Но тези портрети стоят зад тях, зад гърбовете им. А трябва да са пред бюрата им, на отсрещната стена и всеки път когато си вдигнат очите от компютъра или корупционната "схема", да срещат техният образ... Но това би имало въздействие на хора, който има поне половин грам съвест, а тези аморални *** просто ще се хилят ехидно...

42

ИСТИНАТА

преди 13 години

Абе те хубу ше сабарят ..ама после ГЕРБ ДА НЕ СИ ТЕГЛЯТ СОПОЛИТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

41

Amenhotep

преди 13 години

Има един пич - Ziezi, направил е сайт в който е качил тефтерчето на Апостола. Можеш да го намериш през гугъла. Четивото е изключително полезно, особено за самозабравили се управленци, трошащи безогледно народната пара за щяло и нещяло.

40

Анонимен

преди 13 години

Спокойно, не бесней... Защо си мислиш, че някой нещо ще бута наистина?

39

бесен

преди 13 години

Абе как може да сте толкова прости бе??? Защо ще давате пари за бутане - дайте ги за домове за сираци, дайте ги за социални домове за бездомни.... Има хора, крайно нуждаещи се - за тях не мислите нали??? Мислите как на някоя обществена поръчка за събарянето им ще вземете комисион!!!СКАПАНО ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ ПРОСТАЦИ И БИВШИ ДС-ТА!

38

Свилен Стефанов

преди 13 години

Малка грешка...Всъщност:"На страница 115 в тефтерчето на Васил Левски пише : "Народе ????." с четири питанки и една точка. Заспали души, стадо, а не народ? Това ли е имал предвид Апостола?"Но те разбрах напълно.

37

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ ПОВЯРВАМ, КОГАТО ВИДЯ С ОЧИТЕ СИ!

36

Всезнайко

преди 13 години

Специално на Ивайловград искат да бутат от злоба Герберите...заради това че за тях няма от партиините куфарчета който ги е имало за другите партии ! Кравата пресъхна взехте и сеното...от къде сега мляко да ви се дава? Заради 2ма БИВШИ митничари...всичко наред подкараха ! А що не каже *** власт що е запазила кметството и училището като сгради след като са в чашката на язовира от 63г та до днес? Отговора е само един..щото са държавни и за тях може! Фалш лъха от всякъде в тая *** държава!

35

Случаен

преди 13 години

Все е ЩЕ. Кога това ЩЕ ще бъде изпълнено?А ДНСК като ги знам как работят... на собствен гръб съм се убедил.

34

XYZ

преди 13 години

Кога ще съборят хотел "Хевън" в Слънчев бряг, собственост на Васил Илиев? Той е построен направо на пясъка.

33

1234

преди 13 години

И с какви пари ще ги бутнат? Пак с пари от нашите данъци. Каква е ползата от бутането, освен да задоволят злобата на лумпениата, който няма да стане по-богат. По-добре да им съберат данъците със задна дата - така поне ще напълнят бюджета. Иначе да се руши е лесно, пък и те няма да разрушат палатите, а няколко бараки, както по морето.

32

Amenhotep

преди 13 години

Наистина бяха питанки ... Признавам. Моя е грешката.

31

Свилен Стефанов

преди 13 години

Всъщност:"На страница 115 в тефтерчето на Васил Левски пише : "Народе ????." с четири питанки и една точка. На страница 115 в тефтерчето на Васил Левски пише : "Народе ????." с четири питанки и една точка."Но те разбрах напълно.

30

стг

преди 13 години

хихихи като в Слънчев бряг ли ще ги бута тия палати