128

shaokahn1

преди 13 години

до 131-АТАКА не подкрепя безрезервно ГЕРБ,както виждаш когато има несъгласие за нещо,АТАКА дава червена светлина на правителството,както беше и за посрещането на Реджеб Ердоган.Аз имам пред себе си бюлетината на АТАКА от изборите 2009-и АТАКА се бори за всичко написано там.Но за да го постигне,АТАКА в някои отношения подкрепя ГЕРБ.Но що се отнася до националата политика,АТАКА не е отстъпила от своите принципи,разберете че АТАКА НЕ Е ГЕРБ

127

Дедо Гаджа

преди 13 години

Браво! Референдумът е велика сила и легитимна част от демокрацията. Още от днес можем да преценим безпогрешно, че отговорът ще е "Не на Турция в ЕС".

126

ХА,ХА,ХА,.....

преди 13 години

АТАКА,безрезервно подкрепя ГЕРБ!АМИ ТЕ СА СИ ОТ ЕДНА ЧЕНГЕДЖИЙСКА ПАРТИЯ, КРЕПЯЩА ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКОТО СТАТУКВО В БЪЛГАРИЯ!БОЙКО ЩЕ НАПРАВИ РЕФОРМИ --КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ НА ЦАРО!ДА Е ВКАРАЛ НЯКОГО В ПАНДЕЛАТА ,ДО СЕГА??!ПРИКАЗКИ И .....ВЪЗДУХ ,ПОД НАЛЯГАНЕ ЗА НАИВНИЦИ!НЕЩАСТНИЦИ, СА БЪЛГАРИТЕ!АМА ПЪЛНИ.....!

125

Анонимен

преди 13 години

Не е важното да стига до управление, а важното е да го играе буфер между ДПС,БСП и властта. Това ми е мисълта. Тя АТАКА и сега е в същата роля,ако не си забелязал.И Волен много ясно каза,че ако искаше да е във властта, да имаше поне един министър от партията му. Само че няма и не е настоявал пред Борисов за такъв.Той си го каза много точно преди година и нещо:Нашата роля е безрезервна подкрепа към правителството на ГЕРБ. Толкова.

124

гого

преди 13 години

Волен наистина е болен. С трици маймуни ще хваща.

123

125

преди 13 години

Не само ти, а много други направиха същата глупост - да гласуват за Гоце, пред алтернативата този психопат от снимката да вземе случайно да спечели. Е аз пък отидох за гъби, защото някак в случая нямаше как да избера по-малкото зло - те и двете са си огромни.

122

122

преди 13 години

Няма да видиш читав кандидат :). От политиката в БГ свестните избягаха отдавна отвратени от действителността и разните сценарии, за да останат в политиката само отвратителните. Ако не друг с Тиквата съм съгласен в едно изказване - политиката в БГ е едно голямо ***, но обвито в целофан. Това май е едно, ако не единственото умно нещо, което е казал за 10 г.

121

Анонимен

преди 13 години

И аз направих компромис с цвета на бюлетинката и гласувах за Гоце навремето и това се оказа най-голямата ми грешка в живота.

120

Анонимен

преди 13 години

Същината на този (и всеки друг) референдум не е дали трябва да подкрепим турското членство в ЕС или не, а дали българските граждани могат да определят държавната политика (в случая външна). В този си смисъл, аз го подкрепям, не защото има някаква вероятност Турция да влезне в ЕС, а заради това че показава наличие на зародиш на ангажирано гражданско общество.

119

Колт - 119

преди 13 години

Знаеш ли колко ми дреме дали някакви маргинали ще вземат 3 или 7% :). Важното е лапите им да са възможно най-далеч от властта. Хубавото е, че докато БГ е член на ЕС Атака ще си остане една маргинална организациика, която може и да гризне нещо от кокала, но по никакъв начин няма да стигне до управление :)

118

Обама Бен Ладен

преди 13 години

За Гоце, ясно! А иначе, нито за пудела нито за стопанина му мисля да гласувам! Видяхме ги, пълни въздухари са! Само мрънкане и нищо-не-вършене година и половина вече! Ама пък твърдо, и Болен не става за тази работа! Така че, надявам се, някой читав кандидат да изкарат до тогава! Пък ако няма такъв...няма да гласувам! Все се надявам обаче, че поне един свестен ще има! Освен това, все пак това са мажоритарни избори, може да се направи компромис с цвета на бюлетината, ако кандидата си заслужва!

117

DO TRAKIYSKIYA

преди 13 години

CHTE VZEMACH OT TRAKIYSKITE IMOTI DVE3 YAYTSA I EDNA KRASTAVICHKA OT GLAVATA RYAZANA.

116

118

преди 13 години

Айде стига говори глупости. Какво и е готово на Турция като икономика? Това, че имат висок БВП изобщо не е критерий. Турция е поне на 100 г. от готовност за влизане в ЕС.

115

Анонимен

преди 13 години

Приятелче, ще има изненадка за теб, като на следващите избори АТАКА пак събере 7-8 %.Само не забравяй тогава да си избършеш лигите потекли от зяпналата ти от изненада устичка.

114

до95

преди 13 години

Те и другите граници са близо..... Пак прочети какво ти казах - че Турция в момента е по готова за ЕС като икономика и правосъдие от колкото ние през 2007.

113

Колт

преди 13 години

Айде стига вече евтин ПР! Тоя видя, че партийката му се е свила до по-малко от 2% и почна с популизма. Ква Турция в ЕС го гони? Те още политическите критерии не са покрили, камо ли останалото. А и не виждам нищо лошо в това Турция да стане член на ЕС, но единствено и само ако покрие всички критерии и отговаря напълно на изискванията за държава-член на ЕС. Друг е въпросът това изобщо възможно ли е и кога би станало.

112

Ломски

преди 13 години

точно там е проблема, че Турция е прекалено бедна, изостанала и огромна за ЕС.Турция би поглъщала огромни суми от ЕС и това е един от главните поводите германците да са против.Турция е залък който ЕС няма да може да преглътне и на този етап приемането на Турция ще доведе неминуемо до разпадане на ЕС, което би било пагубно за всички страни от ЕС. Турция може да бъде приета само като донор ... до там обаче има дълъг път.

111

Анонимен

преди 13 години

Гоце вече е АУТ. А Ако Пудела е Големият кандидат за Президент,то ще бъде много жалко.Виждаме го този физкултурник как се ежи и бие в гърдите,че е гепал шефа на Октопода,а сега е наврян в на майка си у.....И за този ли да гласува бг народа?Ти за Пудела ли ще гласуваш?

110

Клара

преди 13 години

Защо не направат референдум за изземване имотите и парите на червената мафия, но не им стиска. ***.

109

ATAKA

преди 13 години

Всички които плюят Волен са турци и ***. ВОЛЕН СИДЕРОВ -ПРЕЗИДЕНТ!!!