190

таню

преди 13 години

От синдикален лидер тоя стана най големия лобист в държаватаПак си прави некви тънки сметкаЖалко че навремето беше от първите десиденти

189

ММ

преди 13 години

Мутрата Тренчев пак заплашва!?ДЯНКОВ,НЕ ГО СЛУШАЙ,ТОЙ Е НА ИЗЖИВЯВАНЕ!нАРОДА Е ЗАД ВАС!

188

maiorski

преди 13 години

Не мога да вярвам на Тренчев защото:1) 8 години не му се чъ гласа...докато БСП-то бе на власт с ДПС2) Дърт кадър на комунистите е ...това се знае3) до сега не е организирал нито една акция да защити членовете на профсъюза....4) Освен " не съм съгласен с.." от него друго не се чува...той няма до сега нито една креативна мислъл или действие

187

ЧЕ ГЕВАРА

преди 13 години

ЛЕСНО КАТО ДЕТСКА ИГРА. ВДИГАШ ВЪЗРАСТА. ПРИХОДИ ОТ БЪДЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ МНОГО, А ПЕНСИОНЕРИ-НИКАКВИ! МАНГИЗИ ЗА КРАДЕНЕ ДАЛ ГОСПОД! ТОВА Е ПЕНСИОННАТА "РЕФОРМА"

186

_+

преди 13 години

Истинските мъже трябва да имат доблестта да признаят грешката си! Бойко, смени го най-накрая Дянков!!!!!!!

185

Анонимен

преди 13 години

Обаче изпапка фискалния резерв и сега се е вгледал в резерва на здравната каса.Като изхарчи и него ще видиш колко е "свестен", но си мисля ,че ще е вече късно!

184

др

преди 13 години

Да ти кажа, аз повече вярвам на Тренчев, отколкото на лъжливия ни министър.

183

Анонимен

преди 13 години

а с какво ще ги гледаме тези деца, майче? Ще разчитеме на помощи като братята роми ли?

182

norm

преди 13 години

Гласувал ли е някой за профсъюз,членовете на който са един файтон,че да си предава лидерът им такава важност.

181

213

преди 13 години

Дянков отдавна е изперкал, но хич не ми дреме за него! Лошото е, че някой *** го пусна съвсем да ни "дооправи" държавата!

180

Анонимен

преди 13 години

Този Тренчев почна много да ме дразни

179

бс

преди 13 години

ами той такав си беше ощте от самото начало само изперкан.

178

Симо

преди 13 години

Дянков е най-свестния министър в това правителствоизненадващо успешно се бори с кризата, не вдигна ДДС, не взима външни заеми, както правят Гърция, Румъния и др.колкото и да го плюете сега, след време ще бъде оценен високо

177

Питащ

преди 13 години

До Владислав:Абе момче на теб икономиката да не ти я разиснявал Мартинчо Димитров? Съжденията ти клонят към химерата,че ако НЯМА данъци всички ще ги ПЛАЩАТ,Я по -сериозно!Ако си от кандидат емигрантите ще стигнеш до пиколо.

176

Анонимен

преди 13 години

А как да раждаме деца,за да се мъчат като нас,да не знаят ще има ли с какво да живеят?Демографска криза не се бори с увеличаване данъците ,как да родя още едно дете,като парите за него ми ги изяжда държавата?Но тия отгоре искат да оглозгат докрай българския народ,защо не вкарат парите да работят,ето нашите пари през ЧЕЗ отиват за чешките пенсионери,но те продадоха всичко и сега им остава само да изцеждат оизтънелия и без това джоб на народа

175

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** Български капитализъм си излезе чиста кражба и демагогия. Всички управници взети заедно са една помийна сбирщина.

174

Хер Капитен

преди 13 години

В нашата най нова история не сме имали по слабо правителство и толкова некомпетентен министър председател!!Няма спор,че всеки вкл. и Борисов имат огромно желание да сложат ред,но първо няма предпоставки,второ няма визия как да стане това и трето зависим е от миналото си!България си отива бавно,явно е дошло време една от най старите държави в Европа да се заличи!Жалко,че сме съвременници на този процес,който доказва,че ние сме сбърканите!Не може пожарникар и полицаи да оправят държавата хорица!!

173

Анонимен

преди 13 години

АКО ЩЕ И 6 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ ДА СА ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е ВНЕСЪЛ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ЩЕ ВЗЕМЕ АКО ЩЕ И НА 50 ДА СЕ ПЕНСИОНИРА ТАКА ЧЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ????

172

Владислав

преди 13 години

Всъщност, това ми прилича на голям цирк...то е ясно че ако се вдигнат осигуровките - кофти - обаче трябва да вземат пари от редовните платци... и какво правят - единия иска 1,5 % - другия иска 3 % - карат се по телевизията и накрая се споразумяват на около 2 % и всеки си е защитил позицията а пък бизнеса и служителите си остават само с безплатния цирк по медиите....Не благодаря!

171

Петър Любов Делчев

преди 13 години

А КАКВО Е, АКО НЕ ДЕМОГРАФСКА КРИЗА, КОГАТО СЕ РАЖДАТ 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО ДЕЦА, ОТКОЛКОТО УМИРАТ, А ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО ОТ РОДЕНИТЕ СА БЪЛГАРЧЕТА И КОЛКО ОТ ТЯХ ОСТАВАТ В БЪЛГАРИЯ ДО 30-ТАТА СИ ГОДИНА ?А КАКВО Е ДА ИМАШ 2.5 МЛН ПЕНСИОНЕРИ С ТЕНДЕНЦИЯ ДА СТАНАТ 3 МЛН ПРИ 6-7 МЛН НАСЕЛЕНИЕ ?ТИ ДА НЕ ЖИВЕЕШ НА ЛУНАТА ИЛИ ПОКРАЙ ТЕБЕ САМО БЕБЕТА ИМА, А БАБИТЕ СА В МОЯТА МАХАЛА ???