367

nexusss

преди 13 години

Леле той бил синдикалист......Ах душко крадливааааа. Къде се губихте последните 14-15 години бе аааааа??? От скоро започнаха да ви споменават отново, и пак почнахте да отчитате дейност а? Вие синдикатите в бг-то сте едни непотребни ***, дето трябва да се освободим от вас! Бас ловя че сега си в синдикалния офис и пишеш ли пишеш тука а заплатката си върви ли върви.....Да живее членския внос нали?

366

Кан Крум

преди 13 години

ТОВА ОБАЧЕ НЕ ПРЕЧИ ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ.НАЛИ.

365

Кан Крум

преди 13 години

Защо турчин като тебе се причислява към българската нация???Ти си турчин за бога.Причисли се към турската си нация и си трай.Не обиждай българския народ,защото с нищо не си допринесъл за неговия преусперитет.АНАДЪМНО АНАДОЛЧЕ

364

СС

преди 13 години

БОЛЕН СИДЕРОВ Е НЕВМЕНЯЕМ!!!ТАКЪВ КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ Е!

363

Анонимен

преди 13 години

Тук е границата м/у религиите. Каквото и да се говори, ние ще обираме пешкира на ЕС.

362

nexusss

преди 13 години

Ходил си ти.....на майната си! И там си остани промит мозък с тебе. Никъде не си ходил, и кво се учудваш че джамиите завили.....тва е друга религия бе ***, толкова ли си елементарен? Аман от плиткоумни *** като тебе и останалите "патриоти" като тебе. *** за зеле не става от вас. Бачкате за 200 евро на месец и имате самочуствие на велика нация. Българите сме не велика а жалка нация, щото великите нации не позволяват да ги унищожават!!!

361

Amenhotep

преди 13 години

Преди да задаваш *** въпроси, вземи да попрочетеш нещо.

360

1492

преди 13 години

Ще бомбардират Европа с нова голяма маса необразовани не подлежащи на интеграция ислямисти мечтаещи за световен халифат.Прочети Тило Сарацин.

359

Говедарин

преди 13 години

Има да гледат ЕС пискюлите, ама през крив макарон... :D :D :D

358

Анонимен

преди 13 години

Не, просто ще проговориш на турски.

357

Голфарата

преди 13 години

абе да ви го на...кам на европейския съюз, ние като сме там какво се промени аааййй стир от тука

356

Кан Крум

преди 13 години

Не грешиш професията ми допреди 5 години го наложи.Бях на международна конференция на синдикалниде дейци.Турските синдикати бяха представени от Тюрк-иш.(един от големите турски синдикати).

355

Рънърса

преди 13 години

и какво ще стане Турция като влезе в ЕС? ще бомбардират България или ще обявят война на целия свят?

354

1492

преди 13 години

Представи си ходил съм,но не само в скъпите за тях с"високия стандарт" евтини за нас курорти.Представи си, чудна работа ,следя редовно новини,за разлика от тебе .Та какво точно съм пропуснал?

353

ппахахахаха

преди 13 години

та защото ние живеем като в монако

352

Amenhotep

преди 13 години

Ходил съм ... от начало Истамбул ми изгрлеждаше почти като европейски град ... до момента в който всички джамии зареваха на умряло ... По-късно слезнах и до провинцията ... е бях чел книжки за 15-16-ти век и имах представа какво е било тогава, ама там каква дивотия и мизерия видях просто 15-16-ти век ми се сториха на светлинни години пред тия дупки.

351

хахаха

преди 13 години

значи не си ходил!!!

350

Българанчо-ивайло

преди 13 години

Глупаците ви се връзват на този рефередум.Разни партиики роднински за да ги забележят наливат масло.Да си плащат тези средсва за реферндума.Кооолко са велики.Аз съм за ТР да е в ЕС.И повечето българи.Българин не е равносилно да мразиш.*** мразещи всичко >>>скриите се да не ви берем срамът.Прав е Бойко

349

Кан Крум

преди 13 години

За какво съм зле информиран турчино.

348

Кан Крум

преди 13 години

Да ходил съм.Имат само един Инстамбул и нищо друго.А междудругото там нямат навика да издават касова бележка и много не обичат чужденците.Особено ако са славяно говорящи.