135

ИВАНОВА

преди 13 години

РАЗБИРА СЕ ЧЕ БАЙЛАНДО МИСИЯТА ИМ Е НМНОГО О ДОБРЕ ЗАМИСЛЕНА И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЧУДЕСНО - АПО БТВ ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВА А АНИ САЛИЧ НЕ СТАВА ЗА ВОДЕЩА ТЯ ЗАГРОЗЯВА ПРДАВАНЕТО

134

Анонимен

преди 13 години

Байландо поне хората или играят или пеят защото могат, моля ви спрете тази гклупост, като Отвратителната шесторка, поне да бяхте избрали хора с мъъъъъъъъничко слух.На всичко отгоре поне покажете децата за които "пеете", това е просто една рекламна компанияУжас.Вземете малко уроци от истински Телевизии и се засрамете. А Ани Салич колко пари е дала за тези дрехи с които се облича,ако излезе с нормални дрехи ще спести за вечеря на цял детски дом

133

Детектор

преди 13 години

Цинизъм! нито едното нито другото- направо са жалки и смешни.Не вярвам , в "каузата" им.

132

Не ...

преди 13 години

Нито едното нито другото, много пошло ми звучат. Не гледам !!!!!!!!!

131

Т

преди 13 години

Ако питате мен рейтинга на БиТиВи се крепи само на това, че в много райони от страната няма друга телевизия освен БНТ. И после перла гледана от 2 милиона. Е вко да гледат хората?

130

до 128

преди 13 години

Е как Що!? Щото нямаше да е красиво към БТВ-то и Нова-та.

129

Томи

преди 13 години

Само искам да кажа че "Bailando-сцена на мечтите" много малко са мечтите свързани с това кой човек да оживее и кой не, защото четох няколко такива коментари, повечето мечти са за създаването на места за лечение, клиники, рехабилитационни зали, дали има 3-4 мечти които да са свързани само с един човек, аз предпочитам предаването на "Нова"

128

fdddddddd

преди 13 години

Нито едното! Защо няма и такъв отговор в анкетата?

127

до 125

преди 13 години

нищо няма да им влезне "в кратуната"както казваш. влиза им само в джоба. в какви жилища живеят слави трифонов,наталия симеонова,нико тупарев....каква благотоворителност,какви 5 лева?

126

Анонимен

преди 13 години

Те четат. Споко! Пука им, че им дреме. Що бунаци с добри сърца ще цъкат, и цъкат, и цъкат, а отсреща ще протриват кунки.

125

Анонимен

преди 13 години

И пратете коментарите на *** от Нова и БиТиВи. Белкем им влезе нещо в кратуната!!!!

124

Анонимен

преди 13 години

Притеснително е, че като се прибереш вечер и си пуснеш телевизора да ти се догади. Скапани риалити шоута или турски сериали. Избирайте. На мен лично ми се драйфа и всеки месец си задавам въпроса защо давам толкова пари за кабелна...

123

Марто

преди 13 години

На мен ми се струва, че всичко става на въпрос само за пари и рейтинг, не толкова за самата благотворителност, а за изгодата от това, че хората пускат повече смс-и за такива предавание отколкото за риалитата (знаят се кои са). Иначе за идеята за благотворителност (thumbs up), но са скучни:(

122

Анонимен

преди 13 години

гледах и едното и другото по веднъж. в шесторката са изкуствени,като в стъклен дом. в байландо,поне се стараят.но не вярвам в нито едно. изобщо,вече чуя ли за СМС-и...и виждам още 2-3 палатчета в някое" селище от затворен тип".жалко за хората,които живеят с последна надежда!

121

SS

преди 13 години

Всичко е пиар и рейтинг - като им пука много за децата има и други начини за събиране на средства - никога няма да дам и стотинка нито ще ги гледам !!!

120

Буревестников

преди 13 години

.... А ЗА ДА СЕ АРГУМЕНТИРАМ НЕКА КАЖА ЧЕ ТО И НА ЦЕНТРАЛНА АВТОГАРА В СОФИЯ КАКТО И ИЗ ПОВЕЧЕТО ПО ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ПЛЪЗНАЛИ МЛАДЕЖИ КОЙТО ПРОДАВАТ КАРТИЧКИ ЗА БЛАГОТВОРТЕЛНОСТ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД.... Я ЗА ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ , Я ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ , Я ЗА ХОРА ИНВАЛИДИ.... :( НО АКО НЯКОЙ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОВЕРИ НАИСТИНА КЪДЕ ОТИВАТ ПОНЕ ПОЛВИНАТА СРЕДСТВА АКО ЛИ НЕ И ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛВИНАТА СИГУРНО СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ЗАВИЕ ОТ БЕЗКРУПУЛНОСТТА В ПЕЧЕЛБАРСТВОТО НА БЪЛГАРИНА ! :(

119

Буревестников

преди 13 години

....КАУЗАТА и на двете благотворителни шоу програми наистина е страхотна като идея !!! НО КАТО СЕ ЗАМИСЛИМ НА КАКВО Е СПОСОБЕН БЪЛГАРИНА ЗА ДА НАТРУПА ИМАНЕ ЧРЕЗ КАКВОТО И ДА Е.... ДАЛИ ТЕЗИ КАУЗИ НЕ СА САМО ЕДНА ХУБАВА ИДЕЯ ЗА НАС,ЗРИТЕЛИТЕ ?!? :) КАКВО ВИ ГАРАНТИРА ДАМИ И ГОСПОДА СУМАТА ОТ ПОЛВИНАТА СМС- И ПРАТЕНИ ОТ НАС ИЛИ ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛВИНАТА КЪДЕ ОТИВА ВСЪЩНОСТ ?!? ДАЛИ ЗА "КАУЗАТА" ИЛИ В СМЕТКАТА НА НЯКОЙ НОВОИЗЛЮПИЛ СЕ ТАРИКАТ ИЛИ ТАРИКАТИ? ПОНЕ ЗА МЕН Е ДОСТА СЪМНИТЕЛНО.... :( !

118

Марлон Брандо

преди 13 години

Избирам Семейни войни с Дидо!

117

Анонимен

преди 13 години

И в нито едно от двете бъзикни не коментираха писмото на Красимира Обретенова.Не им стиска твърде, то да не е като да протегнеш щ.шепи и да гледаш жалостиво и тъпо.

116

„търсят се балами”

преди 13 години

Чрез тези предавания ние вършим работата на държавата, а тя от своя страна ни прибира по 20% от събраните суми просто така защото сме решили да помогнем ...това дали не е вече прекалено.?!?Избирам да си загася телевизора когато ги дават за да не ставам неволен участник в предаването търсят се балами.