106

Che Го Вадя

преди 13 години

Предполагам... отзад ;))

105

Анонимен

преди 13 години

къде заплата 500 лв - днес в София за квалифициран труд от голяма фирма инвеститор в Бг ми беше предложена заплата 300 лева / месечно

104

Яворов

преди 13 години

До МинаМала ми Мина,Ти пак се радвай, че във салама има и соя.Щото в тая дълбока криза и с Миро начело -от догодина хайванчета няма.И още по-лошо - ще ядеш от моя.Твой Я.

103

Анонимен

преди 13 години

Поредния съпунен мехур с марката "ГЕРБ".До каквото се докоснат на пепел става!

102

Анонимен

преди 13 години

абе дърпай шалтера на тази държава, министърче.. Хората си нямат идея как ще си патят тока този месец, ти си седнал да ми правиш салами "Стара планина".. Още ли неразбрахте за какво става въпрос в България? Сложи един анцунг *** в някой западнал град като Бургас със 500 лв. средна заплата, която стига само да си платиш тока, водата, тел. интернета и малко нездравословна храна, пий по една бира с местните и виж, че управляваш страна от третия свят , ама във ЕС.

101

Анонимен

преди 13 години

соята сигурно е много вредна за кучите и свинските търбуси,та така я заклеймяват

100

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

То и жена ми беше почти........девствена като се взехме!

99

Анонимен

преди 13 години

У нас всичко се прави само с една единствена цел-някои да печели пари.Обикновенният гражданин или потребител винаги е бил заливан с противоречива информация и никога в негова полза.Винаги нещо се оказва уж така уж иначе,ама дето се вика не съвсем.Истината никога не е важна,важното е големите играчи да си нанасят удари а гражданите-кучета ги яли.

98

dp

преди 13 години

Ами няма соя, е, има де, ама малко. Колко малко бе? Ами малко, малко.Българска му ***.А балъците, дето купуват по-скъпи **същите** *** с друг етикет сане по-малко виновни за тоталната *** навсякъде (да си *** е поведение, не етнос).Беше 100% очевидно от самото начало за каква измама става дума, аман от ***.

97

Парите играят

преди 13 години

Мирише ми на парички под масата :)

96

ДС Е МАФИЯ

преди 13 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗАМ. ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕ , БИВШ СЛУЖИТЕ НА ДС ( естествено в нарушение на устава на ГЕРБ ) , ЗАЕДНО С НЕГОВ БИВШ КОЛЕГА , ПО НАСТОЯЩЕМ АДВОКАТ НА УЛ. ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ - 2/2 - ПЕРНИК , БЪЛГАРИТЕ ОТНОВО БЯХА НАПРАВЕНИ НА МАЙМУНИ . ДЕСАРЯТ , КОЙТО УСПЯ ДА ВЛЕЗЕ В ОБЛАСТНАТА УПРАВА ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА ОБАЧЕ БЪРКА БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ С ПЕРНИШКАТА И НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ БОЙКО БОРИСОВ НЯМА ДА СИ СПОМНИ ЗАЩО ГО Е УВОЛНИЛ КАТО Н-К В МВР -ПК ?

95

до 54

преди 13 години

Чест в наш министър-това носили пари,не.Следователно нямат!

94

мелодия

преди 13 години

*-----имало---малко соя---* ------Е малко,малко,колко да е малко- със сигурност не е толкова малко

93

do 92

преди 13 години

глупости пишеш!аз съм бил свидетел акк се прави лютеница,процеса е абсолютно автоматизиран,няма никаква човешка намеса в негонакрая на конвеера единствено има хора,които да подреждат бурканчетата,това евсичко останало се прави от машини и процеса е много чист

92

Анонимен

преди 13 години

Министъра трябва да си заслужи парите за консултантските услуги които дава на "Бела".Иначе току виж някой си помисли че разчиства пътя на конкурентни фирми.Не няма такова нещо човека дава консултации.

91

до 77

преди 13 години

Ами ти така си писал:"Аз съм бил във почти всички цехове на производителите на колбаси- всички са еднакви, по цял свят е така-като видиш как се правят повечето продукти ще ти се отще да ги ядеш-това е с колбасите и с лютеницата и с кетчупа и със безалкохолните...масово производство,какво да се прави!""като видиш как се правят повечето продукти ще ти се отще да ги ядеш"

90

Dedo Ivan

преди 13 години

Пробите сами по себе си не могат да бъдат коректни или не. Те са си проби,взети по определен,регламентиран начин. Друг е въпроса за коректността на анализа на пробите, който включва методика и квалификация на извършващия анализа. В случая БГ лабораторията цитира използването на ASTM стандарт за анализ, в който няма и грам пропуск!

89

Папо

преди 13 години

Червените *** получиха хронична диария от юли миналата година.Така им се пада!

88

то бива ама

преди 13 години

Тоя ВН заедно с ЦЦ , СД и ББ са квадрата на тъпоумието в БГ!

87

.

преди 13 години

КОТКАТА И КУЧЕТО КАТО НЕ ГИ ЯДАТ-КАПРИЗНИ ЖИВОТНИ СА,АМА И ТЪЩАТА ВЕЧЕ АКО НЕ ГО ЯДЕ............И АЗ НЕ ГО ПИПАМ ТО Е ЯСНО ...........ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХА