168

Анонимен

преди 13 години

да бе да... ти вЕрваш ли си?

167

Анонимен

преди 13 години

Може и да го радва, де да знам, то тия 150000 са горе долу заетите в строителството ***... Ама след като в един момент от банките спряха да им отпускат заеми, тия същите се оказват съкратени. което пък е коз в ръцете на комунчетата... Навсякъде, ако си кадърен и се приспосояваш към моментното търсене си намираш работа. Това е принципа на пазарната икономика. Ама ако цял живот си бил печати на едно бюро... сори, ама не вършиш работа! Преквалифицирай се!

166

до 217 - Реалноста

преди 13 години

Иезуизмът не е помогнал на никого до момента.Има много съществена разлика между откривам 150 000 работни места и не съкращавам 150 000 работни места. Той и няма къде да ги закрие вече освен в здравният сектор, където не са правени никакви щатни съкращения до момента.

165

ЙГФИК

преди 13 години

КООПЕРАТОРА СЪС ЗАПРЕТНАТИТЕ РЪКАВИ КАТО СЕЛСКИ ТАРИКАТ ЩЕ ГО СГАЗИ ТРАКТОР...

164

Анонимен

преди 13 години

"А замисли ли се, ако СтаниГей беше на власт, какво щеше да е? "Нямаше да има криза, хаос и безумия.

163

do 202 anonimer

преди 13 години

Айде - честито на Боко! Вече е доктор хонорис кауза на П.У.Т.К.А(Пернишкия университет по телекомуникации, компютри и архитектура....)

162

до тото - Реалноста

преди 13 години

За тази една година ни обещаха само дострояването на 4 магистрали за следващите 4 години. Нищо друго.Пари няма... Интелект няма... И нищо няма да цъфне и върже...Някой трябва все пак да го посади, образно казано.

161

Анонимен

преди 13 години

"Нали Борисов беше обещал да открият 150 000 работни места през 2010 година."Това, че не ги закри тия 150000 тая година не те ли радва?

160

Анонимен

преди 13 години

А замисли ли се, ако СтаниГей беше на власт, какво щеше да е?

159

Хамлет

преди 13 години

Защо ли си мисля, че добрият политик е и добър финансист?И след себе си оставя една цветуща държава без дългове.Дали след управлението на Борисов българия ще бъде цветуща държава без дългове? Едва ли.

158

тото

преди 13 години

Пич, то от 20 години ни обещават да се оправим , ти искаш за една всичко да цъфне и върже..

157

поипои

преди 13 години

До анонимник 205 и 206....Жалък си!

156

до Нина

преди 13 години

Нали Борисов беше обещал да открият 150 000 работни места през 2010 година.Дали пропуснах момента или са просто празни приказки.Обещания, обещания.

155

империалист

преди 13 години

С това непрекъснато противопостсвяне направо се затриваме.В А нглия на последните избори спечелиха консерваторите с малко.Точно след 3 дена направиха коалиция с либерал-демократите и имаха правителство което започна да работи.Мислите ли че някой ги обвини в предателство?С това вечно дребнотемие не сме за 21 век.

154

тото

преди 13 години

Ами отправи питането си към съответните компетентни органи, ако не стане, питай Господари на Ефира. Навсякъде има недоразумения. Важното е да се чистят и режат от корен, преди да са направили непоправимото.

153

Анонимен

преди 13 години

Ами Нинче, никой не иска да е безработен. Само че, реалноста е малко по друга. Имам познати, които като бесни се нахвърлиха да теглят заеми, и то при убийствени лихви, и то за глупости като телефони и лаптопи, и сега псуват че са ги съкратили. Кажи ми страна в Европа, подмината от Световната Икономическа Криза. Такава е реалноста. Както казват китайците,"да не дава господ да живееш в интересно време". Безработицата я има навсякъде, ама като ти дойде в къщи, тогава се сещаш за нея.

152

.!.

преди 13 години

Малък семеен бизнес,винарна.Жена му е икономист,но не може да разгадае мистерията.- Абе Гошо,документацията е изрядна,но 10 кила ракията ги няма, а в касата има само 1лев.Какво става тука?- Ракията съм я продал,и не съм взел нито стотинка от касата!- Я ми дъхни!- Хууууууу- Пил си!- Пил съм,*** не от наща,а от отсрещната винарна на Митака.Остави ни да си въртим бизнеса ***.- Как го въртите този бизнес?- С лева дето е в касата.Отивам при Митака,поръчвам си 1ракия, плащам си 1 лев,дава ми касова бележка и се прибирам на работното си място.Митака взема лева,идва при мен,поръчва си една ракия, плаща си,давам му касова бележка и се прибира на работното си място.После аз вземам лева,отивам при Митака,поръчвам си 1ракия,плащам си 1 лев,дава ми касова бележка и се прибирам на работното си място.Както виждаш,всички приходи и разходи са на лице.

151

до тото

преди 13 години

Малко отклонение от темата за всеобщото всенародно "дране" от години от хора, членове на БКП/БСП с прекрасни архаични червени книжки.А г-жа Карагьозова дали също не е член на БКП с невърната червена книжка?Или е само ДС научно-технически кадър.Предполагам, че е наясно и с магистралното строителство.

150

Нина

преди 13 години

Значи според политиката на Гейб, безработицата не е проблем от национално значение, а е личен такъв на безработните. Извинете, но вие *** ли сте? Закривате болници, за безработицата не ви пука..и т.н. и т.н.

149

Анонимен

преди 13 години

На първо питане, кой е тоя Арнолд... Да не би да е Ал. П.?