195

Пламен

преди 13 години

точно с такъв, като мен си нямал работа явно, полицаите на които съм попадал се САМОРЕСПЕКТИРАТ от хора с големи и скъпи коли, дори ми пожелават приятен ден !Ако желаеш кажи къде да дойда да направя нарушение :)

194

123

преди 13 години

Как ги обработваш като им искаш пари,с шутове или не даи боже си за смях на ционерите като работиш по правилата не вземаш рушвети

193

полицай

преди 13 години

Тез ги приказвай на баба си.В нета е лесно да се перчиш,кола на лизинг,те ченгетата прости и т.н.Такива като тебе всеки ден ги обработвам на пътя както си го пише по дебелите книги.После пищите в нета анонимно разбира се.Но не разбирате,че колкото и да ни псувате прецаканите сте си вие.

192

не бе

преди 13 години

ТОВА Е РОДАТА КОЯТО НАМАЗВА !!!!!!!!

191

is-f

преди 13 години

ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, ОТИДЕТЕ НА ПРОТЕСТА И ИМ КАЖЕТЕ КАТО ПИЧ, КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СИ ХОДИ, ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ !!!

190

така де

преди 13 години

Откъде, на къде ще имат право родителите им да ходят на почивка, почти без пари!!!!!!!!!А моите мама и тате да не би да не са работили за тая проклета държава а???!!! Или пък детето ми не е заслужило??????????КОЙ ГИ плаща?????????????????

189

***

преди 13 години

Щяха да се усетят ако знаят какво пише а те не знаят защото са неграмотни и не са нарисувани банкноти за да ги видят

188

Пламен

преди 13 години

допълнение към коментар 190:Оказа се че ме спират за проверка за гражданска отговорност, няма такъв цирк. Колата ми е нова и лизингова пазя всички документи, после забелязах че съм им показал документа за 2009 година , въобще не се усетиха.

187

перко

преди 13 години

Поне да можеха да ядьт понички като американските полицаи. Ама къде толкова акъл. Тя поничката е кръгла. Знаеш ли от кой край да я захапеш .... Току виж си попаднал на инспектората за неправилно отношение към поничката.По добре да висят по бензиностанциите и да чакат персонала да ги почерпи с кафе докато дават Стъклен дом или някой турски сериал

186

загрижен

преди 13 години

Алоооооо протеста ви е от 12 закъсняхте кои щее там пак жените и децата ви ли.Не разбрахте ли с *** си кратуни НИКОИ НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ ОСВЕН ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ОБЛАГИ ОТ ВАС-***,дилъри,престъпници

185

Анонимен

преди 13 години

Еми има значение :) Те така си питат всички. Комуникативни са :))))

184

Nobody

преди 13 години

Не е определяне на тарифната ставка, ти да не си помисли нещо?

183

питащ

преди 13 години

айде сега Жените ви половината имат БИЗНЕС с служебните си коли ходите на срещи навсякъде дори си возите децата и като стане нещо -АМА НЯМАМЕ ПАРИ ЗА БЕНЗИН;)))) Полиция има в ГЕРМАНИЯ тука е МИЛИЦИЯ съставена от ПОЛУ-ГРАМОТНИ тутманици

182

Пламен

преди 13 години

Вчера ме спират във Варна, и първият въпрос към мен беше "Какво работиш" ?Нека някой ми обясни какво значение има, какво работя ?

181

Анонимен

преди 13 години

Ами плащай си подкупите и си гледай кефа тогава!Докато има плащащи като тебе, ще има и искащи катаджии, митничари, съдии, данъчни и т.н.!

180

питащ

преди 13 години

другари МИЛИЦИОНЕРИ когато биеха МИНЬОРИТЕ и ги пребиваха защо така не бяхте настроени да искате!???ДАНО ВИ СПРЪТ ВСИЧКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРИДОБИВКИ И ДАНО ПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ НЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА БЪБРЕЦИ........ ПРЕСТЪПНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ

179

Nobody

преди 13 години

182, браво, бе, готин! Да съобщя на нокорр.незнамквоси.И какво да очаквам, да го накажат за "разговорен" въпрос??? Те ги ловят в издънка и си затварят очите, ти си се размечтал....

178

***

преди 13 години

Тука са само ционери зашото за никои не са мили освен за престъпниците

177

питащ

преди 13 години

5 ченгета въртели бизнеса на Баретата с дрога и фалшиви пари...ИНТЕРЕСНИ новини има в интернет ...тия дали и те няма да искат още ПАРИ ЗА МИЛИЦИЯТА:))))

176

Анонимен

преди 13 години

"...въпроса "ко ша праим ся?" му казах, че ще пишем"А ти що не го натопи, тва гадно катаджийче?Само не се обяснявай, че не знаеш за инспекторат и вътрешна сигурност в МВР!И не казвай, че не си чувал за nocorr.mvr.bg - от доста години е активен и всеки може да пише какъвто си иска сигнал за корупция там.