63

Макаров

преди 13 години

Тоя може и да е подставено лице на Доган, прикривайки истинският собственник,като него може би има доста.

62

Вили Борисов

преди 13 години

Как няма да им знаят вратичките и пролуките, като те за себе си са ги писали и приемали...

61

Антон

преди 13 години

8 години по 80лв на вечер са 233 600 лв. само за спане. Че ти да си беше купил апартамент в София за тия пари и да си спинкаш в него бе. Егати честния бизнесмен. 9 милиона данъци внесъл за последните 3 години. Че тука в България, всички бизнесмени като тоя са честни, тогава защо сме в криза, защо хората работят за жълти стотинки при положение, че всички бизнесмени са честни и внасят милиони годишно в държавата. Егати парадокса.

60

Анонимен

преди 13 години

Мале,мале колко много компютърни юнюци тука бря,бря ако и в реалния живот бяхте такива мъжаги щяхме да цъфтим а не да гнием в блатото

59

Анонимен

преди 13 години

А и защо Германия НЕ подкрепя Турция за ЕС като нашия палав пожаро-премиер Boy-Co

58

YAKUDZATA

преди 13 години

Абе те могат да си правят какво искат *** аз вече си търся дърво за дълга дръжка на *** защото барута е скъп.

57

НАГЕЛЕЦ ГОЛЕМ

преди 13 години

Предпочитам Кушлев да ми харчи парите за да натиска такива нагли крадци като тебе!!! И като не се притесняваш защо панически си почнал да си продаваш имотите нали са спечелени с пот на челото. Грабите и турците и българите уважаеми с.вини от ДПС само че едните са доста по прости и гласуват за вас без да знаят защо!

56

voodoo

преди 13 години

абе мангам *** защо все на вас правят дарения бе *** фес.защо никой нищо не дарява на нас обикновенните граждани.знаеш ли колко р***иска и вас Бг ***.

55

Анонимен

преди 13 години

А да твоите избранници са водата ненапита или ако ти се докопаш до кокала няма да си същия та турците да се усетят

54

Атака

преди 13 години

Мама му стара, и Турците ни крадат яко! Язък, че водихме толкоз войни!

53

Посетител

преди 13 години

Че те законите нали ги пишат те. Все пак законите са за нас, ние да не правим това ... или онова. А те могат да си правят квото си поискат.

52

Анонимен

преди 13 години

Като им посегнат на интересите се правят,че не се познават по между си!Доган-той беше само една мъжка секретарка/за убития ковчежник/,Сефер-не съм близък с Доган!Всички имоти получени с бандитизъм да се конфискуват!За това сме избрали ББ,бандитите да се разделят със заграбеното от труда на собствения си народ!

51

maiorski

преди 13 години

Е за това харесвам управлението на бат Бойка. Кога по "Сергеево време" са гонели ТУРЦИТЕ.....КОГА? Никога....А сега ...ревът в Парламента и извън него, плачат, виновен им Кушлев..ама не можело така...ама това било полицейска държава ....И после някой се опитва да ме убешдава, че и Бойко бил от същите ...и той бил комунист ......може е и да е ама друго "хоро играе"...гони ги ..дере им кожата на башибозука...браво на него ...

50

Абдали

преди 13 години

На турците и партията им скапана :) Жалко, че Бойко се оказа мекушав и няма да си изпълни обещанията за Доган и жалката му агитка. Дано от Щатите да са разрешили поне да изгони Доган и ДПС да се разцепи, срещу подкрепата на Бойко за Турция в ЕС. Ако и това не е изпросил, значи за нищо не става.

49

sd

преди 13 години

*** gaden, *** mrasen :)

48

алекс

преди 13 години

Ще плаща той 5 милиона данъци и ще живее на хотел?? А къде отиде семейното огнище, тихата лятна градинка и барбекюто... Или и той живее там, за да е близко до шефчето си. всички на дръвника.. за съжаление законите са ни много стари и тея лисунгери отдавна знаят пролуките и всички вратички и могат да се разминават с много леки присъди...

47

интересно

преди 13 години

Интересно дали Сарая хотел е регистриран като такъв, дали плаща данъци и от когадали аз мога да си взема стая

46

80 + натура

преди 13 години

80 лева плаща на Доган, останалото в натура. По стар турски обичай. Те уважават мъжките ласки и любов :) А в сараите на Доган всички са му били "мъжки секретарки" :)

45

Анонимен

преди 13 години

ama tozi ni6to ne znae za ni6to nee vinoven

44

Анонимен

преди 13 години

na tozi darjavata my e dlajnik