16

Анонимен

преди 13 години

И преди се е променял климата, но само сега в резултат на изхвърлянето на парникови емисии в атмосферата, изсичането на горите, т.е човекът вече влияе върху климата. И това може да доведе до повишаване на средната температура, което е свързано с ледниците и т.н.по веригата.

15

Анонимен

преди 13 години

Tи да си чул скоро, случайно, че пчелите изчезват на талази? 70% от растителноста на планетата се опрашва от пчели. от 2000г. насам повече от 40% от пчелите ПО СВЕТА са просто изчезнали. В САЩ само от 2004 до 2006 пчелари са декларирали 80% загуби от самите пчели. Образовай се малко, погледни и другите проблеми освен глобално затопляне и нормалните глупости и пак ми кажи, че света не отива на умирачка

14

Анонимен

преди 13 години

Мярката е само 1, намаляване на населението с 80%. Разберете че планетата НЕМОЖЕ да поддържа 6 милиярда народ. Доказано е, че за да е добре планетата, населението не трябва да бъде над 1 милиярд а вече е мн мн повече.. скоро, приятели, скоро ще сме свидетели на нещо ГОЛЯМО.. незнам точно какво но съм сигурен, че ще е голямо...

13

Анонимен

преди 13 години

Защото има доказателства, че озоновата дупка пулсира, т.е човешката дейност малко влияе на този процес. Докъде са стигнали не знам, но ако всички са като Дянков, които дават парите, може това изследване да е зациклило.

12

Докинс

преди 13 години

Пълни глупости. Нито глобалното затопляне е реален проблем, нито светът е на умирачка, че да се спасява каквото и да е, аман от таблоидно мислене.

11

Язе

преди 13 години

Тоя климат не се ли мени от как я има земята, как така ората че спрат климатичните промени?

10

anitta

преди 13 години

Пълно с правописни грешки- "Копинхаген", "парвикови" и т.н. Аман от неграмотни селянчета

9

Анонимен

преди 13 години

Ама вие още ли вярвате, че хората са причина за глобалното затопляне?Големи сте овчички. :)

8

Анонимен

преди 13 години

Анонимен, никога не е късно да оправиш нещата. Щом заседават е добре, но дано да не е пак поредната среща организирана за разходки и командировки под предтекст: климатични промени.

7

stg

преди 13 години

не бива да се замърсява земята , но климатични промени причинени от това просто няма, спомнете си предишния хит - озоновата дупка защо никой не говори вече за нея да не се е запушила случайно

6

мм

преди 13 години

Ще заседават за климатичните промени още дълго, защото решението е просто, но вреди на бизнеса. Това е истинската причина за тези срещи.

5

Анонимен

преди 13 години

Като начало тези ТЕЦ-ове които работят с въглища трябва да се спрат и то веднага, сечът на гори трябва да се намали с 50% в световен мащаб. Ето 2 мерки които може да струват много но ефекта ще е повече от положителен.

4

ммм

преди 13 години

Абе кой го интересува? Те да режат бюджета за наука, колкото искат. След време няма дазнаем какво са климатични промени. Това ще е скъпо знание и изнесено навън. Дянков, зубрач такъв! Абе по-добре жена ти да е министър. Ти явно си мразел училището като малък.

3

Чайника

преди 13 години

Хора, нека не повтаряме грешките на динозаврите по време на ледниковата епоха! :)))

2

Анонимен

преди 13 години

да не си правят труда, късно е вече, процеса е необратим

1

Анонимен

преди 13 години

"... обсъждането на политиките за спиране на климатичните промени ..."Едва ли на климатичните промени им пука много за политиките, пък били те и в Тянин, Китай!