423

един от Осло

преди 13 години

Първо до 447 , това е проблема на България и на българския народ, пич, защото когато започнем да се взимаме на сериозно , тогава и не само Европа а и целия свят ще ни вземе на сериозно. Никой не е казал , че резулатът референдумът ще бъде за , важното е , че българския народ за първи път ще може да се произнесе конкретно по въпрос, който го засяга!Това е наше демократично право ! И престанете с тези грозни нападка един към друг, ние сме блъгари нека се уважаваме един друг дори в критиките си!

422

Анонимен

преди 13 години

#458 така е... но нали карата трчбва да трупа дивиденти , като гледам станал е гоов за коледа

421

371

преди 13 години

Тази гнусна свада /т.е. коментарите/са следсвие от насадената омраза от зародиш на българските деца срещу турското робство. България все живее с миналото вместо да си гледа сегашното още по-жестоко собствено робство и грабежи. Посетете панорамата в Одрин за "Славата" на нашата армия към турското мирно население когато градът е превзет за 3 дена след предаването на Шукри паша. Бите разбрали малко повече, че войните са едни и същи....

420

Komentator

преди 13 години

Estestveno, che referendum nqma da ima. Prosto, zashtoto rezulata shte e protiv Turciq. A narodnoto sybranie samo lizogyzci sybrani i shte podkrepqt Turciq, kyde shte hodqt.sorry ama dneska nqmam kirilica :)

419

Анонимен

преди 13 години

Референдума е пълна глупост и няма никакви реални аргументи, нито политически, мито икономически. Референдума се раздухва от чужди агенти на влияние и е време българското разузнаване да озапти руските шпиони в страната.

418

Анонимен

преди 13 години

Малките камъчета преобръщат колата...Време е Турция да го осъзнае и да си преразгледа политиката за намеса във вътрешните работи на България... малко ли пари им преливаме от европейските фондове чрез техни фирми ?...Ама като си подадеш пръстчето, те искат да ти отхапят ръката...

417

Анонимен

преди 13 години

prav si teo

416

edin

преди 13 години

E U ste moli Turzia da vleze v Evropa ot nas nisto ne zavisi njama smisal ot referendum

415

Тео

преди 13 години

Когато България направи първите си стъпки като свободна държава освободила се от комунизма,пръв помагач на България беше Турция.Турция без условно подкрепи приеманрто на България в НАТО.Турция като важен НАТО уЧАСТНИК МОЖЕШЕ ДА БЛОКИРА по редици въпроси приемането на Бхългария в НАТО.сЛЕДОВАТЕЛНО без да бъде приета в НАТО ,на България и щеше да бъде абсолютно невъзможно да бъде член на ЕС..А днес България забрави това и се занима със референдуми.Но не забравяте че, колелото се върти.

414

Анонимен

преди 13 години

KOI NI BRASNE ZA SLIVA

413

Анонимен

преди 13 години

te ste vljazat i bez nasia referendum

412

Анонимен

преди 13 години

az sam za kakvo ste kazete

411

auu

преди 13 години

i te sa hora - D A V L I Z A T

410

Анонимен

преди 13 години

да живее ес!

409

Анонимен

преди 13 години

хайде по два по три подписа давайте за против и направете една голяма добрина на Турция да не я приемат във ЕС.Виждаме kakвo e пoложeнитo държавите.kak беше преди kak e cлeд kaтo влязохa във ЕС.Хайде ocтанете със здраве.

408

Бля-бля

преди 13 години

Що ли се взимаме толкоз "НАСЕРИОЗНО"!!!!Жалки балкански въшки!!!Ние не можем да си върнем загубите от Гръцката стачка или от доматите по международните превозвачи,а сме тръгнали да определяме "присъединителната" политика на ЕС-И ТО ЧРЕЗ РЕФЕРЕДНУМ-харчейки собствени пари за това!Бе,то бива,човек да не си дава сметка ,че сме на Кънда в гъ...за и ,че никой не ни "брои за мангър",ама че сме толкоз "***"!!!!!Ей,ако РЕФЕРЕНДУМА се субсидира от ВМРО-ще гласувам два пъти,ама с държавни средства-НЕ!

407

Великия ибрикчия

преди 13 години

Гроб и ЗАсада са предатели ,оставки!Нараода им вярваше ,а те станаха турски ибрици.

406

Я!!!

преди 13 години

Никой не може да забрани на *** като Краси-дебелото и Волен -*** да се излагат като кифладжии!Прости та дрънкат!Тя Европа е отворила и уши и очи и крака и чака тези двамата СМЕХУРКОВЦИ,да и кажат "какво да прави с присъединяването на нови държави"!!"!*** съм,мамо,*** съм"-българска народна песен!!!

405

Великия ибрикчия

преди 13 години

Боко и Гроб ни предадоха защо забраняват референдума ,на кой служат?

404

до 440

преди 13 години

Щото нямаше да искаме да влезем и нямаше да има пари за крадене :).Как ще те питат бре обикновения Българин нищо не е видял от тоя ЕС няма и да види!!