212

Заклещени кучета

преди 13 години

Хора, много внимавайте като пазарувате от Женския пазар. Там между отрупаните със зарзават сергии дебнат куртизанки и развращават народа.

211

бах

преди 13 години

Не мога да разбера, пак ли "писателят" се е объркал или аз - 27 годишен, с присъда за УМИШЛЕНО убийство, може би е искал да каже НЕПРЕДУМИШЛЕНО, но да речем, че има такова нещо - умишлено убийство, това си е баш убийство и се лежи поне 15 години, та тоя явно на 12 е убивал

210

Анонимен

преди 13 години

Хайде бе ГЕРБ.Толкова ли нямате нещо кадърно:)Гледам,че мечтаете за танк или каквото и да е,ама не сте разбрали, че то и акъл требе!Ама отде!Хайде сега ви оставям да плачкате и да арестувате журналисти,защото ви снимат къщите:)

209

Анонимен

преди 13 години

Как не са го застреляли?!

208

Вили

преди 13 години

"...Той има присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство. " Присъдата била от 2003 г. И ТОВА *** Е НАВЪН?!?

207

Анонимен

преди 13 години

podgoni li vi paranoqta...na vi NATO na vi PRO

206

Серсем Балканов

преди 13 години

г-н Седефчов толкова се компрометира, че сега остава само да му организират "опит за покушение"....Нали не иска да пуска кокала, политикантства му се още и е готов на всяка цена да си вдига рейтинга и да впечатли поне още няколко бабички които да гласуват за него....Ми да, ама трябва пак да привлече Вазелин Маринов на своя страна и да се моли ББ да не умори пенсионерите тая зима, че няма кой да му присъства на предизборните митинги...

205

Пеньо- идолът на БГ

преди 13 години

Лета с колата.

204

Анонимен

преди 13 години

Dobre 4e ne sa izvikali i armiyata da pazi kolata, 4e nyama6e da mogat da syberet pove4e ot 5-6 4oveka :)

203

Българка

преди 13 години

"ДАРИК" СЪОБЩИХА ЧЕ ВОДАЧА НА бмв БИЛ глухоням и искал да привлече внимание върху себе си................................

202

ВЕСКО

преди 13 години

прочетох доста тъпотии, да говорим с факти ...... 1. вали; 2. ниски температури; 3. дърто БМВ, вероятно все още с летните гуми; 4. 27-годишен *** зад волана; 5. задвижване на задните колела на БМВ-то; 6. жълти павета ....много добра настилка; 7. на тази снимка не виждам да има някакви поражения по колата като нацепени гуми и криви джанти ..... айде правете си изводите сами ....а може и наистина да е провокация ....според мен *** е много *** за да си прави дрифтчета точно пред гвардейците ;)

201

Анонимен

преди 13 години

Пускайте и танка

200

Анонимен

преди 13 години

Хахаха!Отчаянието на герберите достига върхови нива!Дори съжаляват, че не е успял!Че как да успее бре!Вие едно нещо не можете да направите като хората поради некадърност!Само пушилката ви е много:)))))))))Спуцсъда чака имотите на ЦЦ и кражбите на ББ:)За тях ще има промоция!Първи ще са!Пък и как са се напушили съдиите да докажат че не са корумпирани:)

199

Александър

преди 13 години

Хора, ако явтомобила се е движил с такава скорост, дали няма поне отпред броня, дарче, мигач решетка.. .нещо да е ако не счупено, то поне поожулено, огънато, смачкано?Какви глупости пак ни разправят и очакват да се хванем???А по въпроса за задкормилното устройство - да, защо е на свобода, като има присъда за убийство или каквото беше там?

198

gsdfffg

преди 13 години

jalko 4e ne e zgazil goce!!!

197

ТАНКИСТ

преди 13 години

БРАВО ! ДА БЕШЕ ФЪРЛИЛ И ЕДНА ГРАНАТА ТАМ !!

196

205

преди 13 години

п.п. ще мина да ви изброя след 2 часа- по минусите де, то иначе няма как, много сте. не се прикривай минусирай, бъди горд, че си ***..........

195

Мъдобрад Киртаков

преди 13 години

Пич, другия път открадни танк и стреляй в прозореца на Гоце Седефчов...дано успееш!

194

Анонимен

преди 13 години

Тук отново се е събрала гей-дружина юнашка, ай останате сами !!!

193

цирк

преди 13 години

На снимката се виждат част от полицаите, необходими да завият една крушка /да опазят една кола/.