52

фотон

преди 13 години

Сега повечето българи, не са "Българи", а са смес от всякакво поклонничество и подражание. Истинските българи, бяха онези които не прецакваха рода си, не предаваха, държаха на род, език, култура, обичаи, не ставаха сводници, ***, флиртаджии, не кръшкаха навсякъде, не продаваха активи на другите, а работеха и си пазеха народа и родината. Все още има такива, но като народ се ***. Така, че К.Иречек е и прав и не е прав. Той е наблюдавал онази прослойка, която се е борицала за власт.

51

Анонимен

преди 13 години

Вярно е казаното от чеха Иречек, но само половината. Целта на Иречек е била уж симпатия към българите, но пък чехите са изискани европейци, а българите прости селяци.

50

Анонимен

преди 13 години

Объркали са новината, искали са да кажат на 7 позция сме по корупция и се движим към 3-та.....Дето пипнеш все червена гнилоч...

49

Angel

преди 13 години

как сме могли да го допуснем.... поне в това бяхме добри , сега вече НЕ....ужас, политиците и останалата палач да се вземат в ръце....!!! :D

48

Анонимен

преди 13 години

представям си с толкова много к*рести *** в бе ге то,кой въобще се бори с к*рупцията

47

eh

преди 13 години

> Резултатите от тазгодишния Индекс за възприятие на корупцията показват отново, че тя е световен проблем..."Показва какви са ценностите на по-голямата част от човешкия род...

46

К.ИРЕЧЕК

преди 13 години

- За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. - 13.12.1881

45

зайченце

преди 13 години

Дано доживеем някой - някога - да бъде ФАКТИЧЕСКИ осъден у нас за корупция.Да сме живи и здрави да видим как някой - някога, но не сега, ще бъде здраво осъден за корупция.

44

RAYTCHEV -France

преди 13 години

Pylna glupost! Na pyrvo mqsto sme! Vsqko otgovorno lice v BG e korumpirano ! Ot ministyr do policai!

43

Batman

преди 13 години

Тоя патриот Волен що не се концентрира върху тази особена разлика между БГ и Турция а се занимава с референдуми против членството им в ЕС? Истинският патриот се бори с корупцията в България, а не с Митхад Паша, който е умрял пред 100 години!

42

али

преди 13 години

Аз мога да дам пример за приемането във ВУЗ в турция и бъгария и за полицаите...разликата е огромна...примерно там съм виждал как бизнесмен с луксозна кола (70-80 хил) му се преплитат ръцете и езика да не го хванат в издънка тук е достатъчно да имаш 20-30 лв. и въпроса се урежда. За университетите да не говорим...но се надявам и за двете държави бъдещите изследвания са все по високи ..

41

глупака

преди 13 години

Я остави тези индекси настрани. Кой е осъден у нас за корупция ? Някой може ли да каже тук, кой и кога е осъден у нас за корупция ?

40

фдд

преди 13 години

От дарик:България стартира с един доста нисък индекс, през 1998 година за първи път се появява в тази класация. Тогава индексът на държавата ни е 2,9, който успява да достигне през 2004 година до своето най-високо ниво - 4,1. Тази година може да се каже на първо място, че България има по-ниски стойности на индекса в сравнение с останалите държави членки на ЕС. Индексът на България тази година е 3,6".

39

зайченце

преди 13 години

Кой е осъден за корупция у нас ? Не мога да си спомня !? А вие ?

38

Анонимен

преди 13 години

Ех, гадна работа! При тези темпове ще ни трябват цели 13 години за да изпреварим Сомалия (и то ако тя не се "развива"). Какво правим ... драги управляващи?

37

Анонимен

преди 13 години

Има ли в БГ осъдени за КОРУПЦИЯ _? ТВ герой Петров от серията Октопод ?

36

Mitko

преди 13 години

V top 10 po korupcia mi se chini che sme, nekoi pak burshe zadnici na bg politicite.

35

Анонимен

преди 13 години

да им кажем на герберитенай-корумпираните имат оценка 0най некорумпираните имат оценка 10при станишев е било 3,8при бойко е 3,6няма какво повече да коментираме. бойко дойде, уволни корумпираните и назначи още по-корумпираните....казват го `нашите евроатлантически партньори`, в чийто приказки тиквата се кълне

34

Темелко Аспарухов

преди 13 години

Ееееееееееееееее....Ц.... Не може ли поне в едно нещо да сме първи в света....

33

К.ИРЕЧЕК-1881г.

преди 13 години

Що е то българина. - КРАДЛИВ, ЛЪЖЛИВ, ПИЯНЛИВ И ЕБЛИВ