142

речника

преди 13 години

....оф, откъде я изрови тази дума...не те ли мързи да мислиш....сиромахомил-е....

141

Наивитет..

преди 13 години

до 145 и 147....що слагаш минус тогава, а ???

140

Анонимен

преди 13 години

Е дай малко с усмивка де,:)),и ще ми схванеш мисълта!Ще се окаже че сме почти на едно и също мнение.

139

Наивитет..

преди 13 години

Е , не виждам къде е кефа ти...Кой плаща данъци ..Тези богати хора са си плащали данъците ????

138

Анонимен

преди 13 години

Имаше една дама, Долорес Арсенова, беше една квартална тетка от София, живееше в Слатина, в панелка. Изведнъж стана министър на нещо си при Царо. За един мадат време си построи палат нейде около София. Веднага, щом й свърши мандатът, се изнесе от панелката. Сега я гледах, че се обяснява нещо по тв, че видите ли, къщата й била офис на мъжа й. *** как пък той тоя офис го построи, точно докато тя беше министър, егати съвпадението...

137

Анонимен

преди 13 години

И аз се кефя,като има богати хора,не съм сиромахомил!Но още повече се кефя,когато тези богати хора са си плащали данъците!Схващаш ли тънката разлика?:))

136

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Написаното е от ***.които си мислят,че българският народ е ***!Това е пореден епизод от информационнопсихологическата войнасрещу народът български.Първо кадастралните данни се уточняват от сателитни снимки.Второ отряд 28 е със съвсем други функции и няма техника за кадастрално заснемане.Има самоле Ан-30 към ВВС с такава техника.Въпросът е,кой е поръчал този материал за манипулация на обществото и какво се цели с него?Усещате ли вятърът саитови чикиджии?

135

повтаряш се

преди 13 години

....това вече го писа преди време----

134

изумена

преди 13 години

Да няма грешка, това не е ли от Бевърли Хилс или Бел Еър - Калифорния.....

133

kk

преди 13 години

Само 10 милиона лева,при положение,че една къща струва няколко милиона?!За тези наистина сме "*** матр,иял"!Ами доходите,ами обезпечението на кредитите, ако има такова?Ами произходът на първия милион???Ако не са учили математика,да викнат мен да им сметна облагаемата стойност!***!!!

132

.......

преди 13 години

Да се чуди човек в бг ли е или в orange county окрадоха държавата мамиц*та им....

131

варненец

преди 13 години

Аз имам безданъчен имот от 120 декара море.Не земята е ваша ,а вие сте на земята.

130

Контра - Атака

преди 13 години

Кметове от община Родопи поискаха незабавна данъчна проверка на палатите в Родопската яка. Това стана по време на дискусия за такса смет на вчерашната сесия и бе предизвикано от факта, че богаташи мамят с площта на имотите, за да си спестят налози.Къщи по 200 кв. метра с басейни в Марково и Браниполе плащат символичен данък сгради. Дайте най-накрая да хванем големите риби, скочи ядосано кметът на Златитрап Стойко Христосков. Главната финансистка Ивелина Стефанова потвърди пред журналисти, че баровци лъжат за размера на имотите си, за да намалят сумите за данък сгради. В общината имало десетина такива случая. Неотдавна комисия от Родопи била в Брестник заради молба на собственици на жилищна сграда да бъдат снабдени с още кофи за смет. Като отидохме на място да видим дали действително имат нужда, се оказа, че не са декларирали масивна ограда и пристройка за барбекю. Домакинята ни убеждаваше, че не били заможни сама мъкнала камъни от реката за зида, разказа финансистката. По закон за неверни данни в декларацията за имота глобата е от 50 до 200 лева и на всички нарушители е наложена максималната. Като превантивна мярка срещу измами съветниците гласуваха всички декларации за освобождаване от такса смет за 2010 година заради неползване на имота да бъдат придружени с документ от Енергото и В и К, че собственикът не е ползвал ток и вода за период повече от 6 месеца. Срокът за декларациите е до 30 ноември.

129

Анонимен

преди 13 години

Аз пък се кефя, че има богати хора. Дано и аз да съм от тях някой ден! А до тогава ще си живея живота на макс! Въпрос на избор е :)

128

dp

преди 13 години

124, ама друго си е да се поразходят с въртолет бе, какъв материал можеда излезе инак за едно щракване на мишката. Пък и последното можелесно да се отплесне и да погледне имоти не на когото трябва.Колкото пъти съм си помислил, че гротеската в БГ публичния живот естигнала възможния връх се оказва, че съм сбъркал - и все с много :D .

127

Контра - Атака

преди 13 години

Вижте шокиращата разлика между пожълтелите ливади зад оградите,и свежата тучна зеленина в дворовете на "прогимназиите"Всеки ден се поливат ...Има ли някой който да вярва, че Олигарсите си плащат коректно, това огромно количество вода ?

126

MURDOC

преди 13 години

Ей така ще си ги гледаме по вестници и телевизия имотите на"бизнесмените" у нас. Ще се ядосваме и обиждаме по форуми и под коментарите на гръмките заглавия придружени със снимков материал ...и какво от това, новите "братлета" като тупнат в кабинета една купчина пари на прокурора и с въпроса е приключено.Така е било преди...... така ще е и в бъдеще... докато народа чака някой овчар да го подкара няма да се оправим .......

125

Към Контра - Атака

преди 13 години

Забрави последния факт само да добавиш с тире под всичко изписано-Ето защо трябва да благодарите на червената *** БСП и *** *** ДПС.

124

иван

преди 13 години

*** прустотиите. Да не вземете да снимате някои хотел или къща на някои от на Боико от хората ,4е тогава ще ви се ядоса БОГ БОИКО много. ЕИ, ПЛЯ4ОВЦИ СПРЕТЕ ДА ТОРМОЗИТЕ ХОРАТА, 4Е СТАНА ПО ЛОШО ОТ ПРЕЗ КУМОНИЗМА

123

Контра - Атака

преди 13 години

Масово "прогимназиите" нямат Акт 16 и по този начин ...никога не са плащали ДАНЪК-СГРАДИ и ТАКСА-СМЕТ