205

До 206

преди 13 години

Не ставам за *** прав си/Никога ляв!!/,макар и да си седнал на любимия си вибратор пред компютъра.Това е патология човече,да изпитваш оргазъм пишейки щуротии по форумите,защитавайки -незащитимото,въртейки дебел *** за по -голям ефект.Интересно ми е как след всяко мнение,изписваш по някоя обидна щуротия и след това треперейки от сладострас си казваш ,че това е за последно и вече няма да бъдеш П Е Д Е.........С.

204

До 200

преди 13 години

Ти да не си чистача на президентството,който след работно време пише щуротии по някой останал включен компютър.Как ли те назначиха там?Явно с начина на нежното връзване на връзки на обувки,в стойка "Г",поклащайки нежно Дебели задни части.Какво ли не правят простаците за пари.????????????.........

203

Анонимен

преди 13 години

Па ти и за "***" не ставаш! С тези развалени зъби, лош дъх ставаш само за "гълтач" след ***:)

202

Кьосеибишев

преди 13 години

На Костов могат да се редят да му правят само "***" тези НОВИТЕ "политици",а след това да се дупят на Меет Дооан!!!!!!!!!!!!!!Това тази страна днес наречена Гербария.

201

ДО #195

преди 13 години

Дежурен ***... Дoкaзaнo!

200

Анонимен

преди 13 години

Само не можах да разбера защо гласувахте за премиер, който е по-*** от повечето си гласоподаватели?

199

Анонимен

преди 13 години

Нищо не казваш за храненето на журналистите от Надето, за продажби по 1 лв, за продажби за 150000 на едни еврейчета и т.н. и т.н. и накрая за пълното мълчание на неразбрания гении:)))))))))))))))))))

198

FOX

преди 13 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС

197

Анонимен

преди 13 години

Умния ако не беше п резидента да не позволи по-висок изборен праг,както бяха решили БСП, сега щеше да е история:))))))))))))))))Комично! Първанката го спаси него и М.Димитров:)Но на следващите избори е пътник:) Съвсем му лъсна д-то:)))

196

Анонимен

преди 13 години

ТЕ СЕ ОБИЧАТ!

195

Васо

преди 13 години

Костов е умен, в това няма съмнение, а други неща за него не се доказаха. Тоя обаче дето се е олензил до него на снимката, какъв е, от къде се пръкна, какъв трудов стаж има, и по какво е специалист извън политическото блато. Май е на Костов сянката, дето той сам си я създаде, за да не го обвинят, че се мисли за Краля Слънце.

194

Спонги

преди 13 години

Санта семплисита. Цялятя мизерия започна от Луканов. НАРОЧНО. Виденов съсипа държавата, а Костов я изправи. Корупцията беше още през социализЪма. За телефон, за кола, за апартамент. Уточнявам за телефон 100-150 лв без ред, за апартамент до 15 000, а за кола само 7-8 000 лв. Стига ченгеджийска пропаганда. Ясно е, че милиционерската партия си отива. Наакахте се ченгенца.

193

Анонимен

преди 13 години

Факт.. И причина за много случки последните години - царе, придворни, ченгета... Така и нищо свястно не се роди

192

Анонимен

преди 13 години

На следващите избори Мавъра трябва да се коалира със бсп,дпс,сдс,ндсв и др. за да влезе в Парламента сега му се размина за малко да го изхвърлим завинаги.

191

Анонимен

преди 13 години

Е щом се водим от омраза за каквото и да е и срещу когото и да е, то значи и избора ще ни бъде винаги грешен:)

190

Анонимен

преди 13 години

190, не се наемам да кажа... Верно е, че стана мазало със заводите, ама се замислям можеха ли изобщо да бъдат спасени, всички знаем какво се случваше там. Преди приватизацията крадяха работниците. После проватизацията, крадяха босовете. А честно казано, сините са единствените, в чийто приказки намирам някаква логика. Ама, не разбирай, че съм им избирател. Просто мразя БКП и БСП - оттам тръгва всичко.

189

Анонимен

преди 13 години

ПРАВ СИ АМА ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА ВАС

188

девир

преди 13 години

Айде още малко да помислим: кой въведе корупционните практики в България- отг.: Костов; кой научи Доган да краде и да създава обръчи и кръгове- пак Костов; кой създаде кръга Олимп със Славчо- Костов. Извод: Костов е проклятието на България и неговия геноцид още броди из бедната ни рофдина

187

Анонимен

преди 13 години

188-Въпросът е дали мантрата "Костов - крадец" е истина:))))Помним ги тези времена:)))Съвременници сме:)

186

Васо

преди 13 години

До анонимен 180:Чети задълбочено човече, що се палиш така лесно.. Върни се към коментара ми и ще видиш че се обявявам и против другата крайност във втората му част.И аз съм против консултации за 2 милиона или по апартамент на година от една чиновническа заплата.