9

Мъдъров

преди 13 години

Г-н Пръдлев , не съм чел твой коментар за бившият президент Стоянов. Ти не си се изпускал по това, че Стоянов от президент стана депутат, председател на СДС, сдаде партийният пост на някакъв кафеджия и се стигна до набожен. Нищо не пречи на Първанов да бъде едновременно шеф на БСП и премиер. Например.

8

Гоцко

преди 13 години

Какво завръщане?Ами той не е излизал!

7

Анонимен

преди 13 години

НЕГОДНИК

6

Анонимен

преди 13 години

напротив хората са страшно глупави, щом въобще се спряга за нещо този бандит, а и доста други по-малки бандити и по-големи го подкрепят !Естествено , че днес няма шанс, но по-нататък при този *** народ нищо не се знае..

5

Анонимен

преди 13 години

parvanov xorata ne sa glypavi da ti vqrvat na xorata im trqbva ne6to novo ti moje6 li da ede6 cel jivot samo bob taka e i v politikata na teb ti e vreme da si xodi6

4

Пръдляров

преди 13 години

Вижте ся. Бех безпартиен. Сега пак че съм партиен.Ко да праим. Иначе си обичам Партията... и българия.И Партията... и българия. Но Партията...вие знаете... да.

3

...

преди 13 години

Гоце, виж моето момче. Ти хубаво си правиш сметките, но забравяш едно нещо - на хората им писна да ги крадете и да си мислите цхе ви вярват. Направи си малката партиика, и когато ГЕРБ те прати в небитието, този път си остани там.

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ново....двайсет,БСП се ...реанимира от Параванов;не съм чул до сега....умрял,да съживява....умрял.

1

Азъ

преди 13 години

Основни фигури в проекта са Иван Гранитски(брат му стана известен с контрабанда на Карелиа) и шефа на издателството на Софийския университет.И двамата са майстори в "усвояването" на средстава и откак Б.Б. е на власт са насухо.Ако и другите от проекта на Първанов са такива,жална ни майка.А и вече не се учудвам защо Дянков отписва СУ.