55

siko

преди 13 години

нека заплатататми да стане 4 5 хиляди и всички ще караме нови коли,но до тогава ще си карам 16 годишното ауди

54

Анонимен

преди 13 години

Най големия замърсител са тролеите. Тях трябва да спрат първо!

53

Кандидат-министър

преди 13 години

Не е редно да се дели вносът на автомобили на нови/стари, а на база замърсяването, което причиняват. Смешно е да изискваш собственик на автомобил с огромен двигател да заплаща по-ниска такса, само защото колата му е с една година по-нова.

52

До 46

преди 13 години

Линия 88 допреди половин година бе с такива.

51

Анонимен

преди 13 години

Каква нова кола, ти добре ли си? Хората са масово с заплати по 300-400 лева, за какви нови коли можем да говорим.

50

Анонимен

преди 13 години

Вдигнете заплатите и пенсиите!

49

Деян

преди 13 години

Боже, прости им!? Акция пушек. Няма ли някой разумен човек в тази държава да спре безумния 'нов внос' на каруци? Много е просто да се спре. Данъка на 10 годишна кола и нагоре да е над 200 лв, а за нова кола 20-30. Мнозинството от българите ще си позволят да карат нови коли, не както е сега. За нова кола плащам 350лв данък за 1,6 литров двигател и какво от това, че имам работещ катализатор? презумпцията имаш пари за нова кола имаш пари да плащаш висок данък е грешна от поне 10 години. Акция пушек

48

Анонимен

преди 13 години

За съжаление има! Пробвай автобусна линия 88 в София ;)

47

СКГТ

преди 13 години

Е те ся си *** мамата!

46

Анонимен

преди 13 години

кога последно си виждал червено икарусче по улици пък ти бе, тия автобуси са извадени от движение от 5 и повече години.

45

драйвър

преди 13 години

Ми ще ходиш пеша, като нямаш пари, колега. А шофьорът не товарен автомобил няма да е виновен изобщо, ако камионът не е изряден. Наказанието отива за собственика на ППС-то

44

ssssssss

преди 13 години

адмираций за 37- напълно вярно

43

Даааа

преди 13 години

Аз пък мисля че всичко си трябва и кожен салон и клатроник и АБС и 4х4 и АВТОМАТИК и къща като в Боана с басейн и обзавеждане по последна мода и т.н. и т.н.

42

Анонимен

преди 13 години

Иска ми се измерванията да започнат с червените икарусчета на градския транспорт ... наистина ще се развам, да бъдат проверени и най-накрая да се докаже, че са опасни както и за пътниците, така и за пешеходците!

41

ТЕЦ-а

преди 13 години

Всичко, което пуши е за скрап! И колите, и пушачите!

40

Varnenec

преди 13 години

***, да започнат проверки на качеството на горивата по бензиностанциите. От там да започнат! Защото ни пробутват л..на. А иначе повече от половината автобуси на ГРАДСКИ транспорт във Варна са направо за бракуване!

39

деко

преди 13 години

а, къде са пунктовете за год. прегледи- при положение че е минала дадена кола такъв, и в тази акция попадне возило с вредни емисий над допустимото- търсете пункта за год. преглед и отнемайте лиценза

38

Анонимен

преди 13 години

Всеки селяни си реже катализатора и се прави на тарикат с гърне от 20 лв. Сега всички *** без катализатори трябва да ги спрат от движение.

37

Анонимен

преди 13 години

Освен акция "пушек" трябва да има и акция "Шум" , защот е пълно с *** с мощни мотори със разни спортни гърнета и разни "Гоуф"маниаци със спортни филтри и резонатори които като минат по улицата вдигат сигорно 200 децибела. Според мен органите на КАТ трябва да имат такива портативни устройства, които да мерят колко децибела е шума вдиган от подобни ***!

36

oshishii

преди 13 години

Първо трябва да почнат с автобусите и камионите..Иначе до някои *** по-долу:Аз карам хубава кола (не е от типа на мерцедес или бмв), но е не по-малко хубава, и не мисля, че съм *** за това, че искам колата ми да ми носи удоволствие. Аз пък не съм си я взел за работа. А за кеф. Айде отзадеее..!